Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:16:22 GMT

گنج‌های گمشده هیتلر

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۹۳۱۲

گنج‌های گمشده هیتلر

خبر پیداشدن صدها شی و سند محرمانه متعلق به نازی‌های آلمان از جمله پرتره‌ای از چهره آدولف هیتلر، جویندگان گنج را بیش از پیش به پیداکردن گنج‌های باقیمانده از دوران هیتلر ترغیب کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان نوشت: «با گذشت چند دهه از پایان جنگ جهانی دوم، جویندگان گنج هنوز در جست‌وجوی محل اختفای گنج‌های به ‌جا مانده از ارتش نازی و هیتلر در نقاط مختلف اروپا هستند؛ البته گنج‌هایی تاکنون کشف شده و عده زیادی معتقدند هنوز گنجینه بزرگی از گنج‌های ارتش نازی پیدا نشده و در جست‌وجوی آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال روز گذشته خبری در خصوص پیداشدن صدها شی و سند محرمانه متعلق به نازی‌های آلمان از جمله پرتره‌ای از چهره آدولف هیتلر در پشت دیوار ساختمانی در این کشور که در سیل ماه گذشته میلادی آسیب دیده بود، منتشر شد که بازتاب زیادی یافت و جویندگان گنج را بیش از پیش به پیداکردن گنج‌های باقیمانده از دوران هیتلر ترغیب کرد. در این گزارش در کنار پرداختن به گنج‌های پیداشده از ارتش نازی از گنج‌هایی که برخی معتقدند هنوز پیدا نشده، نوشته‌ و به این موضوع پرداخته‌ایم که این گنج‌ها از کجا به دست آمده بودند.

این گنجینه بزرگ از کجا آمده؟

در اواخر دهه ۳۰ میلادی ذخیره ارزی نازی‌ها بسیار کم شد. نازی‌ها برای جبران کمبود ارز و طلا به تاراج دارایی‌های اتریش، بخش‌های اشغال‌شده چکسلواکی و دانتسیگ روی آوردند. باور رایج این است که این سه منبع، ذخیره طلای آلمان را تا سال ۱۹۳۹ به ارزش ۷۱ میلیون دلار رساند. البته پایگاه مکاتبات خزانه‌داری انگلستان نوشته، نازی‌ها از دولت‌های خارجی بیش از ۵۵۰ میلیون دلار طلا اخاذی کردند که ۲۲۳ میلیون دلار آن از دولت بلژیک و ۱۹۳ میلیون دلار آن از دولت هلند بود. در کنار این مبالغ باید طلاها و دیگر وسایل دزدیده‌شده از شهروندان و شرکت‌های خصوصی کشورهای اشغال‌شده را اضافه کرد. تصاویری از جعبه‌های کشف‌شده که پر از حلقه‌های ازدواج مردان و زنان بودند در فضای مجازی قابل مشاهده است. به جز این ساعت‌های جیبی، جعبه سیگار، جواهرات و دندان‌های طلای مردم هم توسط نازی‌ها به سرقت می‌رفت. بقیه اموال قربانیان مانند خانه‌های آنها، نقاشی‌ها و آثار هنری، سهام بانکی و دیگر موارد مشابه قبل از رفتن آنها به اردوگاه‌ها ضبط و نگهداری می‌شد.

سیلی که گنجینه را رو کرد

سیل اخیر در آلمان باعث شد یکی از گنجینه‌های نازی‌ها رو شود و در رویدادی اتفاقی، صدها شی و سند محرمانه متعلق به نازی‌های آلمان از جمله پرتره‌ای از چهره آدولف هیتلر در پشت دیوار ساختمانی در این کشور که در سیل ماه گذشته میلادی آسیب دیده بود، کشف شد. دیلی‌میل در این باره نوشته یک معلم تاریخ که در حال تمیزکردن خانه عمه خود در غرب شهر «هاگن» آلمان بود، این اشیای مخفی‌شده را در پشت دیواری پیدا می‌کند. این ساختمان قبلا مقر محلی سابق «سازمان رفاه ملی ناسیونال سوسیالیستی» در آلمان نازی بود.

گنجینه‌ای در لهستان

سال ۲۰۱۶ میلادی هم جست‌وجوگران گنج توانستند ۴۸ جعبه طلای پنهان هیتلر به ارزش نزدیک به نیم‌میلیارد پوند را در کاخ لهستان که توسط نیروهای نازی در آن جا پنهان شده بود، کشف کنند. این تیم، کاوش باستان‌شناسی خود را در کاخ متعلق به قرن ۱۸ در روستای مینکوفسکی در جنوب لهستان آغاز کرده و توانستند ۱۰ تن طلا و سایر ثروت‌ها را در این کاخ کشف کنند. گفته می‌شود این گنجینه در اواخر جنگ جهانی دوم به دستور هیتلر برای تأمین بودجه ارتش رایش چهارم به سرقت رفت. تصور می‌شود که این صندوق از جواهرات و اموال نخبگان آلمان که در این منطقه زندگی می‌کردند و برای جلوگیری از ربوده‌شدن آنها توسط ارتش سرخ روسیه به نازی‌ها داده بودند، پر شده است.

گنجینه نازی‌ها در آرژانتین

یکی دیگر از گنجینه‌های نازی‌ها سال ۲۰۱۷ در آرژانتین کشف شد. بنا به گزارش یورونیوز پلیس در سال ۲۰۱۷ در بوینس‌آیرس مجموعه قابل توجهی از اشیا و متعلقات اعضای حزب نازی آلمان را کشف کرد که شماری از این اشیا به هیتلر تعلق داشت. بسیاری از مقامات حزب نازی پس از سقوط حکومت رایش سوم در آلمان به بوینس‌آیرس گریختند و این شهر به سرپناهی برای آنان بدل شد. در مجموعه کشف‌شده در کنار همه جواهرات، اسلحه و ... یک نگاتیو عکس وجود دارد که در آن هیتلر ذره‌بینی را در دست گرفته و این ذره‌بین هم در میان اشیای کشف‌شده موجود است و مورخان اصالت آن را تایید کرده‌اند.

مخفیگاه سری گنج‌های هیتلر

بعد از ورود آمریکایی‌ها به خاک آلمان در مارس ۱۹۴۵ با افشای دو زن فرانسوی از محل ذخایر طلای هیتلر، آمریکایی‌ها توانستند وارد معدنی شوند که در آن بیش از ۲۵۰ میلیون دلار طلا وجود داشت. البته رسیدن به این معدن باعث کشته‌شدن دو هزار نفر شد و آلمانی‌ها به‌شدت از آن مراقبت می‌کردند. با این حال اتاقی حدودا ۲۵ در ۵۰ متر با ارتفاع ۴ متر کشف شد که در آن بخش بزرگی از ثروت آلمان نازی را در خود جای داده بود. در این اتاق ۸,۱۹۸ شمش طلا کشف شد.

گنج گمشده نازی‌های آلمان

با این حال هنوز برخی معتقدند که مقدار قابل توجهی از گنج هیتلر و حزب نازی پیدا نشده و گفته می‌شود این گنج گمشده محدود به سکه و طلا نیست و سلاح‌های فوق سری و بسیار مرموزی را که در اختیار حزب نازی بوده هم شامل می‌شود. شاید به همین دلیل است که بسیاری از کشف‌شدن آنها واهمه دارند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آدولف هيتلر نازی های آلمان میلیون دلار نازی ها حزب نازی کشف شده گنج ها کشف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه فسیل مراغه‌، گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: در این موزه بیش از ۷۰۰ قطعه فسیل انواع مهره دار به نمایش درآمده است.

غلامرضا زارع افزود: در این موزه نمونه‌هایی منحصر به فرد از فسیل‌های انواع فیل، زرافه، بیر دندان شمشیری، انواع گاو‌ها، آهو، کرگدن و اسب دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه این موزه تنها موزه فسیل مهره داران در کشور است افزود: قدمت فسیل‌های این مجموعه ۹ میلیون سال است.

رئیس اداره حافظت محیط زیست مراغه افزود: انواع جمجمه، آج فیل، فک و اندام‌های حرکتی حیوانان از جمله فسیل‌های به نمایش در آمده در این موزه است.

زارع گفت: در این موزه فسیل‌هایی کمیاب شامل فیل، میمون، زرافه، کرگدن واسب‌ها به نمایش در آمده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه ادامه داد: در هشت فصل حفاری منطقه فسیل این شهر بیش از هفت هزار قطعه فسیل مهره داران استخراج شده است.

وی افزود: منطقه فسیلی مراغه به خاطر تراکم بالای فسیل حیوانات مهره دار به بهشت فسیل شناسان جهان شهرت دارد.

این موزه به صورت دائمی در مرکز تحقیقات فسیلی ایران در شهر مراغه واقع در میدان مجلس برای بازدید علاقه مندان دایر است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه‌ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
  • حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • هیتلر برای چه به دنبال برج ایفل بود؟
  • هیتلر برای چی به دنیال برج ایفل بود؟
  • موزه فسیل مراغه گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)
  • موزه فسیل مراغه‌، گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند