Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس گفت: در فرایند خصوصی سازی باید به سرمایه‌های واقعی مردم بها داده شود و هر فردی که سرمایه بیشتری بیاورد، باید سود بیشتری بگیرد. علی بابایی کارنامی  با تاکید بر توجه حاکمیت به امر خصوصی سازی، اظهار داشت: خصوصی سازی جزو منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی است و هیچ دولتی حق ندارد از مدار خصوصی سازی خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: متاسفانه رانت بازی و فامیل بازی برخی از افراد مانع از این شده است که تاکنون خصوصی‌سازی و واگذاری‌ها به معنای واقعی کلمه عملیاتی شود.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: معمولاً می‌بینیم که برخی از دولت‌ها و وزرای آنان گزارش‌های بسیار خوبی درباره فرآیند واگذاری و خصوصی سازی به دستگاه‌های نظارتی از جمله مجلس شورای اسلامی ارائه می‌دهند، اما در عمل تن به خصوصی سازی واقعی نمی‌دهند.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده معتقدم که سازمان تامین اجتماعی دولتی نیست و ۱۰۰% خصوصی است و سهام آن برای کارگران است. الان بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است و دولت باید بدهی این سازمان را هر چه سریعتر پرداخت کند.

بابایی کارنامی گفت: معمولا در سازمان تامین اجتماعی، اعضای هیئت مدیره‌ای در نظر گرفته می‌شود که با اقدامات خلاف قانون خود حیاط خلوت برخی از افراد سیاسی می‌شوند. متاسفانه برخی از روسای جمهور ما از جمله روحانی به صورت مستقیم در سازمان تامین اجتماعی و شستا و انتصابات شان دخالت داشتند.

وی تاکید کرد: این در حالی است که طبق قانون، رئیس‌جمهور هیچ اختیاری در عزل و نصب مسئولان سازمان تامین اجتماعی نباید داشته باشد و قانون این اجازه را نمی‌دهد. اگر رئیس‌جمهور قانون‌مدار باشد، نباید این کار را انجام دهد.

بابایی کارنامی اظهار داشت: سه سال است که رئیس سازمان تامین اجتماعی دستور جلسه مجمع شستا را امضا نمی‌کند و رئیس سازمان تامین اجتماعی در توضیح این مسئله می‌گوید که از روز اول روحانی با شریعتمداری توافق کردند انتصاب‌های مستقیم شستا و دیگر اقدامات مهم در آنجا را شریعتمداری امضا کند.

وی گفت: اگر خصوصی‌سازی با این شرایط انجام شود که دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها اختیار نداشته باشند، ما با آن مخالف هستیم. اما اگر خصوصی‌سازی بر طبق قانون و با دادن اختیارات وسیع و راهبردی به دستگاه‌ها باشد، آن را قبول داریم.

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در فرایند خصوصی سازی باید به سرمایه‌های واقعی مردم بها داده شود و هر فردی که سرمایه بیشتری بیاورد، باید سود بیشتری بگیرد نه اینکه فردی پول کمتری را سرمایه‌گذاری کند، اما با رانت پول مفت و سود بیشتری بگیرد.

/بازار برچسب ها: رانت و فامیل بازی ، آفت خصوصی سازی ، شستا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Our

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رانت و فامیل بازی آفت خصوصی سازی شستا سازمان تامین اجتماعی مجلس شورای اسلامی بابایی کارنامی خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت