Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس انستیتو پاستور ایران گفت: هرگونه تجمع و تردد منجر به شعله‌ور شدن کرونا می‌شود براین اساس بستری شدن در بیمارستان به دلایل متعددی ممکن است شرایط انتقال ویروس را در جامعه افزایش دهد.

به گزارش قدس آنلاین،  دکتر علیرضا بیگلری درباره شرایط خاصی که در کشور و دنیا درپی شیوع کرونا وجود دارد،  افزود: مبتلایان به کرونا لزوما نباید در بیمارستان بستری شوند چرا که هرگونه تجمع و تردد سبب شعله ور شدن ویروس و حاد ترشدن شرایط موجود خواهد شد که این موضوع منحصر به ایران نیست و در تمام جوامع هم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بستری شدن در بیمارستان به دلایل متعددی ممکن است شرایط انتقال ویروس را در جامعه افزایش دهد؛ به طور مثال همراهان بیمار هم ممکن است آلوده شوند.

به گفته بیگلری، درصد بسیار محدودی از کسانی که تست آزمایشگاهی آنها مثبت است، نیاز به بستری دارند.

رییس انستیتو پاستور ایران اضافه کرد: تنها درصد بسیار محدودی از کسانی که تست آزمایشگاهی آنها مثبت است و بیماریشان به اثبات رسیده است نیاز به بستری دارند. در دنیا هم روال این است که اغلب مبتلایان معمولا در خانه درمان می شوند البته در راستای این امر باید به مردم آموزش عمومی داده شود تا بدانند چگونه از بیماران خود در منزل مراقبت کنند.

بیگلری ادامه داد: نکته بسیار مهم دیگر این است که کسانی که بیمار هستند و در منزل یا بیمارستان دوران نقاهت را می گذرانند مطلع باشند که در روزهای پیش روی بیماریشان چه علائمی خواهند داشت، چرا که این امر کمک خواهد کرد از اضطراب آنها کاسته شود و بتوانند به راحتی با بیماری کنار آمده و این دوران را پشت سر بگذارند.

وی تاکید کرد: تجربه دنیا و کشور به ما نشان داده است که اغلب کسانی که در بیمارستان بستری می شوند، نیاز به درمان های ضدویروسی خاص نخواهند داشت، بسیاری از داروهایی که تاکنون به عنوان داروی ضد ویروسی مطرح بوده اند، خیلی موثر نبوده به همین دلیل مصرانه به دنبال تجویز دارو برای بیمار بستری در بیمارستان نباشید چرا که این ویروس هنوز درمان خاصی ندارد.

وی اضافه کرد: کسانی که واکسن تزریق کرده اند خود را در مقابل ابتلا به بیماری کامل ایمن ندانند. تجربه جهانی نشان می دهد حتی افرادی که واکسینه شده‌اند، می توانند مبتلا شوند یا بیماری را به دیگران انتقال دهند به همین خاطر کسانی که واکسن هم دریافت کرده اند رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.

منبع: وبدا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستانها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۸۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آشنایی با استاد شعله
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • نجات فرد مجروح از بین شعله‌های آتش توسط آتش نشانان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌