Web Analytics Made Easy - Statcounter

داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) از برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در اولین جمعه محرم ۲۲ مرداد در اغلب نقاط به صورت مجازی و حضوری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی خبرداد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در اولین روز محرم ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات همایش شیرخوارگان حسینی و برنامه‌های این مجمع گفت: مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) به عنوان یک هیئت مذهبی در سال ۱۳۸۲ تأسیس شد که هدف آن تعظیم شعائر اسلامی با نقطه عطف حضرت علی اصغر علیه السلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر علیه السلام افزود: در اولین جمعه محرم دعوتی از مادران و شیرخوارگان داریم و هدف ما ابلاغ این پیام است: بای ذنب قتلت؟ با معرفی مظلومیت حضرت علی اصغر به دنیا به همگان تصریح می‌کنیم که هدف سیدالشهدا بیداری امت اسلامی بود نه حکومت. حضرت در کربلا فرمودند من خون قلبم را برای بیداری امتم و امت‌های آینده به کربلا آورده ام: و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله.

وی با تاکید بر اینکه حضور مادران و شیرخواران در این مراسم ما را در رساندن این پیام به جامعه بشری یاری می‌کند، ادامه داد: نقطه عطف حرکت ما در این همایش جهانی آئین نذرنامه خوانی است. مادران در این مراسم فرزندان خود را نذر یاری منجی می‌کنند. نذر در مکتب شیعه به تصریح در آیات قرآن آمده است و مثال آن حضرت مریم سلام الله علی‌ها است که وقتی حضرت عیسی در بطن ایشان بود خطاب به خداوند متعال فرمودند: انی ندرت لک ما فی بطنی محررا. لباس‌های شیرخوارگان به رنگ سبز علوی و به همراه پیشانی بند یاصاحب الزمان (عج) است.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر در ادامه در خصوص برگزاری مراسم در کشور‌های دیگر افزود: در کشور‌های دیگر نیز مراسم برگزار می‌شود. هم چنین نذرنامه به زبان‌های مختلف ترجمه شده و آئین نذرنامه خوانی به ۱۳ زبان اجرا می‌شود. تمامی بودجه این مراسم‌ها از طرف مردم و خیرین تأمین می‌شود و ما هیچ گونه بودجه دولتی نداریم.

وی گفت: ما به دنبال این هستیم که سیدالشهدا را به جمیع آحاد بشری معرفی کنیم پس نیاز به یک شبکه تعاملی زنده داریم. ما به دنبال ابر سامانه هستیم و ان‌شاءالله می‌خواهیم دو سازمان اساسی تشکیل دهیم. سازمان اول سازمانی که بانوان ما را برای مأموریتی که خداوند در ذاتشان قرار داده، تربیت کنیم. از آموزه‌های دینی ما این است که زن پرورش دهنده اصلی جامعه است و اگر به قدرت رب النوعی خود برسد جامعه اصلاح می‌شود.

منافی پور ادامه داد: هم چنین به دنبال تأسیس سامانه نذرگاهی برای حضرت علی اصغر علیه السلام هستیم. در این سامانه ما از تمامی متخصصین علوم در همه‌ی رشته‌ها دعوت می‌کنیم. تأسیس یک درمانگاه در فضای مجازی که از پزشکان متخصص کودک تشکیل شده، از جمله برنامه‌های این سامانه است. البته که فراخوان ما نه فقط برای جامعه پزشکی بلکه برای همه‌ی اقشار علمی و هنری است.

وی در خصوص برگزاری مراسم با توجه به شیوع کرونا اضافه کرد: مراسم شیرخوارگان حسینی در غالب نقاط به صورت مجازی و در برخی شهرستان‌ها که شرایط بهتر و از سوی ستاد کرونا مجوز دارند برگزار می‌شود؛ و ما نیز در تولید لباس‌ها کوتاهی نکردیم و حدود ۳۰ هزار دست برای ارسال به کشور‌های مختلف در کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان تولید شد.

منافی پور افزود: همایش شیرخوارگان حسینی به همت مجمع جهانی حضرت علی اصغر علیه السلام در اولین جمعه محرم ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ همزمان در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود. این مراسم از شبکه‌های سیما و استانی به طور مستقیم پخش می‌شود. مراسم تهران از شبکه ۲ سیما از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ از امامزاده صالح (ع) تجریش به صورت مستقیم پخش خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیرخوارگان حسینی محرم 1400 حضرت علی اصغر شعائر اسلامی مجمع جهانی حضرت علی اصغر دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر حضرت علی اصغر علیه السلام شیرخوارگان حسینی حضرت علی اصغر ع برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری چهل‌وپنجمین سالگرد شهادت استاد آیت‌الله مرتضی مطهری صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت برگزار شد. 

رشید جعفرپور قائم مقام وزیر علوم و دبیر ستاد سالگرد شهید مطهری در ابتدای این جلسه با اشاره به حوادث اخیر پیرامون غزه و جنبش اساتید و دانشجویان آمریکایی و برخورد شدید پلیس ایالت متحده با معترضان، از اساتید و دانشجویان آزادیخواه آمریکایی و اروپایی تقدیر کرد.

وی درخصوص رویداد سالگرد شهید مطهری گفت: در هفته معلم هستیم و به همه زحمت‌کشان این حوزه تبریک می‌گویم. ما ۱۰۰ هزار استاد و بیش از ۹۰۰ هزار معلم داریم که همه آن‌ها به نوعی آینده سازان این کشور هستند. 

شهید مطهری دارای مکتب است

وی افزود: در مورد استاد شهید مطهری چند ویژگی بارز وجود دارد، یکی اینکه ایشان شهیدی دارای مکتب است. ما شهدای زیادی را در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن تقدیم نظام و انقلاب کردیم و توجه و تکریم همه آن‌ها وظیفه ماست ولی برخی از شهدا دارای مکتب هستند. مثل شهید سلیمانی که مکتب حاج قاسم را دارد، شهید مطهری نیز صاحب مکتب است و اثار ایشان در پرورش و ساخت نیروهای انقلاب تاثیر دارد. به تعبیر امام خمینی همه آثار ایشان جریانساز است و این نشان می دهد چه سطح والایی داشتند که مورد توجه امام خمینی قرار گرفته و نسل های ما در دهه‌های گذشته با آثار شهید مطهری مانوس بوده و این مکتب همچنان برای نسل های آینده تاثیرگذار است. 

وی ادامه داد: شهید مطهری یک شهید جامع الاطراف بوده است و در هر حوزه‌ای اثرگذار ورود کرده است. در حوزه فلسفه بسیار دقیق است و یک فیلسوف مطرح و توانمند است. در حوزه فقه، کلام، تفسیر و مباحث مختلف نیز نگاه ویژه‌ای دارد. ایشان در زمان تحصیل در حوزه علمیه قم بسیار دقیق همه کارهایش را انجام می‌داده و الگو و نمونه‌ای برای طلاب بوده است. هم در حوزه عمل و تقوا و هم در حوزه نظر انسان الگویی بوده است. 

آثار و برکات شهید مطهری همچنان در نظام ما وجود دارد

دبیر ستاد اضافه کرد: نکته سوم این است که شهید مطهری دارای نظریه و تئوری برای نظام‌مندی نظام اسلامی بوده است. ایشان پیش از انقلاب نیز در این حوزه حرف‌هایی داشته است. در سال ۴۸ ایشان علیه اسرائیل صحبت می‌کند و هنوز هم سخنرانی ایشان درخصوص رژیم قابل بررسی است. همین ویژگی‌ها در این شخصیت بوده که حضور ایشان را مخالفان نظام اسلامی نپذیرفتند. ایشان خریده نمی‌شد و تنها راه برای اینکه نظام را از این شخصیت محروم کنند حذف فیزیکی بود که آن را عملی کردند. البته آثار و برکات شهید مطهری همچنان در نظام ما وجود دارد و می‌تواند برای نسل‌های آینده کشور موثر باشد. 

برگزاری بیش از ۱۲۰ برنامه ملی

وی در رابطه با ستاد بزرگداشت شهید مطهری گفت: ۲۵ دستگاه اجرایی و فرهنگی اعم از وزارت کشور، آموزش و پرورش، علوم، فرهنگ و ارشاد و دستگاه‌های نظامی کشور در آن عضو هستند. این ۲۵ دستگاه جلسات متعددی را سالانه دارند و برنامه‌های ملی شان را ارائه می‌دهند. تقریباً هر دستگاه ۵ برنامه سطح ملی دارد و در مجموع بیش از ۱۲۰ برنامه ملی وجود دارد. ما در ۱۸۰۰ واحد دانشگاهی برنامه تقدیر از اساتید را داریم یا آموزش و پرورش برای تقدیر باید تعداد زیادی از مدارس در سراسر کشور را در نظر بگیرد و به این صورت این برنامه‌ها با ضریب چند برابری عملی می‌شود.

دبیر ستاد درخصوص برنامه‌های چهل‌وپنجمین سالگرد شهید مطهری عنوان کرد: برنامه ها دو دسته است، یکی تبلیغی و ترویجی که ماهیت آن فضاسازی محیطی است. همه شهرداری‌ها در این هفته شهرها را مزین به تصاویر و جملات شهید مطهری یا جملاتی مربوط به ایشان می‌کنند. یا از معلم‌ها در سراسر کشور تقدیر صورت می‌گیرد. دسته دیگر از برنامه‌ها تبیینی است که ماهیت پرداختن به اندیشه‌های شهید مطهری دارد و یک حوزه از اندیشه‌های ایشان در آن طرح می‌شود. موضوعاتی مثل حجاب و عفاف، خانواده و مسایلی از این دست که در این خصوص بسیار بحث کرده‌اند. 

برگزاری ۵ همایش ملی در هفته گرامی‌داشت مقام معلم

وی افزود: ۵ همایش ملی در این هفته در سطح کشور برگزار می‌شود. همایش مطهر به همت سازمان بسیج مستضعفین در ۱۰ اردیبهشت برگزار می‌شود. همایش وبیناری در سطح بین‌المللی هم داریم که مربوطه گفتمان مقاومت و رسالت دانشگاهیان و نخبگان کشورهای اسلامی و اندیشه‌های استاد مطهری با محوریت فلسطین و غزه در روز ۱۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.

همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت در دانشگاه صداوسیما برگزار می‌شود

وی افزود: همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت در دانشگاه صداوسیما برگزار می‌شود. در دانشکده الهیات دانشگاه تهران در ۱۰ اردیبهشت همایشی با سخنرانان مهم از فیلسوفانی همچون دکتر اعوانی، دکتر مقیمی و دکتر واعظی برگزار می‌شود. در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هم نشست علمی با عنوان نقش عفاف در نظام خانوادگی اسلام برگزار می‌شود و شخصیت‌های برجسته علمی در این رویداد حضور دارند.

رونمایی از ۵ کتاب جدید در مورد اندیشه شهید مطهری

وی با اشاره به تالیفات جدید در این حوزه گفت: امسال ۵ کتاب جدید در مورد اندیشه شهید مطهری رونمایی می‌کنیم. سه کتاب توسط ندای فطرت وابسته به بنیاد شهید مطهری منتشر می‌شود. کتاب «مطهری و قرآن» که نوشته دکتر معارف است، دیگری «مطهری و ادراکات اعتباری» به قلم دکتر هوشنگی، و کتاب «مطهری و عرفان» نوشته دکتر رودگر به انتشار می رسد. دو کتاب دیگر هم توسط انتشارات صدرا آماده شده. یکی «مقدمه‌ای بر تاریخ فلسفه جدید» و دیگری «خطابه‌های اخلاقی» است که در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب‌ها در سرای اهل قلم رونمایی می‌شوند. کار خوب دیگر ما سیر مطالعاتی اندیشه و کتاب‌های شهید مطهری در دانشگاه‌هاست. در دانشگاه‌ها انجمن‌های علمی و علاقه مندان به آثار شهید مطهری در این سیر مطالعاتی شرکت می‌کنند و بیست و دومین دوره این سیر مطالعاتی با حضور اقشار مختلف برگزار می‌شود. اندیشه شهید مطهری جذابیت‌های خاصی دارد و افرادی که به ان وارد شدند ان مسیر را ادامه می‌دهند. 

برنامه‌های تلویزیون برای هفته معلم

جعفرپور در مورد برنامه‌های صداوسیما در این مدت هم گفت: در شبکه آموزش سیما به مناسبت گرامیداشت مقام معلم پویش معلم خوب من راه‌اندازی شده است که امیدواریم اثرگذار باشد. همچنین مستند مرتضی امت که در سال‌های قبل تولید شده بازپخش خواهد شد. مستندی که روایت خوبی از زندگی شهید مطهری داشته است. همچنین شبکه‌های مختلف صداوسیما برنامه‌های متعددی دارند که یا مستقیماً به زندگی شهید مطهری می‌پردازد یا به اندیشه‌های ایشان. 

وی افزود: در مجموعه دانشگاه‌های کشور نیز برنامه‌های متعددی داریم. کرسی های آزاداندیشی اندیشی با محوریت اندیشه‌های شهید مطهری به همت دانشجویان برگزار می‌شود. کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی هم در سطح اساتید در عمده دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. همچنین در آموزش و پرورش، در وزارت علوم و دستگاه‌های که واحد عقیدتی دارند از خانواده‌های شهدای استاد و دانشجو بازدید و تقدیر می‌کنیم.  مزار شهدای موجود در دانشگاه‌ها نیز گلباران می‌شوند. محل تولد، محل شهادت و محل تدفین استاد مطهری نیز در این هفته مراسم‌هایی برگزار می‌شود. محل شهادت و تدفین ایشان گلباران خواهد شد. در شهر فریمان زادگاه استاد نیز مراسم ویژه‌ای داریم که یاد و نام ایشان گرامی داشته می‌شود. همچنین منزل استاد در تهران که به موزه تبدیل شده، برنامه‌هایی برای سالگرد دارد که به همت خانه موزه و شهرداری منطقه برگزار می‌شود. امسال سوژه این موزه شهید مطهری و مطبوعات است که حضور ایشان در مطبوعات داخلی و خارجی مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین در مسجد جامع نارمک برنامه‌ای عمومی است که ۱۳ اردیبهشت با حضور اقشار مردم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد