Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دکتر عابدینی جزئیات جلسه کمیته علمی کشوری کووید 19 که امروز با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر عاطفه عابدینی - دبیر کمیته علمی کشوری کووید 19 در خصوص جلسه امروز کمیته که با حضور دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، عنوان کرد: در جلسه امروز از اساتیدی که از ابتدای راه و اسفند 98 در تدوین دستورالعمل ها و دستورات درمانی، تشخیصی و آزمایشگاهی همراه کمیته علمی کشوری کووید 19 بودند و زحمات فراوانی را متحمل شدند، تشکر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین گزارشی از روند مجموع اقدامات کمیته که در سال 1400 متفاوت با سال گذشته بود، ارائه  و برآیند کار بررسی شد.
وی ادامه داد: برآیند اقدامات و دستورالعمل های انجام شده، بازدید از استان هایی که در پیک بودند، مجموع اقدامات آموزشی که برای کادر درمان انجام شده بود، بررسی و ابعاد مختلف کووید از لحاظ سلامت جامعه، کمیته اپیدمیولوژی کمیته زنان، کودکان، افراد مسن و تداخلات دارویی معرفی شدند.
عابدینی افزود: با توجه به اینکه در جلسه امروز پزشکانی از رشته های مختلف آی سی یو، ریه و داروسازی حضور داشتند، درخصوص دستورالعمل ها، روش های درمانی، روش بستری موقت که در پیک چهارم انجام و اکنون هم ادامه دارد، نظرخواهی شد.
دبیر کمیته علمی کشوری کووید 19 بیان کرد: همچنین فواید و چالش هایی که این طرح هم به همراه داشت بررسی شد، از همکاران استان فارس در جلسه حضور داشتند و درباره تعداد بیماران بستری سرپایی که از روش بستری موقت استفاده کرده و در مدیریت تخت بیمارستان ها کمک آنها بود، صحبت کردند.
وی افزود: روش هایی که کمیته علمی و معاونت درمان برای تشکیل تیم های تنفسی، کمیته های ترخیص جهت افزایش چرخش و ترخیص تخت ها برای بستری بیماران جدید استفاده کرده اند هم بررسی و گزارشی ارائه شد. کمیته علمی در راستای تشکیل کمیته های تنفسی در مراکزی که وجود ندارند، آموزش هایی ارائه و در راستای ایجاد آنها اقداماتی انجام خواهد داد. اقدامی که در پیک بیماری در سیستان و بلوچستان نمود پیدا کرد و خوشبختانه در حال حاضر تنها جایی از کشور است که به نظر میرسد شیوع بیماری سیر بهتری دارد و تعداد بیماران جدید بسیار کمتر شده و مدیریت می شود.
بنابر اعلام وبدا، عابدینی در پایان تاکید کرد: مهم است که گفته شود دارویی برای بیماران سرپایی کرونا نداریم و درمان فقط علامتی است. مهمتر از درمان دارویی در بیماران سرپایی، آموزش است و البته اینکه بیمار بداند پیش از آنکه اوضاع وخیمی پیدا کند به مراکز درمانی مراجعه کند که در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد و سعی خواهیم کرد خیلی سریع این مصوبات را رسانه ای کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دارو سرپایی کرونا علامتی کمیته علمی کشوری کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج