Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران ،خبرنگاران را سربازان جنگ نرم  توصیف کرد و گفت: دشمنان ایران در چهل سال گذشته همواره در جنگ های سرد علیه ما کم آورده اند و اکنون جنگ شناختی و حمله به باورها ، اعتقادات و فرهنگ را شروع کردند.

سردار عبدالله ملکی با بیان این که شرایط امروز جهان و جمهوری اسلامی ایران به لحاظ بیماری کووید ۱۹ و برخی مسایل امنیتی خوب نیست، ادامه داد:همواره نقش خبرنگاران رسانه های گروهی در اطلاع رسانی دقیق از وقایع حیاتی و اساسی است و امروز نیز با توجه به شرایط حساس به لحاظ جنگ نرم علیه کشور ،خبرنگاران باید بسیار هوشیار و دقیقی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سرعت،دقت وصحت کارخبرنگاری به عنوان یک اصول روزنامه نگاری اشاره کرد و بیان داشت:اعتماد جامعه به خبرنگاران به عنوان گوش وچشم افکار عمومی باید مورد توجه رسانه ها باشد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران جهل را مهم ترین خطر علیه ملت ها دانست و گفت: وظیفه امروز اطلاع رسانی از واقعیت های تلخ و شیرین توسط خبرنگاران  برای از بین بردن جهل به مراتب حساس تر و سنگین تر از گذشته است.

ملکی تاکید کرد: برای مقابله با جنگ شناختی که باورها و اعتقادات مردم ایران را نشانه گرفته است ، نیاز به برنامه ریزی و مطالعات عمیق دارد که خبرنگاران  رسانه ها برای موفقیت در ماموریت هایشان باید به این مهم برسند.

وی در عین حال به اهمیت توجه به معیشت خبرنگاران اشاره کرد و گفت: امیدواریم مسئولان و متولیان اصحاب رسانه به این مهم اهتمام ویژه داشته باشند.

در این مراسم  ضمن تجدید میثاق خبرنگاران با آرمان های شهدا از ۴۱ نفر از خبرنگاران حوزه دفاع مقدس مازندران تجلیل شده است.

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری روز خبرنگار مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری روز خبرنگار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری روز خبرنگار مازندران دفاع مقدس مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۸۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس

فرمانده سپاه سوادکوه گفت: از جمعیت ۷ هزار نفری کارگر سوادکوه در دوران دفاع مقدس ۳ هزار نفر به جبهه اعزام و هزار و پانصد نفر جانباز شدند و بیش از سی نفر به شهادت رسیدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، سرهنگ جواد پیوند فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه در مراسم یادواره شهدای کارگر استان مازندران با محوریت شهدای کارگر شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا بویژه شهدای کارگری، گفت: شهرستان سوادکوه از دیرباز شهرستانی کارگری و معدنی بوده و شرکت‌های بزرگ زغال‌سنگ در آن فعالیت می‌کردند، از همین رو تعداد زیادی جمعیت قشر کارگری داشته است.

سرهنگ پیوند با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس جمعیت کارگری سوادکوه 7 هزار نفر بوده و جمعیت قابل توجهی از این تعداد در دفاع مقدس حضور یافته بودند، افزود: از این تعداد بیش از 3 هزار نفر برای دفاع مقدس اعزام شده بودند که هزار و 500 نفر از آنها جانباز شدند.

وی یادآور شد: از همین جمعیت ایثارگر کارگری بالغ بر 30 نفر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه گفت: امروز میزبان یادواره شهدای کارگری استان مازندران با محوریت شهدای کارگری سوادکوه هستیم و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا وظیفه‌ای همگانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • شناسایی پیکر شهید جاوید الاثر ایلامی پس از ۴۱ سال
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد