Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جبرائیل موفق در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد در خصوص آخرین وضعیت توزیع داروهای مختص بیماران کرونایی اظهار کرد: ما در ماه گذشته ۱۳۰ هزار عدد آمپول آنتی ویرال برای استفاده ۲۲ هزار نفر بیمار کرونایی توزیع کرده‌ایم و همچنین بیش از ۱۰۰ هزار قرص فاویپیراویر در سطح بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دو داروی اصلی درمان کرونا و سرم به اندازه کافی در بیمارستان‌های درگیر درمان بیماران کرونایی وجود دارد، بیان کرد: داروی اصلی درمان کرونا رمدسیویر است که دارویی بیمارستانی است و برای بیماران کرونایی بستری شده استفاده می‌شود و در تمام بیمارستان ‌هایی که بیماران کرونایی را پذیرش می‌کنند به اندازه کافی توزیع کرده‌ایم و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

وی ادامه داد: موضوع فقدان دارو برای درمان بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها را تکذیب می‌کنم و اصلا صحت ندارد و تنها کافی است هر بیمارستانی که بیمار کووید-۱۹ می‌پذیرد و سرم یا دارو ندارد به من اطلاع دهند تا نسبت به رفع آن کمبود اقدام شود.

موفق با اشاره به اینکه رمدسیویر یک داروی بیمارستانی است و در سطح داروخانه‌ها توزیع نمی‌شود، تصریح کرد: با این حال گاهی برخی از پزشکان برای درمان بیماران خود این دارو را تجویز می‌کنند و این افراد هم به دلیل اینکه تمایلی به بستری شدن در بیمارستان ندارند و یا شدت بیماری در حدی نیست که نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشد، برای تامین دارو رمدسیویر با سختی مواجه می‌شوند، از همین رو ما برای رفع مشکل بیماران سرپایی کرونایی در بین چند داروخانه دولتی همچون داروخانه‌های ۲۲ بهمن، داروخانه هلال احمر و داروخانه مرکزی امام رضا (ع) این دارو بیمارستانی را توزیع کردیم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از داروهایی که جهت درمان بیماران کرونایی استفاده می‌شود، داروی فاویپیراویر است که برای بیماران سرپایی کرونایی تجویز می‌شود اما با توجه به اینکه مصرف این دارو بسیار بالا رفته است، داروخانه‌ها با کمبود مواجه شده‌اند و البته این کمبود تنها مختص به مشهد نیست و سراسر کشور با آن دست به گریبان است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این دارو تولید داخلی دارد اما وزارت بهداشت ‌و‌ درمان کشور برای رفع کمبود این دارو به مقدار قابل توجهی آن را از خارج کشور وارد کرده است و به زودی بین داروخانه‌ها توزیع می‌شود.

موفق در خصوص کمبود تجهیزات اولیه بیمارستانی نیز اظهار کرد: تجهیزات اولیه بیمارستانی همچون دستکش و لباس حفاظتی به حد کافی در بین بیمارستان‌ها توزیع می‌شود و روز گذشته در استانداری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بودجه اختصاص دادند تا دستکش مورد نیاز تامین شود و خبر کمبود تجهیزات اولیه بیمارستانی گمان نمی‌کنم درست باشد.

وی ادامه داد: گاهی اخباری منتشر می‌شود و یا رفتارهایی از یک عده از مراجعان دیده می‌شود که خستگی را بر تن کادر درمان می‌گذارد و توقعات و خواسته‌هایی فراتر از انتظار است و این پاسخ شایسته‌ای به زحمات کادر درمان نیست.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: ما به منظور رفاه حال مراجعان کادر پرسنلی خود را در داروخانه‌ها به منظور  پاسخ ‌گویی سریع‌تر به تقاضای مراجعان افزایش داده‌ایم.

موفق در خصوص کمبود کپسول اکسیژن در بیمارستان‌ها نیز گفت: گاهی اوقات به دلیل اینکه تعداد بیماران بستری در بیمارستان ‌ها افزایش می‌یابد، فشار اکسیژن در سامانه با افت مواجه می‌شود و در این مواقع برای جبران کمبود اکسیژن در بیمارستان‌ها مجبور هستند در کنار سیستم اکسیژن‌رسانی از کپسول اکسیژن نیز استفاده کنند تا کاهش فشار اکسیژن در سیستم جبران شود.

وی افزود: کپسول‌ اکسیژن به دلیل وزن زیاد و مشقت جابه‌جایی آن و از طرفی دیگر به دلیل اینکه تنها دو روز یک کپسول اکسیژن می‌تواند نیاز بیمار را تامین کند، استفاده از آن برای بیمارستان‌ها بسیار پرزحمت و هزینه است اما با توجه به نیاز بالای بیمارستان‌ها به اکسیژن چاره‌ای جز استفاده از کپسول نیست و خوشبختانه با همتی که استانداری به خرج داد و تلاش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد قابل توجهی کپسول اکسیژن خریداری شده است و تا پایان هفته جاری در اختیار بیمارستان ‌ها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/  ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان ها بیماران دارو مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران کرونایی بیمارستان ها درمان بیماران کپسول اکسیژن داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید