Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکتر رشید حیدری رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: به طور میانگین روزانه ۱۵ هزار دوز واکسن کرونا در این استان تزریق شده که در این رابطه همدان جزو هشت استان نخست کشور است.

او افزود: واکسیناسیون افراد و گروه‌های سنی بر اساس سند ملی واکسیناسیون کشور صورت می‌گیرد و در این راستا تا روز گذشته بیش از ۳۶۰ هزار دوز واکسن در این استان تزریق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه واکسیناسیون، موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد گفت: بر اساس ارزیابی در چهار موج قبلی، ۸۵ درصد مرگ و میر‌ها در افراد بالای ۷۰ سال بودند بنابراین ابتدا افراد بالای ۸۰ سال، سپس ۷۵ سال و در ادامه ۷۰ سال به بالا در برابر کرونا واکسینه شدند و هم اینک افراد بالای ۵۰ سال علیه کرونا واکسینه می‌شوند.

حیدری مقدم افزود: مراکزی که واکسیناسیون تجمیعی را انجام می‌دهند از پتانسیل بالایی برای واکسینه کردن مردم برخوردارند، اما با توجه به وارداتی بودن واکسن ها، محدودیت‌هایی هم در این باره وجود دارد.

او  اضافه کرد: با توجه به اینکه فصل تابستان اوج کار کشاورزان فعال در روستا‌ها است و برخی از آن‌ها به گوشی هوشمند و اینترنت دسترسی ندارند از ظرفیت بهورزان فعال در ۵۷۵ خانه بهداشت بهره گرفته شد تا ساکنان در روستا‌ها نیز علیه این ویروس واکسینه شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: میزان واکسینه شدن جامعه هدف در شهر‌های استان همدان از ۲۵ درصد عبور کرد، اما در روستا‌ها این آمار زیر ۲۰ درصد بوده که باید با شتاب این رقم را افزایش داد.

حیدری مقدم گفت: مهمترین نگرانی متولیان حوزه سلامت ساده انگاری و عادی انگاری ویروس کرونا از سوی مردم است و هم اینک میزان رعایت شیوه نامه بهداشتی در روستا‌ها و حاشیه شهر‌ها بسیار کم است در حالیکه عادی انگاری سبب توسعه این بیماری می‌شود.

او  بیان کرد: هر موقع میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به بالای ۷۰ درصد رسید مرگ و میر، ابتلا و ریسک ابتلا به بیماری کووید ۱۹ کاهش یافت در مقابل با رسیدن آمار رعایت شیوه نامه های بهداشتی به زیر ۷۰ درصد میزان ابتلا و مرگ و میر نیز افزایش یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: طبق گفته ستاد ملی مدیریت کرونا میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در همدان حدود ۴۰ درصد است، اما به نظر می‌رسد این رقم زیر ۲۰ درصد است.

حیدری مقدم درباره رعایت شیوه نامه های بهداشتی در هیات‌های عزاداری بیان کرد: به دنبال برگزاری نشست‌هایی با مسئولان مرتبط با هیات‌های مذهبی، همه شیوه نامه ها و وظایفی که دستگاه‌ها در این باره نقش دارند تشریح شد.

او  ادامه داد: مراسم ماه محرم تنها باید در فضای باز برگزار شود و اجازه برگزاری مراسم در فضای بسته داده نمی‌شود همچنین در شهر‌های قرمز حداکثر زمان برگزاری مراسم یک و نیم ساعت و در شهر‌های زرد و نارنجی ۲ ساعت است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان بیان کرد: برپایی ایستگاه صلواتی برای پخش نذورات شامل چای، شیر و کماج ممنوع است البته پخش نذوراتی همچون ماسک، الکل و لوازم حفاظت فردی در بسته بندی منعی ندارد.

هم اینک تمامی ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان در وضعیت قرمز قرار دارند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسن کرونا رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان رعایت شیوه نامه های بهداشتی روستا ها مرگ و میر شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال