Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که چین در حال مبارزه با آخرین شیوع‌های پراکنده ناشی از نوع دلتا ویروس کروناست، کارشناسان چینی خاطرنشان کردند که واکسن‌های کووید -۱۹ ساخت چین در برابر نوع لامبدا، سویه جدیدی که در ژاپن شناسایی شده است نیز مؤثر هستند.

به گزارش ایمنا، محققان بر اقدامات فیزیکی برای جلوگیری از شیوع موارد ابتلاء وارداتی از ویروس جهش‌یافته کرونا به چین تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت بهداشت ژاپن روز جمعه اعلام کرد که برای اولین‌بار نوع لامبدا ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است.

لامبدا، اولین بار در آگوست ۲۰۲۰ در پرو شناسایی شد و در آمریکای جنوبی نیز گسترش یافته است. در مقایسه سویه لامبدا با سویه‌های معمول ویروس کرونا، این سویه ممکن است عفونی‌تر و مقاومت بیشتری در برابر واکسن‌ها داشته باشد، اما جزئیات آن هنوز مشخص نیست. براساس گزارشات توالی ژنومی حداقل در ۱۰۶۰ مورد ناشی از نوع لامبدا در ایالات‌متحده را شناسایی کرده است.

کارشناسان آمریکایی اظهار کردند: اگرچه این تعداد بسیار دور از افزایش موارد ناشی از نوع دلتاست که حدود ۸۳ درصد ابتلاء جدید در ایالات‌متحده نشان می‌دهد، اما سویه لامبدا نیز از نزدیک مشاهده شده است.

شناسایی نوع لامبدا در ژاپن باعث نگرانی عمومی در چین شده است. در حالی که نوع دلتا با ۹۴ مورد جدید داخلی و ۳۱ مورد وارداتی در روز یکشنبه در سراسر کشور چین گسترده شده است. ساکنان چین نگران هستند که واکسن‌های موجود در برابر نوع لامبدا کارایی نداشته باشند و شیوعی دیگری را رقم بزند و مردم دیگر نتوانند به زندگی عادی خود برگردند.

در میان نگرانی‌های عمومی، یک متخصص مستقر در پکن روز دوشنبه به شرط ناشناس ماندن اظهار کرد: فکر می‌کنم در کوتاه‌مدت، نوع لامبدا بر ژاپن تسلط نخواهد یافت یا در نیمکره شمالی موجب افزایش ابتلاء نخواهد شد زیرا نیمکره شمالی در حال حاضر در تابستان به سر می‌برد و درجه حرارت برای انتقال لامبدا که برای اولین‌بار در نیمکره جنوبی کشف شد مناسب نیست.

مشخص نیست که آیا در زمستان جایگزین دلتا به‌عنوان نوع اصلی خواهد شد یا خیر؟ این کارشناس بر اهمیت پیروی از اقدامات سختگیرانه ضد اپیدمی، پوشیدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برای جلوگیری از انتقال ویروس تاکید کرد.

ژوانگ شیلیه، یکی دیگر از کارشناسان مستقر در گوانگژو، گامی دیگر در جهت رفع نگرانی‌های عمومی برداشت و اظهار کرد: در حال حاضر، نوع لامبدا فقط در آمریکای جنوبی در حال انتشار است و در سایر مناطق جهان میزان ابتلاء محدود است حتی در آمریکای جنوبی، درصد موارد جدید ناشی از نوع لامبدا در حال کاهش است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: آخرین مطالعه در کشورهای آمریکای جنوبی مانند پرو و شیلی نشان داده است که واکسن‌های کووید -۱۹ تولید شده توسط تولیدکنندگان چینی همچنان در برابر نوع جدید مؤثر است.

بر اساس GISAID، درصد هفتگی موارد جدید ناشی از نوع لامبدا در آمریکای جنوبی از ۷.۵۲ درصد در ۲۱ ژوئن به ۴.۹ درصد در ۸ آگوست کاهش یافته است.

مطالعات انجام شده در پرو نشان داده است که واکسن سینوفارم حداقل ۹۰ درصد در جلوگیری از مرگ بیماران مبتلا به کووید -۱۹ مؤثر است.

در چهار آگوست به نقل از مقامات بهداشتی شیلی اعلام کرد که واکسن کووید -۱۹ سینوواک ۵۸.۵ درصد در پیشگیری از بیماری با علامت در بین میلیون‌ها شیلیایی که از فوریه تا جولای این واکسن را دریافت کرده‌اند مؤثر بوده است.

منبع: ایسنا

کد خبر 513806

منبع: ایمنا

کلیدواژه: واکسن های چینی عوارض واکسن های خارجی ویروس کرونای جهش یافته ایمنی زایی سینوفارم علائم کرونای دلتا واکسن سینوواک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آمریکای جنوبی نوع لامبدا ویروس کرونا ناشی از نوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۷۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد