Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@02:37:11 GMT

پادشاه در پاریس

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۸۵۰۲۹

پادشاه در پاریس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم ، روز گذشته رسانه‌های مهم دنیا این خبر را اعلام کردند که مسی تا پایان سال ۲۰۲۳ و با حقوق سالانه حدود ۳۵ میلیون یورو به این تیم پاریسی پیوسته است. طبق توافقات انجام شده قرارداد مسی قابلیت تمدید خودکار تا پایان سال ۲۰۲۴ را نیز دارد. به بهانه نهایی شدن این انتقال، روزنامه دیلی میل از جنبه دیگری به این مساله نگاه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش این روزنامه به این مساله پرداخته است که با توجه به رقم قرارداد مسی، حالا این باشگاه فرانسوی در میان تمام تیم‌های ورزشی دنیا بیشترین پرداختی را در طول یک سال به بازیکنانش می‌دهد. در ادامه نگاهی به این رقم PSG و دیگر باشگاه‌های مطرح دنیا می‌اندازیم:

 

پاری سن‌ژرمن / ۲۵۶ میلیون یورو

علاوه بر خرید مسی، مدیران قطری PSG در این تابستان سرخیو راموس، واینالدوم و دوناروما را به عنوان بازیکن آزاد و اشرف‌حکیمی را به خدمت گرفتند. آنطور که در رسانه‌ها مطرح شده، هر کدام از این بازیکنان به طور میانگین در طول یک سال حدود ۲۹ میلیون یورو دریافت می‌کنند.  با این حساب، این باشگاه فرانسوی در طول یک سال نزدیک به ۲۵۶ میلیون یورو به بازیکنانش پرداخت می‌کند تا از این حیث در میان تمام باشگاه‌های ورزشی جهان در صدر باشد. علاوه بر این، باید به این مساله هم توجه داشت که ناصر الخلیفی به عنوان مالک این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد کیلیان امباپه است و با قطعی شدن این مساله، این رقم به مراتب بیشتر خواهد شد.

 

رئال مادرید /  ۲۱۲ میلیون یورو

رئال مادرید سالانه به سرخیو راموس ۵/۱۷ میلیون یورو پرداخت می‌کرد. با این‌که کاپیتان رئال از این تیم جدا شده، اما سایت Salary Sport گزارش داده که رئالی‌ها از لحاظ پرداخت حقوق سالانه به بازیکنان‌شان در رتبه دوم این فهرست قرار دارند. این تیم که به تازگی داوید آلابا را جذب کرده طبق گزارش رسانه‌ها سالانه ۱۰ میلیون یورو دریافت می‌کند. بیشترین دریافتی در میان بازیکنان رئال را ادن آزارد دارد که هر سال ۲۱ میلیون یورو دریافت می‌کند. بعد از او تونی کروس، کریم بنزما و لوکا مودریچ قرار دارند که هر کدام‌شان به طور میانگین ۱۵ میلیون یورو از باشگاه می‌گیرند. با این حساب پرداختی سالانه فلورنتینو پرز به بازیکنانش در هرسال ۲۱۲ میلیون یورو است.

 

منچستریونایتد /  ۲۰۱ میلیون یورو

 مالکان آمریکایی منچستریونایتد امسال بر خلاف سال‌های گذشته، در زمینه خرید بازیکن دست و دلبازتر شده‌اند. آنها تا به اینجا جیدون سانچو را از دورتموند و رافائل واران را از رئال مادرید به خدمت گرفته‌اند. سانچو با قراردادی به ارزش ۷۳میلیون یورو به جمع شیاطین سرخ پیوست و حقوق سالانه‌اش چیزی در حدود ۱۸ میلیون یورو است. رافائل واران هم طبق گزارش رسانه‌های انگلیسی، قرار است هر سال ۱۰/۲ میلیون یورو دریافت کند. داوید دخیا همچنان بیشترین دریافتی بین بازیکنان منچستر را دارد که هر سال حدود ۱۹میلیون یورو حقوق دریافت می‌کند. دیگر بازیکنان مهم این تیم همچون پوگبا، کاوانی، مارسیال و رشفورد حدود ۱۰ میلیون یورو دریافت می‌کنند تا این باشگاه با پرداخت حدود ۲۰۱میلیون یورو در رده سوم باشد.

 

بارسلونا / ۱۹۵ میلیون یورو

 اگر مسی از بارسا جدا نشده بود، این تیم می‌بایست با ۲۳۸میلیون پرداختی به بازیکنان در هر سال، در رده دوم این فهرست قرار می‌گرفت. اما حالا با رفتن ستاره آرژانتینی این رقم به ۱۹۵ میلیون رسیده و باعث شده بارسلونا در رده چهارم باشد. با این حال، چیزی که عجیب است این که با وجود بدهی‌های فراوان این باشگاه، بازیکنانی همچون آنتوان گریژمن سالانه حدود ۳۱میلیون یورو دریافت می‌کند. بعد از او فیلیپه کوتینیو قرار دارد که حدود ۲۱ میلیون یورو می‌گیرد. سرخیو آگوئرو و ممفیس دپای که تازگی به این تیم پیوسته‌اند سالانه حدود ۵میلیون یورو دریافت می‌کنند.

 

لس‌آنچلس دوجرز /  ۱۹۳ میلیون یورو

 تنها باشگاه غیر فوتبالی که سالانه حقوق بالایی به بازیکنانش می‌دهد و در این فهرست در جایگاه پنجم قرار گرفته، تیم بیسبال لس‌آنجلس دوجرز در لیگ آمریکاست. این تیم سال گذشته بعد از ۳۲سال توانست به قهرمانی در لیگ بیسبال آمریکا یا همان MLB برسد. بیشترین دریافتی را در این تیم موکی بتس دارد که اخیرا قراردادی ۱۲ ساله با این تیم بسته و سالانه حدود ۲۲ میلیون یورو دریافت می‌کند. از حیث حقوق پرداختی در لیگ بیسبال آمریکا این تیم در رتبه نخست قرار دارد و بعد از آن، تیم نیویورک یانکی قرار دارد که سالانه ۱۴۶میلیون یورو به بازیکنانش می‌دهد.

حسین خلیلی / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مسی بارسلونا پاریس سن ژرمن میلیون یورو دریافت میلیون یورو سالانه حدود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • انتقال نادر: فروش پزشک فرانکفورت با ۲۰۰ هزار یورو!
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • در صورت دریافت پیشنهاد مناسب؛ آمادگی آرسنال برای فروش گابریل ژسوس
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • راهنمای کامل دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۳+ فیلم
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد