Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیر توزیع برق بروجرد با اشاره به قطع برق برخی از کارخانه‌های بروجرد گفت:گران شدن قیمت سیمان و برخی اقلام اساسی در شهرستان از جمله عوارضی بود که پس شروع مجدد کارخانجات سیمان و فولاد به وجود آمد. - اخبار استانها -

علی‌محمد خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد اظهار داشت: به‌دلیل افزایش بی‌سابقه مصرف و همچنین کاهش نزولات آسمانی محدودیت‌هایی در بحث تولید برق در شبکه سراسری به وجود آمد که برای جلوگیری از اعمال خاموشی‌های گسترده شبکه سراسری ناچارا خاموشی‌های پراکنده‌ای بر اساس برنامه از پیش تعیین شده برای مناطق مختلف در شهرستان‌های کل استان و کشور مد نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی هفته‌های قبل از حجم قطعی برق در سطح شهرستان کاسته شد و شاید علت قطعی موقت را بسیاری از مشترکین و مردم مطلع نبودند از جمله می‌توان به تعطیلی تمامی کارخانه‌های سیمان، کارخانه‌های فولاد و همچنین صنایع بزرگ که با 50 درصد ظرفیت کار می‌کردند، بود. 

مدیر توزیع برق شهرستان بروجرد عنوان کرد: این عامل سبب شده بود تا کسری تولیدی که در شبکه وجود داشت به واسطه تعطیلی بعضی از کارخانجات و کاهش پنجاه درصدی بقیه صنایع جبران شود که متاسفانه عوارضی را به دنبال داشت.

خاموشی میهمان ناخوانده مردم کرمان در روزهای گرم تابستان/ قطعی گسترده برق در بزرگ‌ترین استان کشوربی‌برقی نفس تولید را در استان ایلام به شماره انداخته است/ بیمه؛ خسارت صنعت‌گران را می‌پردازد

وی بیان کرد: گران شدن قیمت سیمان و برخی اقلام اساسی در شهرستان از جمله عوارضی بود که پس شروع مجدد کارخانجات سیمان و فولاد به وجود آمد و تصمیم براین گرفته شد که مجدد تمام کارخانجات مد نظر به خط تولید برگشته و به ناچار جبران کمبود تولید شبکه سراسری و اعمال خاموشی‌ها از شنبه در بروجرد شروع شده است.

خسروی تاکید کرد: برنامه خاموشی‌ها بر روی سایت توزیع برق استان لرستان و همچنین در فضای مجازی منتقل و به صورت گسترده اطلاع رسانی شده است. در روزهای آینده نیز این اطلاع رسانی ادامه دارد.

وی تصریح کرد: برای کاهش خاموشی در سطح شهرستان باید مصرف را مدیریت کنیم. مشترکین عزیز حتی الامکان از کولر گازی استفاده نکنند و اگر مجبورند دمای دستگاه را بر روی 5 درجه به بالا بگذارند و کارهای آبی را نیز روی دور کند استفاده کنند. در ساعت‌های اوج مصرف نیز از وسایل پر مصرف برقی مانند اتو، جارو برقی، لباسشویی و سایر لوازم پر مصرف استفاده نشود. تا مقداری از مصرف شبکه سراسری کاهش پیدا کند که نتیجه آن کاهش خاموشی‌های‌ست که  هم اکنون شاهد آن هستیم.

انتهای پیام/642‌/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سراسری خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد

به گزارش قدس آنلاین، برنج بعد از گندم جز محصولات استراتژیک و اساسی کشور است که سالانه بخشی از آن از محل واردات تامین می شود که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول؛ ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طبق آمارهای موجود میزان برنج مصرفی کشور بین ۳.۴ تا ۳.۶ میلیون تن برآورد می‌شود. بنابراین اگر سالانه بین ۲.۳ تا ۲.۵ میلیون تن برنج در کشور تولید شود کسری این محصول بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است که از محل واردات تامین می شود.

از آنجایی که ایران خود یکی از تولیدکنندگان برنج در دنیا است بخشی از این محصول سالانه از محل تولید داخل و بخشی از محل واردات تامین می‌شود تا بازار داخلی با کسری روبه‌رو نشود.

طی سال‌ های اخیر دولت برای حمایت از برنج داخلی و تولیدکنندگان ایرانی اقدام به ایجاد ممنوعیت واردات در محدوده فصل برداشت (مرداد تا آذرماه هر سال) می‌کرد اما سال گذشته با توجه به وفور برنج ایرانی در بازار، ممنوعیت مقطعی واردات نیز مشکلی در بازار این محصول ایجاد نکرد و بازار در آرامش سپری شد زیرا حجم تولید و واردات به حدی بود که علاوه بر وفور برنج در بازار، کاهش قیمت برنج ایرانی نسبت به سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در پی داشت.

براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، سال گذشته یک‌ میلیون و ۱۱۷هزار تن برنج به ارزش یک‌ میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۸۵ هزار دلار وارد کشور شد، این درحالی است که در همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۱ چیزی حدود یک‌ میلیون و ۷۸۰هزار تن از این کالای اساسی به ارزشی بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۷میلیون دلار وارد کشور شده بود. بنابراین واردات برنج طی یک‌سال اخیر با کاهش ۳۷ درصدی به لحاظ وزنی و کاهش۴۰ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.

بنابراین با کاهش ۶۶۰هزار تنی واردات این محصول ارزبری آن در یک‌سال اخیر ۸۳۰ میلیون دلار کمتر شده است.

طی این مدت به ترتیب ۶۷۳هزار و ۹۴۲ تن برنج به ارزش ۷۷۰میلیون و ۹۳۲هزار دلار از مبدا هند، ۳۳۶هزار و ۵۷۵ تن برنج به ارزش ۴۱۰میلیون و ۸۴۱هزار دلار از مبدا پاکستان، ۷۱هزار و ۶۷۸ تن برنج به ارزش ۸۰میلیون و ۲۰۹هزار دلار از مبدا امارات، ۳۳هزار و ۴۳۴ تن برنج به ارزش ۴۲میلیون و ۴۴۰هزار دلار از مبدا مناطق آزاد و ویژه و درمجموع یک هزارو ۴۸۸ تن برنج به ارزش یک‌ میلیون و ۵۶۳ هزار دلار برنج از مبدا سه کشور تایلند، تایوان و عراق به کشورمان وارد شده است.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور حمایت های دولت سیزدهم و اقدامات وزارت جهاد کشاورزی از تولید و تولید کنندگان داخلی باعث شده که با افزایش تولید برنج و مدیریت بازار داخلی ارز کمتری از کشور خارج شود.

وضعیت فعلی تولید داخلی و واردات برنج نیز بیانگرآن است که با مدیریت بازار همچون سال گذشته مشکلی در بازار برنج نداشته باشیم و این محصول با قیمت های مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

طبق گزارش مرکز آمار، متوسط قیمت برنج ایرانی در فروردین ماه امسال ۹ درصد پایین‌تر از قیمت سال گذشته بوده است. بنابراین با وجود کاهش چشمگیر واردات برنج، با مدیریت مناسبی که در بازار انجام شده، قیمت‌ها نزولی هم شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد