Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@06:20:02 GMT

عربستان| دستگیری ۲۰۷ مسئول ارشد سعودی به اتهام فساد

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۷۵۳۰

عربستان| دستگیری ۲۰۷ مسئول ارشد سعودی به اتهام فساد

عربستان سعودی ۲۰۷ نفر از جمله شماری از کارمندان وزارت دفاع را به اتهام رشوه خواری و کلاهبرداری دستگیر کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خلیج آنلاین، هیئت کنترل و مبارزه با فساد عربستان روز دوشنبه از بازداشت 207 نفر از جمله شماری از کارکنان وزارت‌ دفاع و دادگستری به دلیل انجام فعالیت‌هایی مرتبط با فساد از جمله رشوه، سوء استفاده از جایگاه شغلی و کلاهبرداری خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیئت در بیانیه‌ای اعلام کرد که 878 اقدام و مأموریت نظارتی در ماه ذی الحجه (آخرین ماه هجری قمری) انجام داده است که طی آن 461 متهم در پرونده‌های اداری و جنایی مورد بازپرسی قرار گرفتند.

در این بیانیه آمده است 207 متهم از جمله شماری از کارمندان در وزارت‌خانه‌های دفاع، کشور، گارد ملی، بهداشت، دادگستری، امور شهرداری و روستایی و مسکن ، محیط زیست، آب و کشاورزی، آموزش و پرورش، بازرگانی، منابع انسانی و توسعه اجتماعی و اطلاع‌رسانی بازداشت شدند.

بر اساس گزارش هیئت کنترل مبارزه با فساد عربستان این افراد به اتهام رشوه، سوء‌استفاده از جایگاه شغلی و قدرت نفود و کلاهبرداری بازداشت شده‌اند که پس از تکمیل پرونده به دستگاه قضایی ارجاع داده خواهند شد.

مقامات سعودی در 11 ژوئیه اعلام کردند در مورد 1000 متهم در پرونده‌های اداری و کیفری تحقیق کرده و حدود 300 نفر را به دلیل دست داشتن در رشوه و سوء استفاده از قدرت بازداشت کرده‌اند.

کسری بودجه 1.23 میلیارد دلاری عربستانگفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با وزیر خارجه آمریکاوزیر صهیونیست: با عربستان در تماس مستقیم هستیم

مقامات سعودی طی ماه‌های گذشته ، کمپین‌های بازرسی و نظارتی خود را تشدید کردند و صدها پرونده را به قوه قضائیه ارائه کردند که در آنها صدها نفر از جمله شاهزاده ، افسران و مقامات نهادهای دولتی به حبس و جزای نقدی محکوم شدند.

مقام‌های سعودی در سال‌های اخیر طی چندین نوبت، مخالفانی در این کشور را به بهانه مقابله با فساد بازداشت کرده‌اند.

«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سال 1396 دستور تشکیل سازمان مبارزه با فساد به ریاست پسرش «محمدبن سلمان» ولیعهد این کشور را صادر کرد و به دنبال آن ده‌ها نفر از شاهزادگان و مسئولان فعلی و پیشین سعودی دستگیر شدند.

دستگیری و بازداشت مقامات سعودی به اتهام فساد مالی در حالی صورت می‌گیرد که مسئولان عربستان جزئیات مربوط به اتهام این افراد را اعلام نمی‌کنند؛ در واقع شفافیتی که برای رسیدگی به چنین پرونده‌هایی لازم است در روند دستگیری متهمان مربوطه در عربستان وجود ندارد. حتی اطلاع دقیقی از افراد بازداشت شده نیست.

محمد بن سلمان با دفاع از موج بازداشت مسئولان کنونی و پیشین عربستان و آنچه مبارزه با فساد خوانده است، مدعی شد که وی تلاش می‌کند با این کار، اقتصاد کشورش را اصلاح کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند

به گزارش ورزش سه، صندوق سرمایه گذاری عمومی در سال 2023 از باشگاه‌های لیگ روشن برای جذب گروهی از مهم‌ترین بازیکنان بین‌المللی مثل کریستیانو رونالدو، نیمار، کریم بنزما فرانسوی و ... حمایت کرد.

یک منبع به روزنامه سعودی الشرق الاوسط توضیح داد که کمیته جذب بازیکن در لیگ حرفه‌ای عربستان در دوره اخیر جلساتی را با باشگاه‌ها برگزار کرده است تا بازیکنانی را که می‌خواهند در فصل نقل و انتقالات تابستانی به فوتبال این کشور منتقل شوند، مشخص کند.

این منبع در ادامه گفت پیش بینی می‌شود هفته آینده جلسه دیگری بین کمیته و باشگاه‌ها برگزار شود. برنامه برای حضور بازیکنان بزرگ بین‌المللی در راستای برنامه‌ توسعه مسابقات فوتبال در عربستان سعودی است تا لیگ این کشور به یکی از 10 لیگ مهم جهان تبدیل شود.

اما صندوق سرمایه‌گذاری عربستان بر چه اساسی از باشگاه‌ها حمایت می‌کند؟ این منبع اشاره کرد که حمایت‌های صندوق از باشگاه‌ها با توجه به جایگاه آنها در جدول لیگ عربستان صورت می‌گیرد.

در واقع باشگاه‌هایی که موقعیت‌های بالاتری دارند (به عنوان مثال الهلال و النصر در فصل جاری)، ممکن است حمایت بیشتری دریافت کنند، و تیم مقابل تیم‌هایی که در رده‌های پایین‌تر هستند، حمایت کمتری داشته باشند.

این استاندارد به منظور ایجاد انگیزه در باشگاه‌ها برای ارائه بهترین سطوح و دستیابی به نتایج بهتر است که باعث افزایش قدرت و جذابیت مسابقات لیگ عربستان می‌شود.

انمار الحائلی، رئیس باشگاه الاتحاد، اخیراً در اظهارات تلویزیونی تایید کرد که حمایتی که از باشگاه‌ها انجام می‌شود، به یک اندازه نیست. من اطلاع دقیقی ندارم و نمی‌خواهم در این مورد اظهار نظر کنم، اما باید جزئیات بیشتری در این زمینه به ما ارائه شود.

وی همچنین گفت: باید جدولی ارائه شود که نشان دهد هر باشگاه چه چیزی دریافت می‌کند، چون ممکن است خطایی رخ بدهد و از برخی باشگاه‌ها بیشتر از سایر باشگاه‌ها حمایت شود.

دیگر خبرها

  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • (ویدیو) دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو ۳۵‌ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • لبه تیغ
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد