Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون استاندار ایلام گفت: باید راهکارهای لازم برای جلوگیری از اثرات منفی شبکه های اجتماعی در اختیار خانواده قرار گیرد و به صورت مدیریت شده از شبکه ی اجتماعی بهره‌مند شوند.

«الیاس فتاحی» در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده با اشاره به بحث تولیدات محتوایی و فضای مجازی مورد استفاده خانواده ها تأکید کرد :  در تولیدات محتوایی الکترونیک با محور خانواده باید بر روی خانواده ی متعادل و ایمن و پویا تأکید شود چرا که  خانواده در اسلام محور و اساس نظام اجتماعی است و همه ی برنامه های ما باید خانواده محور باشد تا موفقیت را کسب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تولید محتوای مناسبی که توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد می شود تصریح کرد:  ما هر روز یک خلاقیت و ابتکار از اداره ی کل فرهنگ و ارشاد می بیینم که جای تقدیر و تشکر دارد.
فتاحی به اثرات منفی شبکه های اجتماعی بر فرد و جامعه اشاره و تصریح کرد: هر روز شاهد اثرات مخرب فضای مجازی از جمله  گسترش شایعات و نقض حریم خصوصی افراد و انزوا و دور ماندن از محیط های اجتماعی، تضعیف نهاد خانواده و صله ی رحم  ، دوری از خانواده ، فامیل و اقوام و گسست فکری و عاطفی در جامعه  هستیم و راهکارهای لازم برای جلوگیری از اثرات منفی شبکه های اجتماعی باید در اختیار خانواده قرار گیرد، خانواده ها  باید به صورت مدیریت شده از شبکه ی اجتماعی بهره‌مند شوند.

معاون سیاسی استاندار ایلام در کارگروه اجتماعی ، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده خواستار حمایت از کشاورزانی که محصولات ارگانیک تولید می کنند و همچنین فرهنگ سازی بیشتری برای استفاده خانواده از محصولات ارگانیک به منظور افزایش کیفیت سلامت خانواده ها شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام؛ الیاس فتاحی در این نشست با تبریک روز خبرنگار و گرامی داشت خبرنگاران فقید استان آقایان مهدوی فر و شهبازی با تأکید بر اهمیت سلامت و بهداشت خانواده ها گفت: ما باید سلامت غذایی را از مرزعه شروع کنیم و در چرخه تولیدات کشاورزی و دامی بحث سلامت تولید را مد نظر قرار دهیم و نظارت بر کشت و کار از جمله سموم و کودهای شیمیایی و در مراحل بعدی اعم از فرآوری و دیگر فرآیندها بحث سلامت محصولات مورد توجه قرار گیرد و با آموزش کشاورزان و تولید کنندگان نسبت به افزاش کیفیت و بهداشت محصولات غذایی اقدام کنیم .
وی با اشاره به اهمیت استفاده از محصولات ارگانیک در خانواده ها افزود: باید در این خصوص فرهنگسازی لازم در خانواده ها صورت گیرد و با برگزاری نمایشگاههای محصولات ارگانیک که ان شاء الله بعد از پاندمی کرونا در دستور قرار می گیرد انگیزه ی بیشتری را برای استفاده از این محصولات در خانواده ها ایجاد کنیم .

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام شبکه های اجتماعی محصولات ارگانیک خانواده ها ی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۴۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون