Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیا زمانی که کشتی‌های عازم یمن که حامل سوخت، دارو و مواد غذایی هستند در راه ر سیدن به این کشور توقیف می‌شوند و یا کشتی‌های ایرانی در دریای سرخ مورد حمله قرار می‌گیرند، حقوق بین الملل و کشتیرانی نقض نمی‌شود؟ خبرگزاری میزان - مرتضی غلامرضائی پژوهشگر مسائل بین الملل - در هفته‌های اخیر و با حمله به یک کشتی در دریای عمان که مدیریت آن را شرکت اسرائیلی زودیاک، بر عهده داشت و به کشته شدن دو خدمه کشتی که یکی انگلیسی و دیگری شهروند رومانی بود، منجر شد، شاهد هیاهوی رسانه‌ای و حقوقی کشور‌های غربی با محوریت آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نحوی که این کشور‌ها حتی خواستار مطرح کردن موضوع در سازمان ملل بودند.
در پی این حادثه که تقریبا تمام مقامات مطرح آمریکا، انگلیس و یکی دو کشور دیگر از جمله نخست وزیر، وزیر امور خارجه، مسئولان نظامی و... در مورد آن موضع گیری و صحبت کردند و در پی طرح ادعا‌هایی غیر قابل اثبات خواهان محکومیت ایران بودند، اکثر رسانه‌های غربی آن را بازنشر دادند و درباره خطرات و پیامد‌های آن ساعت‌ها برنامه خبری کارکرده و گزارش‌های بسیاری رقم زدند. خط خبری در تمام این اظهار نظر‌ها بخصوص صحبت‌های نخست وزیر انگلیس، ضمن ابراز نگرانی از تکرار چنین حوادثی، تقاضا برای احترام به آزادی حقوق ناوبری و تجارت کشور‌ها در جهان بود.
دو نکته در مورد این اظهار نظر‌ها بسیار قابل توجه است، اول آنکه آیا احترام به حقوق کشتیرانی و تجارت بین الملل تنها شامل احترام به حقوق کشور‌های غربی است؟ آیا زمانی که کشتی‌های عازم یمن که حامل سوخت، دارو و مواد غذایی هستند در راه ر سیدن به این کشور توقیف می‌شوند و یا کشتی‌های ایرانی در دریای سرخ مورد حمله قرار می‌گیرند، حقوق بین الملل و کشتیرانی نقض نمی‌شود و چرا رسانه‌های غربی از لزوم احترام به این حقوق در جهان صحبت نمی‌کنند.
دوم آیا این رسانه‌ها که البته ماهیت دوگانه خود را بار‌ها نشان داده اند، از وضعیت وخیم چندین ساله انسان‌های در محاصره یمن و نقض حقوق ابتدایی آنان شامل دریافت محموله‌های غذا و دارو، ابراز نگرانی نمی‌کنند. چگونه می‌شود که برای مدعیان حقوق بشر در غرب که صد‌ها رسانه در اختیار دارند جلوه خون یک انگلیسی بسیار بیشتر از خون ده‌ها هزار یمنی است که با هدایت و سلاح کشور‌های غربی طی محاصره چندین ساله کشته می‌شوند.
آنچه امروز مسلم است حقوق بشر و سازمان‌های بین المللی، تنها گروگانی در دست کشور‌های غربی است برای اعمال حاکمیت و القای نظرات خود بر دیگر کشور‌ها وگرنه سال هاست افکار عمومی دنیا این نکته را درک کرده که هیچ وقت رسانه‌های مدعی حقوق بشر و سازمان‌های بین المللی در غرب، نگران جنایاتی که کشور‌های خودشان در آن دست دارند، نمی‌شوند و خیلی ساده و بدون هیچ اقدام عملی موثری از کنار آن عبور می‌کنند.   بیشتر بخوانید: مختصات جغرافیای اقتصادی ایران و چالش‌های آن با تمدن دریایی

انتهای پیام/

برچسب ها: غرب حقوق بشر انگلیس استعمار یمن جنگ

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غرب حقوق بشر انگلیس استعمار یمن جنگ کشور های غربی بین الملل رسانه ها حقوق بشر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت کشور کنیا امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای شمار قربانیان فاجعه سیل در این کشور را ۲۲۸ نفر اعلام کرد.

در بیانیه صادره از سوی وزارت کشور کنیا در این خصوص آمده است: کنیا شاهد بارش بدترین باران‌های سیل آسا و اثرات طوفان بوده است.

تاکنون بیش از ۲۱۲ هزار نفر در کنیا به دلیل وقوع سیل آواره شده اند و حداقل ۱۶۴ نفر نیز مجروح شده اند.

مقامات کنیا و نهاد‌های بشردوستانه از مردم این کشور خواسته‌اند تا از حضور در مناطق سیل‌زده و صعود به ارتفاعات و رانندگی در هنگام بارندگی سنگین خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • بازداشت جاسوس‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • قربانیان سیل در کنیا به ۲۲۸ نفر افزایش یافت
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد