Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@06:50:41 GMT

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی با ۳ روش مختلف

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۲۱۷۳

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی با ۳ روش مختلف

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، بسیاری از خانم‌ها دوست دارند شیرینی‌هایی که توی شیرینی فروشی را می‌بینند خودشان در خانه درست کنند؛ یکی از این شیرینی‌ها، شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی است که اگر به نکات پخت آن توجه کنید می‌توانید به‌راحتی در منزل تهیه کنید.

دستور تهیه شیرینی بهشتی روش اول

چون در طرز تهیه شیرینی بهشتی از تخم مرغ استفاده نمی‌کنیم ماندگاری این شیرینی بیشتر از ۱۵ روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواد لازم برای شیرینی بهشتی

پودر شکر: ۱۲۵ گرم
آرد:۲۵۰ گرم
روغن صاف قنادی: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
دانه سیاه و یا کنجد: برای تزیین شیرینی
پودر هل: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه شیرینی بهشتی (شیرینی کرکی)

ابتدا روغن قنادی و پودر شکر را در کاسه‌ای بریزید و حدود ۱ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آرد و پودر هل را با هم ترکیب کرده و در چند مرحله به مواد افزوده و با دست شروع به مخلوط کردن خمیر کنید. خمیر بدست آمده را داخل چرخ گوشت بریزید تا یک خمیر یکدست و نرم درست شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آنها پودر کاکائو را اضافه کنید و کمی با دست ورز دهید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و به آن شکل دهید سپس روی شیرینی‌ها را به شکل دلخواه طرح دهید. همچنین می‌توانید خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب و کاتر دلخواه آن را قالب بزنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی‌ها را با فاصله از هم بچینید. روی شیرینی‌ها کمی کنجد یا دانه سیاه بپاشید و برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بپزید.

دستور تهیه شیرینی بهشتی روش دوم

در این روش از قیف استفاده کردیم تا شیرینی‌هایی که درست می‌کنیم خیلی شیک‌تر شود و شکل بهتری داشته باشد.

مواد لازم شیرینی بهشتی قیفی

آرد:۲۰۰ گرم
پودر شکر:۲۰۰ گرم
روغن صاف قنادی:۲۰۰ گرم
پودر هل:۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت شیرینی بهشتی قیفی

ابتدا پودر شکر و روغن صاف قنادی را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شود، سپس هل را افزوده و مجدد مخلوط کنید. در ادامه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا خمیر درست شود. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را چرب کرده و یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. شیرینی‌ها را با فاصله از هم داخل سینی فر بریزید و روی آنها کنجد یا دانه خرفه بپاشید. شیرینی بهشتی را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه بپزید. اگر طعم هل را دوست نداشتید می‌توانید پودر زنجبیل یا پودر دارچین را جایگزین کنید. اگر دوست دارید شیرینی‌های رنگی داشته باشید خمیر را به تعداد رنگ‌های دلخواه تقسیم کرده و به هر کدام از آنها چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.

دستور تهیه شیرینی بهشتی روش سوم مواد لازم شیرینی بهشتی خانگی

آرد: ۱۸۰ گرم
پودر قند: ۱۳۰ گرم
روغن صاف قنادی: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپ‌خوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
اسانس هل: چند قطره
روغن مایع: به مقدار کافی
سیاه دانه به مقدار لازم

دستور پخت شیرینی کرکی(بهشتی)

ابتدا روغن صاف را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا روغن آب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. روغن آب شده، پودر قند، وانیل و اسانس هل را در کاسه‌ای بریزید و برای ۵ دقیقه با همزن خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و کرم رنگ شود. در این مرحله پودر کاکائو را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد یکدست شود. در مرحله بعدی آرد را افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر شیرینی آماده شود. در صورتی که خمیرتان سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید تا نرم شود. مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره دلخواه شیرینی را داخل سینی با فاصله از هم بریزید. روی هر شیرینی کمی سیاه دانه و یا کنجد بریزید، شیرینی‌ها را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه بپزید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک است. آماده‌سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه زمان می‌برد. زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه است. شیرینی بهشتی را می‌توانید در وعده دسر - سرو کنید. توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است. کد خبر 620108 برچسب‌ها آشپزی - دستور پخت شیرینی‌جات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آشپزی دستور پخت شیرینی جات تهیه شیرینی بهشتی شیرینی ها پودر کاکائو دستور تهیه گرم پودر پودر شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۲۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد

رییس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از ثبت ۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گز اصفهان خبر داد. - اخبار استانها -

حسین طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از ثبت هفتم اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته به پاس بزرگداشت مالکیت فکری مردم اصفهان بر تولید گز و چند قرن تلاش مردم این دیار برای حفظ این محصول سنتی، روز هفتم اردیبهشت ماه به نام روز جهانی گز اصفهان نام‌گذاری شد.

وی افزود: همچنین در دو سال گذشته با تلاش پیشکسوتان صنعت گز و همراهی دکتر طغیانی موفق شدیم که گز، سوهان عسلی، لوز و شیرینی کرکی را در فهرست عناصر ناملموس ملی به نام اصفهان ثبت کنیم.

رئیس جمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان تصریح کرد: پیش از این پولک و نبات هم به نام اصفهان ثبت شده بود و می‌توان گفت که اصفهان تنوع بی‌نظیری از انواع شیرینی‌های سنتی دارد و در این راستا تلاش کردیم تا محصولات سنتی را به عنوان عناصر هویتی شهر اصفهان به ثبت برسانیم و در قدم بعدی به دنبال توسعه این محصولات هویتی هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به معرفی قدمت گز پرداخته و گفت: گز مهم‌ترین شیرینی سنتی اصفهان است که قدمت آن به دوران صفویه بر می‌گردد و در طول 500 سال گذشته توسط مردم اصفهان حفظ و توسعه پیدا کرده است. همچنین مدارک و مستندات  بسیاری از جمله سفرنامه پولاک اتریشی و مورخان ایرانی دال بر مالکیت فکری و معنوی مردم اصفهان بر این محصول است.

طاهری اصفهان را بزرگترین تولید کننده گز در جهان دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای جهان نام گز با اصفهان عجین شده و گز اصفهان شهرت جهانی دارد.

«شیرینی سنتی لوز » به لیست عناصر ناملموس ملی پیوست

وی در پاسخ به این پرسش که گز ابتدا چگونه تولید می‌شد، گفت: گز ابتدا به شیوه سنتی توسط قنادان اصفهانی تولید می‌شد و در آن زمان برند گز معنای خاصی نداشت. در ادامه تولید گز در شش دری‌های قدیمی اصفهان ادامه یافت و در گذر زمان برندهای گز برای صادرات این محصول شکل گرفت که ظاهرا گز شکرشکن اصفهان، قدیمی‌ترین برند گز است که به هندوستان نیز صادر می‌شد.طاهری افزود: در سالیان اخیر شاهد رشد چشم‌گیری در شکل‌گیری واحدهای تولید گز در اصفهان بوده‌ایم و امیدواریم‌ که این هنر- صنعت به رشد و پویایی خود ادامه دهد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد