Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@05:30:29 GMT

قرارگاه کنترل نقدینگی و کسری بودجه دایر شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۷۳۱۱

قرارگاه کنترل نقدینگی و کسری بودجه دایر شود

ایسنا/اصفهان یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ساماندهی بازار کالاهای اساسی و مهار تورم دو راهکار سریع برای بهبود وضعیت معیشتی مردم است و دولت می تواند با تشکیل قرارگاه کنترل نقدینگی تورم را مهار کند.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره سریع‌ترین راه ممکن برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اوضاع اقتصادی کشور، اظهار کرد: نخستین کاری که باید انجام شود ساماندهی بازار کالاهای اساسی است به طوری که هر آنچه به زندگی روزمره مردم مربوط است باید ساماندهی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بازار مرغ، گوشت، برنج و ... گرفته تا بازار مصالح ساختمانی. حاکم شدن آرامش در این بازارها سبب می‌شود تا مردم کمتر احساس فشار اقتصادی کنند.

وی افزود: گام بعدی برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم و کشور مهار تورم است که در شش‌ماهه اول هر سال باید این مهم انجام شود. تورم کنونی که لجام گسیخته شده حاصل کسری شدید بودجه کشور است و هرچه زودتر باید مهار شود. خلق پول و نقدینگی باید کنترل شود و این مهم ممکن نیست مگر اینکه از کسری شدید بودجه جلوگیری کنیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: به دولت پیشنهاد دادم که یک قرارگاه کنترل نقدینگی و کسری بودجه دایر شود تا این قرارگاه با تلاش مصاعف در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند و با جلوگیری از فرار مالیاتی به درآمدزایی دولت کمک کند و شکاف بین هزینه و درآمد قوه مجریه را کاهش دهد.

طغیانی تصریح کرد: اگر این موارد ذکر شده انجام شود به شکل اتوماتیک بسیاری از مسائل اقتصادی کشور حل می‌شود. اگر آرامش در بازار کالاهای مختلف حاکم شود مردم به راحتی می‌توانند برای زندگی خود برنامه‌ریزی کنند و تولیدکنندگان نیز بهتر می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

وی ادامه داد: منظور از مهار تورم این است که نرخ رشد تورم که هم‌اکنون ۴۷ درصد است به ۲۰ درصد کاهش پیدا کند که با برنامه‌ریزی این امر مقدور است. البته جهش نرخ ارز در سال گذشته نیز سبب افزایش تورم می‌شد که جهش نرخ ارز در هزینه‌های تولید نمایان شد. در سال ۱۴۰۰ به هیچ وجه نباید اجازه داد نرخ ارز جهش پیدا کند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه چشم‌انداز اقتصادی کشور بستگی به اقدامات موثر دارد، خاطرنشان کرد: امسال رشد اقتصادی کشور نسبت به سال گذشته که کرونا هم مزید بر علت شده بود بهتر است. در اوایل کرونا به کسب و کارها خسارات زیادی وارد شد، اما در سال جدید این خسارت‌ها کاهش پیدا کرد. بنابراین امسال پیش‌بینی می‌شود وضعیت اقتصادی کشور نسبت به پارسال بهتر باشد و کمتر شاهد افزایش قیمت‌ها و تورم بالا باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهار تورم معیشت مردم مدیریت نقدینگی استانی سیاسی استانی اقتصادی کالاهای اساسی اقتصادی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: در به گسترش اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم غاصب اشاره و اظهار کرد: این هفته شاهد اعتراضات گسترده دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه رژیم صهیونیستی هستیم. نیروهای پلیس آمریکا و دانشجویان حامی فلسطین مقابل هم قرار گرفته‌اند و روند تشدید صهیونیزم ستیزی در حال افزایش است. ظاهراً کار رژیم صهیونیستی بیخ پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اخیراً یکی از نشریات معروف آمریکا نوشته، «قرار بود اسرائیل سرمایه راهبردی آمریکا باشد اما تبدیل به یک وبال راهبردی برای آمریکا شده است». همین هفته نتایج نظر سنجی یک موسسه معتبر از ۱۳۰ کشور جهان راجع به نگاه مردم دنیا به سیاست‌های آمریکا منتشر شد نتیجه این بود که ۶۴ درصد مردم دنیا مخالف سیاست‌های آمریکا هستند.

آل‌هاشم تاکید کرد: طبیعتاً بخش اعظمی از نگاه منفی دنیا به امریکا محصول حمایتهای این کشور از رژیم صهیونیستی است. دانشجویان آمریکا معتقدند هیئت حاکمه این کشور مالیات آنها را صرف حمایت از نسل‌کشی رژیم جعلی درغزه نموده است.

وی یادآور شد: مشکل امریکا فقط مربوط به مرزهای خود نیست در حال حاضر حمایت بی وقفه واشنگتن از اسرائیل، بحران مشروعیتی را آغاز کرده که چارچوب برتری ایالات متحده در منطقه غرب آسیا را تهدید می‌کند.

آل‌هاشم تصریح کرد: این معلم است که می‌تواند به آگاهی نسل جوان ما عمق ببخشد و مبنای پذیرش سخنان را استدلال و منطق قرار دهد و اینگونه جامعه را به سمت آگاهی و سعادت هدایت کند مانند نقشی که انبیاء الهی ایفا کرده‌اند اگر قرار باشد در جامعه‌ای مبنای پذیرش، سخن علم نباشد آنگاه در آن جامعه علم و معلم ارزشی پیدا نخواهد کرد.

وی گفت: یکی از مولفه‌های اصلی مباحث اجتماعی آموزش است و در بحث آموزش نمی‌توان از شاخصی به نام معلم صرف نظر کرد هرچند بحث معیشت معلمان بحثی غیر قابل کتمان است و وظیفه دولت و مجلس است که تامین زندگی این قشر را سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهد با این حال نباید از این مساله گذشت که نگاه به مسائل معلمان نباید تنها به این بخش خلاصه شود اگر می‌خواهیم شاهد جامعه‌ای کرامتمند باشیم، باید نگاهی ویژه به معماران اصلی جامعه داشته باشیم معلم معمار جامعه است.

امام جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت سفر رئیس جمهور به پاکستان اظهار کرد: یک‌هزار کیلومتر مرز مشترک ایران و پاکستان باعث روابط بسیار عمیقی میان ۲ کشور شده و آنچه حائز اهمیت است اینکه سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان بعد از روی کار آمدن دولت جدید پاکستان و نخست وزیری شهباز شریف انجام میش‌ود. طبعاً این سفر در سازوکارهای میان دو کشور به لحاظ، سیاسی، فرهنگی، تجاری و اقتصادی گشایش‌های جدیدی ایجاد می‌کند.

وی افزود: تحرکات گروهک‌های تروریستی فعال در خاک پاکستان هر از گاهی به تنش‌زایی دامن می‌زند بنابراین سفر آیت‌الله رئیسی برای یافتن راهی که مانع فعالیت‌های تروریستی در مرز شود بسیار حائز اهمیت است و نشان می‌دهد ۲ کشور اراده قوی بر تقویت روابط دارند.

آل‌هاشم ادامه داد: افکار عمومی داخل پاکستان بعد از حمله عملیات وعده صادق ایران به رژیم صهیونیستی که با استقبال مردم پاکستان مواجه شد. بی‌تردید فضای روانی ایجاد شده در پاکستان و استقبال مردم از سفر رئیس جمهور کشورمان و دورنمای مطلوب این سفر می‌تواند زمینه‌ساز وحدت هرچه بیشتر دو کشور در راستای همکاری‌های منطقه‌ای و تحقق آتش بس در غزه باشد.

کد خبر 6089176

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد | مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟