Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان در مراسم استقبال از این گروه، با درخواست از مردم گلستان برای توجه بیشتر به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از بیماری کرونا، گفت: در هفته پیش رو نیز گروه دوم که ۵۰ نفر خواهند بود به جمع کادر درمان بیمارستان‌های گنبدکاووس اضافه می‌شوند و تا زمان عبور این شهرستان از پیک پنجم شیوع کرونا در منطقه حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ سیدموسی حسینی افزود: طبق درخواست دانشگاه علوم پزشکی گلستان مبنی بر راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در گنبدکاووس، مصوب شد تا ۳۲ تخت به ظرفیت بیمارستان پیامبر اعظم(ص) این شهرستان برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی افزوده شود.

وی اضافه کرد: همچنین یک دستگاه اکسیژن ساز توسط نیروی زمینی سپاه برای کمک به بیماران کرونایی گنبدکاووس در اختیار بیمارستان شهدای این شهرستان قرار گرفت.

معاون درمان بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انتقلاب اسلامی نیز در این مراسم گفت: علاوه بر توزیع ۳۲ تخت با ملزومات آن برای استقرار در بیمارستان پیامبر اعظم(ص) گنبدکاووس، نیروی زمینی سپاه آمادگی دارد در صورت نیاز ۱۰ تخت بخش مراقبت‌های ویژه نیز در مراکز درمانی این شهرستان راه‌اندازی کند.

سرهنگ حبیب مومنی افزود: تمام پرستاران و پزشکان اعزامی از نیروی زمینی سپاه برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی در گنبدکاووس از نیروهای خبره بیمارستان‌ها تابعه سپاه هستند.

حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبدکاووس نیز در این مراسم از مجموعه سپاه که در هر شرایطی پشتیبان مردم است قدردانی کرد و گفت: حضور کادر درمان اعزامی از نیروی زمینی سپاه تاثیر بسزایی در کمک به کادر درمان و افزایش خدمات‌رسانی به بیماران کرونایی دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز به خبرنگار ایرنا گفت: هم اینک ۴۴۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های این شهرستان بستری هستند که ۵۳ نفر از آنان به دلیل وخامت بیماری در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

فرهاد بدیعی با تاکید دوباره به مردم برای رعایت اصول اولیه بهداشتی مقابله با کرونا شامل استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است، افزود: طی ۲۴  ساعت گذشته ۱۰ بیمار کرونایی بستری در بیمارستان‌های گنبدکاووس جان خود را از دست دادند که ۶ نفر از آنان از اهالی این شهرستان و بقیه از شهرهای همجوار بودند.

به گفته وی، هم اکنون ۲۴ بیمار کرونایی بدحال نیز در انتظار پذیرش در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های گنبدکاووس قرار دارند.

وضعیت شیوع کرونا در گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان گلستان از ۱۲ تیرماه امسال قرمز شد.

برچسب‌ها گنبدکاووس ویروس کرونا وضعیت قرمز نیروی زمینی سپاه پاسداران گلستان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس ویروس کرونا وضعیت قرمز گنبدکاووس ویروس کرونا وضعیت قرمز نیروی زمینی سپاه پاسداران گلستان بیماران کرونایی نیروی زمینی سپاه کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، حسن عباسی اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی به مهاباد و بازدید از محلات محروم احداث مرکز جامع سلامت در منطقه پشت‌تب در دستور کار قرار گرفت و اعتبار اولیه اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون احداث این مرکز به شبکه بهداشت و درمان واگذار و تحویل پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی شده است.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: همچنین امسال احداث چهار خانه بهداشت در روستاهای تابعه شهرستان با هدف ارتقای بهداشت و سلامت مناطق روستایی در دست اقدام است.

عباسی ضمن قدردانی از همت خیران سلامت در این شهرستان گفت: ۳۰ میلیارد از طرف خیران سلامت برای تکمیل پروژه بخش دیالیز بیمارستان کمک شده است.

وی از راه‌اندازی خدمات شیمی درمانی هلال احمر مهاباد خبرداد و گفت: ۸۵ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی توسط بیمه، ۱۵ درصد توسط بیمار و پنج درصد هم از طرف هلال احمر تامین خواهد شد.

فرماندار ویژه مهاباد در پایان تکمیل مراحل ساخت ۲ بیمارستان تامین اجتماعی و ۳۵۰ تختخوابی مهاباد را جز اولیت های مدیریت شهرستان دانست و اظهار کرد: با تمکیل این پروژه‌ها، سرانه تخت بیمارستان شهرستان از میانگین کشوری نیز بالاتر خواهد رفت.

دیگر خبرها

  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شهید شفیع زاده، مبتکر توپخانه نیروی زمینی سپاه
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان