Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@02:30:15 GMT

پیوند هنر و اقتصاد در بلغارستان

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۱۰۹۷

پیوند هنر و اقتصاد در بلغارستان

موزه هنرهای معاصر Sofia Arsenal واقع در پایتخت بلغارستان به زودی تغییرات زیادی را متحمل می‌شود تا در آن هنرمندان بتوانند از آثار خود برای کسب درآمد بهره گیرند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، پس از بازدید وزیر اقتصاد و وزیر فرهنگ بلغارستان از موزه هنرهای معاصر Sofia Arsenal، این دو مقام مهم به برگزاری جلسه‌ای فوری پرداختند و نتیجه اینکه قرار شد هنر و تجارت در این موزه با یکدیگر تلفیق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک دستیابی به این هدف مستلزم نوسازی و طراحی دوباره موزه خواهد بود تا بخش‌هایی برای عرضه آثار هنری به وجود آید. وزرای مذکور بر این باورند که موزه صوفیه از قابلیت کافی برخوردار است که بتواند به عنوان مکانی برای نمایش هنر و کسب و کار هنرمندان عمل کند.

پس از اعمال تغییرات لازم، هنرمندان پایتخت بلغارستان می‌توانند آثار برگزیده خود را در معرض نمایش عموم مردم قرار دهند و از طریق فروش آن‌ها کسب درآمد کنند. این تصمیم در راستای حمایت از اهل هنر و فرهنگ به ویژه پس از رکود اقتصادی وارد شده ناشی از شیوع بیماری کرونا اعمال شده است که البته می‌تواند در جذب گردشگران به شهر و در نتیجه رونق دوباره گردشگری نیز مؤثر واقع شود.

مدیران صوفیه ادعا کرده‌اند به زودی اقدامات خود برای طراحی دوباره موزه و مدرن‌سازی آن را آغاز خواهند کرد تا امکان عملکرد چندگانه سازه را فراهم آورند.

جالب است بدانید که Sofia Arsenal در سال ۱۹۱۶ و به عنوان کارخانه تولید مهمات رزمی و انباری برای ذخیره آن‌ها تأسیس شد. از آنجا که این ساختمان سه طبقه از فضای خالی زیادی برخوردار بود، افسران نظامی تا پایان جنگ جهانی دوم در آن به آموزش سربازان می‌پرداختند. اما در دهه ۱۹۷۰ به تدریج زمزمه‌هایی از تبدیل این مکان عظیم به یک گالری ملی برای هنرهای تزئینی و کاربردی به گوش می‌رسید و تا سال ۲۰۰۳ همین هدف در سازه اجرا شد تا در نهایت، هنرهای معاصر در این مکان به عنوان موزه Sofia Arsenal در معرض دید عموم قرار می‌گرفت.

موزه هنرهای معاصر صوفیه تا هفته گذشته کاربری خود را حفظ کرد اما قرار است در آینده نزدیک به مکانی چند منظوره برای پیوند هنر با اقتصاد تبدیل شود. مدیران پایتخت بلغارستان تمام هنرمندان و کارآفرینان عرصه هنر را به سرمایه‌گذاری و شراکت دعوت کرده‌اند به این امید که فعالیت‌های فرهنگی و هنری را که بیشترین زیان را از انتشار کرونا متحمل شده‌اند، تحت حمایت خود درآورند و از طریق جذب گردشگران به بازدید از هنرهای معاصر، رونق گردشگری را نیز برای شهر به ارمغان آورند.

کد خبر 513865

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهرهای جهان بلغارستان صوفیه فرهنگ آثارهنری موزه جنگ جهانی دوم اقتصاد کرونا و اقتصاد ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق هنرهای معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ امیرحسین طاهری گفت: از هزار و ۱۲۹ اثر که در بخش‌های داستان کوتاه، شعر طنز، کاریکاتور، چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی از ۱۲۱ رسانه کشوری به دبیرخانه هشتمین جشنواره «طنز پهلو» ارسال شده بود، از صاحبان ۲۰ اثر برگزیده تجلیل شد.

وی افزود: طنز پردازان تهرانی بیشترین سهم آثار ارسالی را در این جشنواره داشتند.

فرشاد مهدی پور معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره گفت: قرار است طنز به صورت یک رشته دانشگاهی به فهرست رشته‌های آموزش عالی اضافه شود تا نخبگان طنز به صورت آکادمیک در این رشته تحصیل و مشغول به کار شوند.

دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان هم در این جشنواره با بیان اینکه طنز گل آقا طنزی عالمانه بود گفت: طنز گل آقا چهارچوب دارد، زیرا در عین حال که به مشکلات می‌پرداخت، هدفش اصلاح مشکل بود و این باید برای نسل جدید طنزپردازان یک الگو باشد.

کیومرث صابری فومنی ملقب به گل آقا ، نویسنده ، طنز نویس و معلم ایرانی که صاحب هفته نامه طنز"گل آقا " بود ، ۷ شهریور ۱۳۲۰ به دنیا آمد و ۱۱ اردیبهشت سال ۱۳۸۳ از دنیا رفت.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • شایع ترین علت پیوند کبد در ایران/ زنگ خطر کبد چرب
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • بازدید رایگان معلمان و استادان دانشگاه از موزه هنر‌های معاصر تهران در روز معلم
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم
  • بازدید رایگان از موزه هنرهای معاصر در روز معلم
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد