Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:11:56 GMT

تحرک بازار فروش خرما نیازمند فعال شدن ظرفیت داخلی است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۵۹۹۲

تحرک بازار فروش خرما نیازمند فعال شدن ظرفیت داخلی است

به گزارش ایرنا، سید حسین حسینی روز سه‏‌شنبه در نشست میز خرمای استان بوشهر در دشتستان افزود: فروشگاه‌‏های زنجیره‌‎ای، نهادهای حمایتی مانند آستان قدس رضوی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکزهای نظامی می‌‎توانند با قراردادن خرما در بسته معیشتی به رونق بازار خرید این محصول کمک کنند.

وی بیان کرد: تنها ۳۰ درصد از مجموع خرمای تولیدی کشور صادر می‌شود که این نشان می‌‎دهد بیشتر فعالیت‏‌ها برای رونق بازار خرما باید با تمرکز در بخش‎‌های داخلی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی ادامه داد: همچنین رسانه ملی می‌‎تواند با فرهنگ‎‌سازی نسبت به ارزش غذایی محصول خرما میزان سرانه مصرف آن را در سطح کشور افزایش دهد زیرا خرما محصولی سلامت محور است که افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن از دیگر مزایای آن است.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر  در ارتباط با تعیین قیمت نگهداری خرما در سردخانه‏‌های استان بوشهر اظهار کرد: در این زمینه نرخی از سوی سازمان حمایت اعلام شده‌است که در سال گذشته نیز اجرای آن با مقاومت‏‎‌هایی از سوی نخل‎داران همراه بود.

وی بیان کرد: در این ارتباط می‌‏طلبد با رایزنی و دستیابی به یک توافق ضمنی نسبت به حل این مشکل اقدام کرد تا از ظرفیت سردخانه‌‎ای استان بوشهر بخوبی برای نگهداری مناسب از خرما استفاده شود.

حسینی اظهار داشت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سرمایه‌گذاری، قیمت سازمان حمایت برای سردخانه‌‎داران منطقی نیست که با این شرایط تنها با یک توافق بین نخل‎داران و سردخانه‌‎داران می‎‌توان به حل این موضوع و نرخ‏‌گذاری مناسب برای سردخانه‌‎ها اقدام کرد.

وی افزود: در صورت حصول این توافق علاوه بر تولید کننده سردخانه‌‎داران نیز منتفع می‌‎شوند و بخوبی می‌‏توانند با یکدیگر تعامل کنند.

در استان بوشهر بیش از ۶ میلیون اصله نخل وجود دارد که سالانه بیش از ۱۶۰  هزارتن محصول خرما تولید می‌کنند.

برچسب‌ها بوشهر دشتستان بازار محصولات ستاد تنظیم بازار خرما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر دشتستان بازار محصولات بوشهر دشتستان بازار محصولات ستاد تنظیم بازار خرما استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم

علی سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نوزدهمین نشست ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار که با حضور سرتیپ مجید فخری - رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح - و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، اظهارکرد: حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی تمامی دستگاه‌هاست. ما باید از موازی‌کاری در این زمینه پرهیز کنیم و هر آنچه که در بحث اجرا به نتیجه رسیدیم با هوشمندی و اولویت بندی به آن بپردازیم.
وی ضمن تبریک روزملی خلیج فارس و یادآوری عملیات افتخار آمیز وعده صادق گفت: انتظار و برآورد ما مشخص شدن درصد پیشرفت و علل عدم انجام مصوبات و بررسی مشکلات بود و با توجه به تعاملی بودن ستاد، دستگاه‌ها باید به قانون ورود پیدا کردند و به انجام وظیفه بپردازند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: در نظرسنجی‌های معتبر مشاهده شده که دیدگاه‌های مخالف و موافق نسبت به محیط زیست منفی است و دشمن هم مرتب در حال تهدید کشور در این زمینه است. همچنین مطالعات علمی نشان می‌دهد که از بین ۱۰ موضوع مهم دنیا شش مورد آن به محیط زیست ربط دارد و ما باید توجه بیشتری به این مساله داشته باشیم.
سلاجقه یادآور شد: با توجه به عقبه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های آن و توانمندی‌های موجود لازم است در قالب تفاهمنامه دستگاه‌ها به‌صورت جدی پای کار باشند تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها بر اقدامات و فعالیت‌های محیط زیستی اظهارکرد: رسانه‌ها به‌ویژه صداو سیما در حاشیه نیستند و تمام ظرفیت‌های خود را در اختیار کشور و محیط زیست قرار داده‌اند و ما باید از این ظرفیت استفاده و برای مردم امیدآفرینی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم