Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسن نگین تاجی بعدازظهر چهارشنبه در نشست شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم استان افزود: برای پیشگیری از برخی آسیب‌های اجتماعی مانند خودکشی نمی‌شود راهکار قضائی ارائه کرد و نیازمند تلاش مردم و نهادهای متولی است.

وی با بیان اینکه پیشگیری از وقوع جرم تنها وظیفه‌ی ذاتی قوه قضائیه و پلیس نیست، اظهار داشت: در شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم باید دنبال علل و عواملی که موجب بروز جرم می‌شوند باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگین تاجی افزود: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) یکی از برنامه‌های کاربردی و علمی بوده که باید با مشارکت حداکثری نهادهای عضو و مسئول، در استان با تمام ظرفیت ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه دستگاه قضائی در این رابطه وظیفه انسجام بخشی بین نهادهای عضو را برقرار می‌کند، گفت: در سند تحول قضائی بر پیشگیری از وقوع جرم تأکید شده، ولی در عمل مغفول مانده است و ویژگی بارز سند تحول و تعالی قضائی، شناسایی علل و عوامل جرم زا و ارائه راهکار علمی و عملی پیشگیری از وقوع مجدد جرایم است.

نگین تاجی افزود: مدیریت سنتی دیگر جوابگوی نیازهای امروز نیست و امروزه چالش در مورد معاملات، باعث بروز درصد بسیاری از جرایم و نزاع‌های دسته جمعی، قتل و اختلافات ملکی در استان شده است.

وی تصریح کرد: در سند تحول، چالش‌ها و عوامل بروز جرایم مشخص شده و راهکار آن نیز ارائه شده و رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی یک بار دیگر با دقت سند تحول قضائی را مطالعه کنند، تا با نقش و اهمیت پیشگیری از وقوع جرم بیشتر آشنا شوند.

نگین تاجی عدم شناسایی کامل آسیب‌ها، پراکندگی اقدامات، موازی کاری یا عدم انجام آن و ضعف در حذف عوامل اصلی را از جمله آسیب‌های وارده برای پیشگیری از شکل گیری جرم عنوان کرد و گفت: دستگاه قضائی باید انسجام بخشی بین نهادهای مختلف و تعیین مسئولیت را عهده دار باشد.

کد خبر 5279273

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری کهگیلویه و بویراحمد کاهش جرایم پیشگیری از وقوع جرم ویروس کرونا محرم 1400 ماه محرم روز خبرنگار بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا شیوع کرونا مراسم عزاداری کرمانشاه گرگان عکس استانها اردبیل ستاد ملی مقابله با کرونا پیشگیری از وقوع جرم نگین تاجی سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 

ایسنا/کرمان دادستان کرمان هتک حرمت و هرگونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به مقامات قضایی استان‌ توصیه کرد مبارزه جدی با فساد را در اولویت کارها و امور خود قرار دهند.  

مهدی بخشی امروز ۱۲ اردیبهشت ماه در نشست رؤسای حوزه‌های قضایی و دادستان‌های سراسر استان‌ کرمان اظهار کرد: سند تحول قضایی با توجه به قانون اساسی و قوانین و مقررات هم سو با نظام، اهداف انقلاب، بیانات امام راحل و یکی از موضوعات مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته بوده است. 

وی با اشاره به ویژگی‌های قاضی تراز نظام اسلامی عنوان کرد: کسی که در مسند مسئولیت است همواره باید با داشتن منش انقلابی، اخلاص و سخت‌کوشی در راستای تحقق سند تحول قوه قضاییه تلاش کند.

دادستان کرمان خدمت کردن به مردم را یک توفیق و موهبت بزرگ دانست و اظهار کرد: در ابتدای سال جاری ٧٩ برنامه در راستای سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شده و در دادستانی مرکز استان نیز برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کرده‌ایم.

وی خواستار توجه جدی دادستان‌های سراسر استان به عملکرد حوزه‌های تحت امر خود و همچنین رسیدگی سریع‌ توأم با دقت به پرونده‌ها شد و اظهار کرد: تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر پرونده‌های موجود در نیروی انتظامی و ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد ضابطان و ارائه آموزش‌های لازم به آن‌ها نیز در اولویت دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد. 

بخشی هتک حرمت و هرگونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به مقامات قضایی استان‌ توصیه کرد مبارزه جدی با فساد را در اولویت کارها و امور خود قرار دهند و در عین حال توجه و اهتمام ویژه به حفظ حرمت و آبروی مسئولانی که هنوز جرم آن‌ها ثابت نشده نیز داشته باشند. 

دادستان کرمان یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه را برخورد و مقابله با شایعه‌سازان و نشردهندگان اکاذیب و اقداماتی دانست که در فضای مجازی باورهای مردم را نشانه گرفته‌اند و موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم می‌آورند و تاکید کرد: دادستانی کرمان با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری خواهد کرد. 

وی در ادامه به ماندگاری طولانی‌مدت وسایل نقلیه و اموال توقیفی در حوزه پرونده‌های مواد مخدر در استان اشاره و بیان کرد: الحمدلله با اقدام جهادی و شبانه‌روزی در راستای دستور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پارکینگ خودروهای توقیفی مواد مخدر وضعیت مطلوبی دارد اما باید این روند را ادامه دهیم تا بار دیگر پارکینگ‌ها پر نشوند و هر چه سریع‌تر در جهت تعیین تکلیف این خودروها اقدام شود. 

بخشی تأکید کرد: دادستان‌ها ضمن حضور در انبارها و پارکینگ‌های خودروهای توقیفی غیر مواد مخدر، علل ماندگاری خودروها به ویژه موتورسیکلت‌ها را مورد بررسی قرار دهند و با صدور دستورات قضایی لازم، موانع موجود را در جهت تعیین تکلیف آن‌ها رفع کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد شعب محاکم عمومی و انقلاب استان کرمانشاه
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • قضات تصمیمات و احکام خود را با پیوست رسانه‌ای همراه کنند
  • آماده‌باش کامل اکیپ‌های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • هرمزگان پیشتاز در ابتکار و تحول قضائی
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان