Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، دکتر مصطفی قانعی عضو کمیته ملی واکسن کرونا درباره آخرین بررسی‌های برای داروها تجویزی برای مبتلایان به کرونا گفت: موضوع داروهای کرونا در کمیته علمی مورد بحث قرار گرفته است. بر اساس نظر قطعی کمیته علمی تمامی اعضا، داروی فاویپیراویر هیچ تاثیری بر درمان کرونا ندارد و باید از ورود آن به پروتکل  درمان جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باید بیمه داروی فاویپیراویر حذف شود و از حمایت‌های دولتی خارجی شده و هیچ فردی حق تجویز آن برای درمان کرونا را نداشته باشد. داروی فاویپیراویر به جز عوارض برای بیماران کرونایی تاثیر دیگری ندارد.

قانعی درباره تاثیر رمدسیویر تاکید کرد: میزان مصرف این دارو بیش از میزان ارائه‌شده در پروتکل است. به دلیل اینکه راهنمای مناسب نداشته تمامی بیماران هم اکنون رمدسیویر دریافت کنند. در حالی که تمامی بیماران نیازی به این دارو ندارند. با این تفاسیر دلیلی ندارد تا کسی که به کرونا مبتلا شد، برایش رمدسیویر تجویز کرد.

او ادامه داد: برای مثال تمایل به خریداری و مصرف داروی رمدسیویر و  رفت و آمد در خیابان و رفتن به بیمارستان باعث می‌شود تا افراد دیگری هم آلوده شوند. آنچه امروز در زمینه رمدسیویر مشاهده می‌شود باید مدیریت شود تا در حد نیاز مصرف شود.

این عضو کمیته ستاد مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت رمدسیویر در مراکز درمانی ادامه داد: رمدیسیویر باعث افزایش عمر یا کاهش مرگ و میر نمی‌شود و طول مدت بیماری را کاهش می‌دهد. این دارو از پروتکل خارج نمی‌شود اما نباید بر روی مصرف این دارو به این حد تاکید کرد.

او بیان کرد: سایر داروهای موثر اکسیژن، داروهای کورتیکواستروئید به عنوان ضد التهاب و ضد انعقاد تاثیرگذار هستند.

این عضو کمیته ملی واکسن کرونا درباره دیگر داروهای تجویزی شایع در صورت ابتلا به کرونا افزود: پزشکان برای سرکوب کردن سرفه و برای تب و لرز از داروهای تسکینی استفاده کنند.

کد خبر 619919 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • «قلیان اکسیژن» در مرحله آزمایش است/ برای نتیجه‌گیری زود است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد