Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@09:44:10 GMT

مدیران با «مدیریت دانش» شهری در شأن مردم ایجاد کنند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۵۷۲۸

مدیران با «مدیریت دانش» شهری در شأن مردم ایجاد کنند

یک دکترای برنامه‌ریزی شهری گفت: مدیران شهری می‌توانند از مدیریت دانش با توجه به پتانسیل و توانمندی که در زمینه ارائه اطلاعات به روز و کارآمد دارد، در سازمان‌ها ضمن پاسخگویی سریع به مشکلات و برطرف کردن انتظارات شهروندان، شهری درخور و شأن مردم ایجاد کنند.

سمیه احمدی نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در عصر حاضر بقای سازمان و توانایی مقابله با تغییرات محیطی به قابلیت آن در استفاده از ابزارهای مدیریتی نوین و روش‌های نو وابسته شده که مدیریت دانش از این امر مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افزایش ادبیات در زمینه مدیریت دانش در سال‌های اخیر نشان دهنده تلاش سازمان‌ها در بکارگیری آن است، تصریح کرد: مدیران سازمان‌های بزرگ به این امر پی برده‌اند که مدیریت دانش تنها مزیت رقابتی سازمان‌های امروزی در بلندمدت است از این رو در چند سال اخیر در سازمان شهرداری نیز مانند سایر سازمان‌ها به مدیریت دانش به عنوان موضوعی استراتژیک توجه شده است.

این دکترای برنامه‌ریزی شهری افزود: ضرورت توجه به مدیریت دانش در شهرداری به خوبی درک شده است و با بررسی اهمیت و ویژگی‌های دانش در حیطه عملکرد سازمان‌ها می‌توان دریافت که برخورداری از دانش و اطلاعات روزآمد برای ادامه حیات سازمان‌ها به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل شده است.

وی ادامه داد: اگر روند تغییر و تحولات دانش در جامعه معاصر به دقت ارزیابی شود، این نتیجه حاصل خواهد شد که جامعه فرا صنعتی امروز جامعه‌ای اطلاعاتی است که در آن به تدریج فناوری‌های نیروافزا جای خود را به فناوری‌های دانش افزا می‌دهد؛ بنابراین مدیریت سازمان‌ها باید با تکیه بر دانش امکان اتخاذ تصمیمات معقول‌تر در موضوعات مهم و بهبود عملکردهای مبتنی بر دانش را پیدا کند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه مدیریت دانش یکی از مهمترین وظایفی است که می‌تواند در شرایط موجود به ارتقای هرچه بیشتر سطح عملکرد این سازمان کمک کند، گفت: شهرهای امروزی ایران با توجه به حجم عظیم مشکلات داخلی و بیرونی توان مقابله با این همه مشکلات را ندارند؛ لذا برای خروج این شهر از این معضلات و مشکلات به استفاده از مدیریت دانش در مدیریت شهری نیاز داریم.

وی خاطرنشان کرد: می‌توان انتظار داشت که مدیران شهری از مدیریت دانش با توجه به پتانسیل و توانمندی که در زمینه ارائه اطلاعات به روز و کارآمد دارد، در سازمان‌ها ضمن پاسخگویی سریع به مشکلات و برطرف کردن انتظارات شهروندان، شهری درخور و شأن مردم ایجاد کنند.

این دکترای برنامه‌ریزی شهری با بیان اینکه پیاده‌سازی مدیریت دانش در شهرداری‌ها، کلانشهرها و شهرهای کوچک و متوسط متفاوت از دیگر سازمان‌ها است به طوری که دانش در این سازمان‌ها باید تأثیر مستقیمی در افزایش و ارتقای سرمایه هویتی شهر (ایجاد شخصیت شهری متمایز) بگذارد، گفت: مدیریت دانش باید توانایی یک شهر در پاسخگویی به حوادث را تقویت کند که با توجه به افزایش جمعیت شهرنشینی به ویژه در شهرهای صنعتی، نیازمند به اتخاذ نگاه جدید در مبحث مدیریت شهری هستیم و این مستلزم استفاده از مدیریت دانش در عصر حاضر است.

کد خبر 513765

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت دانش شهر کلانشهر برنامه ریزی شهری مدیریت شهری مدیریت نوین شهری مدیران شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت دانش مدیریت دانش سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۵۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر چهارشنبه در ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره با مردم جم اظهار داشت: مردم ولی نعمت ما هستند و باید تمام انرژی و توان خود را مصروف خدمت به مردم و گره‌گشایی از مشکلات جامعه کنیم.

استاندار بوشهر افزود: دیدارهای چهره به چهره، فرصت مناسبی برای شناخت بهتر و نزدیک‌تر مشکلات مردم است که معاونان استاندار و مدیران استان بوشهر و فرمانداران نیز به طور مکرر این دیدارها را باید برگزار کنند.

در این برنامه ۲۷ نفر از مردم شهرستان جم، بی واسطه و مستقیم، مشکلات و دغدغه‌های خود را با استاندار مطرح کردند.

در این ملاقات عمومی، مشکلاتی در حوزه اشتغال، مسکن، تسهیلات بانکی، درمان، آموزش، کشاورزی و صنعتی و … مطرح و استاندار نیز خطاب به مدیران مرتبط دستورات لازم را برای پیگیری و رفع مشکلات صادر کرد.

کد خبر 6087926

دیگر خبرها

  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود