Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بهداشت نهاوند با اشاره به اینکه نیمی از تخت های بیمارستانی نهاوند در تصرف بیماران کرونایی است، گفت:65 درصد نهاوندی ها از ماسک استفاده می کنند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علی احسان خویشوند در جلسه ستاد کرونا شهرستان نهاوند، گفت: از ابتدای پیک پنجم روند افزایشی با شیب ملایمی در مبتلایان داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در دو بیمارستان شهرستان بیماران کرونایی بستری هستند و بیش از ۴۵درصد تخت ها در این بیمارستان ها در تصرف بیماران کرونایی می باشد.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند با اشاره میزان استفاده از ماسک توسط مردم شهرستان نهاوند ۶۵ درصد است، گفت:  ۴هزار و ۲۰۰ بازدید انجام شده در شهرستان حدود یک هزار و ۳۰۰مورد تخلف گزارش شده است.

وی گفت: برخی از رانندگان تاکسی و یک تالار پذیرایی هم به علت عدم رعایت توصیه ها به دستگاه قضا معرفی شده است.

خویشوند، گفت: حدود ۲۰٪ جامعه هدف در شهرستان واکسیناسیون شده اند که شامل ۲۷هزار نفر از جمعیت شهرستان می شود که از متوسط استانی هم بالاتر است.

وی در پایان گفت: واکسیناسیون عشایر باید تا پیش از بازگشت به جنوب انجام شود و نیازمند همراهی این افراد از طریق اداره عشایری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس مرکز بهداشت نهاوند واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • سقوط خودروی دنا در قزوین یک‌کشته و دو مصدوم داشت
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • (ویدیو) نیمی از تالاب هامون آبگیری شد
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود