Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، سه اندیشکده مذکور به نام‌های مؤسسه چونگیانگ، تایهه و اینتلیسیا با حضور دهها سیاستمدار، متخصص دانشگاهی و صنعتی فعالیت می‌کنند که همگی آنها در تهیه گزارش مذکور مشارکت داشته‌اند.

بر اساس محتوای این گزارش، آمریکا در مهار ویروس کرونا شکست خورده و بیشترین میزان مبتلایان به کووید – ۱۹ و همین طور موارد فوتی ناشی از ابتلاء به کرونا را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این گزارش آمده است بیش از ۶۰۰ هزار آمریکایی جانشان را به خاطر کرونا از دست داده‌اند و علت این امر سو مدیریت مقامات آمریکایی بوده است. از همین رو گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی در مورد رتبه برتر ایالات متحده در زمینه مقابله با ویروس کرونا دروغ است.

محتوای این گزارش در یک ارتباط زنده ویدئویی میان محققان چینی و غیرچینی مورد تأیید قرار گرفته است. به عنوان مثال، مارتین ژاک از اساتید برجسته دانشگاه کمبریج در این مورد گفته است: مضحک ترین مثال در این زمینه گزارش بلومبرگ در مورد برتری آمریکا در زمینه تاب آوری در برابر کروناست. این گزارش را نمی‌توان جدی گرفت. البته اگر شیوع کرونا در شرایط وخامت روابط آمریکا و چین رخ نمی‌داد، محتوای این گزارش بسیار متفاوت بود. کرونا احتمالاً مهم‌ترین آزمون برای قابلیت زمامداری در کشورهاست که جهان بعد از جنگ دوم جهانی تا به حال شاهد آن بوده و آمریکا و غرب به شکل ناراحت کننده‌ای در این زمینه شکست خورده‌اند.

در گزارش یادشده با ارائه آمار و شواهد علمی در این زمینه استدلال‌های مختلفی ارائه شده و بخش عمده این شکست ناشی از عملکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و جهل علمی وی دانسته شده است. در ادامه این گزارش به وجود تئوری‌های توطئه مختلف در جامعه آمریکا در مورد ویروس کرونا، منشأ آن و دوپارگی جامعه در این زمینه اشاره شده و برخوردهای تند و تبعیض بر علیه آسیایی‌ها در ایالات متحده به علت توصیف آنها به عنوان عوامل شیوع ویروس کرونا تقبیح شده است.

در ادامه این گزارش تشریح شده که دموکرات‌ها و جمهوری خواهان بر سر مسائل بدیهی مانند لزوم واکسن زدن، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و غیره با یکدیگر اختلاف نظر دارند و این فاجعه‌ای برای نظام سیاسی و اجتماعی آمریکا است. همچنین دولت آمریکا علیرغم وجود واکسن مازاد در این کشور برای صادرات این واکسن به دیگر کشورها برای فروکش کردن ویروس کرونا احساس مسئولیت جدی ندارد. آمریکا تا به حال تنها یک صدم کل واکسن‌های تولیدی در این کشور را به دیگر کشورها صادر کرده است.

کد خبر 5278156

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا ایالات متحده امریکا چین حاکمیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو شرکت دانش بنیان حکمرانی فضای مجازی نوآوری فناوری فضایی واکسن کرونا روز خبرنگار اینترنت حمل و نقل پارک علم و فناوری تحقیقات علمی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • تلاش بلینکن برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست