Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد مقامات آمریکایی ماه‌ها پس از انجام مذاکرات با ایران، گزینه‌های خود را در قبال برجام مورد بازبینی قرار می‌دهند.

در گزارش بلومبرگ آمده است: دولت بایدن با این واقعیت تکان دهنده روبروست که بازگشت به توافق هسته‌ای ایران ممکن است دیگر امکان پذیر نباشد؛ چرا که جمهوری اسلامی راه‌هایی را برای تعامل و رویارویی با تحریم‌های امریکا پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این گزارش آمده است: طبق اعلام افراد آگاه از مذاکرات، مقامات آمریکایی اکنون و پس از گذشت ماه‌ها مذاکره در خصوص ورود دوباره به توافقی که به نتیجه نرسید، در حال بررسی دوباره گزینه‌های خود هستند.

این خبرگزاری در ادامه به نقل از این افراد مدعی شد: با وجود آنکه آمریکا خواهان بازگشت سریع به توافق هست، اما این کشور تمایل دارد تا جایگزین‌های توافق را نیز بررسی کند؛ از جمله گامی موقت برای کاهش محدود تحریم‌های ایران در برابر تعلیق بسیاری از کار‌های تحریک آمیز در زمینه گسترش (تسلیحات هسته ای).

در ادامه گزارش خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ با تکرار ادعا‌های دیگر رسانه‌های غربی آمده است: این احتمال، بخشی از پاسخ به تنش‌های فزاینده‌ای است که با انتخاب رئیس جمهور جدید ایران از یکسو و حوادث تحریک آمیزی همچون حمله راکتی از سوی حزب الله به اسرائیل و حمله به یک نفتکش در نزدیکی ساحل عمان رخ داده است.

در بخش دیگری از گزارش بلومبرگ همچنین اذعان شده است که عدم بازگشت به توافق برجام، شکستی برای جو بایدن به حساب می‌آید. این افراد آگاه به مذاکرات که نخواستند نامشان فاش شود، همچنین گفتند هدف آمریکا همچنان بازگشت کامل به مفاد برجام است؛ هرچند آن‌ها مدعی شدند مدرکی مبنی بر اینکه دولت ایران نیز آماده چنین کاری است، در اختیار ندارند.

گفتنی است ساعتی پیش نیز میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین ابراز امیدواری کرد مذاکرات وین در زمینه برجام بزودی و در هفته‌های آتی و با مشخص شدن تیم مذاکره کننده دولت جدید، از سر گرفته شود.

او در حساب توییتری خود نوشت: منتظر ازسرگیری مذاکرات وین در خصوص برجام به مجرد آنکه طرف ایرانی آماده شود هستیم. انتظار می‌رود این مسأله ظرف چند هفته آتی صورت پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توافق هسته ای مذاکرات وین مذاکرات برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۲۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • اسرائیل در قبال حماس کوتاه آمد؟
  • بعد از حمله ایران حماس راحت‌تر نه می‌گوید!
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • آیا چین می‌تواند؟
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان برای آزادی اسرای صهیونیست در غزه
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • مذاکرات میلان با مدیربرنامه سانتیاگو خیمنز