Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران از همکاری واحد پژوهش و فناوری این شرکت با دانشگاه امیرکبیر در خصوص تجاری‌سازی دانش فنی و ساخت دستگاه پرتابل تصفیه‌کننده آب‌های آلوده به مواد نفتی با استفاده از تکنولوژی نوین پرکن‌های پلیمری خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از پالایشگاه نفت تهران، حامد آرمان‌فر با اعلام این خبر گفت: شرکت پالایش نفت تهران همسو با مسئولیت‌های اجتماعی خود و در طرحی پژوهشی با همکاری دانشگاه امیرکبیر در آستانه تجاری‌سازی ساخت دستگاه پرتابل تصفیه‌کننده آب‌های آلوده به مواد نفتی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این تکنولوژی دارای دو مرحله جداسازی فیزیکی و تصفیه شیمیایی است که در بخش جداسازی فیزیکی، با استفاده از دانش فنی جدیدی که با همکاری دانشگاه امیرکبیر و کارشناسان این شرکت به دست آمده است، از مکانیزم به هم چسبیدن ذرات ریز روغن به‌واسطه استفاده از پرکن‌های پلیمری خاص، جداسازی فیزیکی انجام می‌شود و در بخش تصفیه شیمیایی آن، ذرات روغنی کوچک‌تر از 20 میکرون، با استفاده از فرآیند انعقاد شیمیایی از آب جدا می‌شوند.
مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران گفت: طبق طراحی این پرتابل که به طول 12 متر و عرض 2.5 متر و ارتفاع 3 متر و به وزن حدود 30 تن است، قادر خواهد بود مقدار 5 لیتر در ثانیه آب آلوده به مواد نفتی را جهت مصارف کشاورزی تصفیه کند.
آرمان‌فر تصریح کرد: پالایشگاه تهران در این طرح همسو با سیاست‌های مسئولیت‌های اجتماعی، ضمن تقبل هزینه‌های پژوهشی و ریسک‌های عملیاتی، نسبت به ارائه مشاوره فنی و مهندسی، تأمین تجهیزات و یوتیلیتی و همچنین ساخت دستگاه پرتابل توسط کارشناسان خبره اقدام کرده است.
وی با اشاره به اجرای پروژه HSFCC با همکاری پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران اظهار داشت: با هدف کسب دانش فنی آپ گریدینگ با استفاده از تکنولوژی شکست کاتالیستی بستر سیال با شدت بالا تحت عنوان تجاری HSFCC در دستور کار قرار گرفت که با اجرای دموپلنت پژوهشی به ظرفیت 10 بشکه در روز شکست کاتالیستی بستر سیال با شدت بالا جهت تبدیل مواد نفتی سنگین به فرآورده‌های نفتی سبک مانند بنزین و ... در داخل شرکت پالایش نفت تهران صورت خواهد پذیرفت.
مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران تصریح کرد: در این طرح پژوهشی پالایشگاه تهران ضمن تقبل هزینه‌ها و ریسک‌های عملیاتی نسبت به ارائه مشاوره فنی و مهندسی، تأمین مکان مناسب جهت استقرار تجهیزات، تسهیلات بخش یوتیلیتی و تأمین خوراک این واحد تحقیقاتی شبه‌صنعتی را بر عهده گرفته است.
آرمان‌فر گفت: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد بستری مناسب جهت تسهیل فعالیت و توانمندسازی آنان در حیطه‌های مرتبط، جز موضوعات اساسی مسئولیت اجتماعی شرکت پالایش نفت تهران است که به جد این مهم را متناسب با چالش‌ها، نیازها و انتظارات ذی‌نفعان خود در دستور کار قرار داده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پالایشگاه نفت تهران مواد نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۶۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان