Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی گفت: از زمان ورود عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی بیش از دو هزار و ۷۴۰ سرویس آبرسانی سیار برای این افراد انجام شده است.

محمدرضا قلی پور در نشست خبری که ۱۹ مرداد ماه در محل این اداره کل برگزار شد، اظهارکرد: حدود ۲۷ هزار و ۴۰۰ متر مکعب آب به صورت سیار به مناطق عشایری استان انتقال داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طی ۲۵ سال گذشته هیچ گاه آبرسانی سیار برای مناطق ییلاقی عشایر استان وجود نداشته است، افزود: همیشه چشمه ها و رودخانه پرآب بوده و عشایر از آن آب استفاده می کردند اما امسال خشکسالی موجب شد تا با تانکرها آبرسانی شود.

قلی پور ادامه داد: سالانه در مجموعه این اداره کل برای آبرسانی سیار به عشایر استان رقم سه میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و در سال جاری برای تامین آب مورد نیاز عشایر مبلغ یک میلیارد تومان به شرکت و تعاونی های عشایری بدهکار شده ایم.

وی تصریح کرد: این اداره کل تا پایان سال به رقم دو میلیارد تومان دیگر برای آبرسانی سیار نیاز دارد.

این مقام مسئول گفت: یکی از چالش های ما برای آبرسانی به مناطق عشایری کمبود تانکرهای آبرسان است که از مدیریت بحران استان تقاضای چهار دستگاه کامیون تانکر کردیم که هنوز اختصاص نیافته است.

وی افزود: برای حل مشکل آبرسانی سایر خود عشایر پای کار آمده و بخشی از انتقال آب توسط تراکتورهای عشایری صورت می گیرد.

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی تصریح کرد: در حال حاضر به سه هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری با ۱۲ تانکر آبرسانی سیار انجام می شود.

وی با بیان اینکه خراسان شمالی جزء هشت استان در کشور است که بیشتر از همه تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته اند، گفت: در همین راستا طرح خرید تضمینی دام عشایری در این استان صورت گرفت و شش هزار و ۵۰۰ راس دام خریداری شد.

قلی پور افزود: در یک برهه زمانی با خرید تضمینی قیمت دام زنده افزایش یافت اما بعد از آن دوباره کاهش یافت و به کمتر از کیلویی ۵۰ هزار تومان رسید.

وی ادامه داد: طرح خرید تضمینی دام عشایری تا زمانیکه قیمت دام متعادل شود ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آبرساني سيار عشاير خشکسالی خريد تضميني خراسان شمالی آبرسانی سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری