Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@04:21:07 GMT

عرضه تجاری گرافن زیست‌سازگار به بازار

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۹۶۹۷۲

عرضه تجاری گرافن زیست‌سازگار به بازار

یک شرکت خارجی اقدام به عرضه سوسپانسیون گرافنی زیست‌سازگار به بازار کرده است که برای طیف وسیعی از صنایع مناسب است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت اپلاید گرافن متریالز (Applied Graphene) یکی از تولیدکنندگان محلول‌های حاوی گرافن، به تازگی طیف سوسپانسیون گرافنی سازگار با محیط‌زیست تولید کرده است که به شرکت‌های فعال در حوزه رنگ، پوشش و مواد کامپوزیتی کمک می‌کند تا پایداری فرمولاسیون محصول خود را در پاسخ به این بازار‌های رو به رشد افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توجه به اینکه مشتریان و مصرف‌کنندگان نهایی آن‌ها از ایمنی و اثرات زیست محیطی مواد اولیه مورد استفاده خود آگاه می‌شوند، تأمین‌کنندگان مواد به سرمایه‌گذاری در نوآوری‌های زیستی سوق داده می‌شوند. فشار فزاینده برای رعایت قوانین سختگیرانه بهداشت و ایمنی و نشان دادن کاهش اثرات زیست محیطی وجود دارد که این فشار‌ها تولیدکنندگان را مجبور می‌کند تا جایگزین‌های زیست‌سازگار به جای مواد شیمیایی رایج را به تدریج معرفی کرده و مورد استفاده قرار دهند.

سوسپانسیون نانوپلاکت گرافن Genable ۱۷۰۰ شرکت اپلاید گرافن متریالز، براساس فناوری گرافن Genable® این شرکت توسعه یافته است، که قبلاً ثابت شده است که عملکرد‌های قابل توجهی مانند مقاومت شیمیایی بالا، خواص ضدخوردگی را ارائه می‌دهد. سوسپانسیون گرافنی Genable® با مجموعه‌ای از حلال‌ها و رزین‌های زیست‌پایه کاملاً تأیید شده موجود در بازار، از جمله Cyrene ™ (dihydrolevoglucosenone)، یک حلال زیست تجدیدپذیر، و رزین‌های تجدیدپذیر پیشرو در صنعت مانند Entropy Resin One و Entropy Resin CCR، رزین اپوکسی مایع بدون حلال و پلی‌استر عملکردی هیدروکسی بدون حلال قابل ترکیب شدن است.

محصول سری Genable ۱۷۰۰ در حال حاضر برای ارزیابی نمونه توسط مشتریان برای استفاده در طیف گسترده‌ای از پوشش‌های مایع و مصالح کامپوزیتی در دسترس است.

تمرکز اپلاید گرافن متریالز بر تداوم نوآوری و توسعه محصولات پایدار باعث می‌شود که شرکت به رعایت معیار‌ها و الزامات خرید مشتریان فعلی و آینده ادامه دهد.

این شرکت ده سال قبل از دانشگاه دورام به‌ صورت اسپیناف انشعاب یافت و تا به امروز در حوزه فناوری نانو فعالیت کرده است. اپلاید گرافن متریالز اکنون رهبر جهانی در توسعه و کاربرد مواد گرافنی شناخته می‌شود که برای مشتریانی در بخش پوشش، کامپوزیت و مواد کاربردی محصولاتی ارائه می‌دهد. اپلاید گرافن متریالز توسط پروفسور کارل کلمن تاسیس شد، دانشمندی که جوایز متعددی را کسب و سال‌ها قبل موفق به ارائه فرایندی با راهبرد پایین به بالا به‌ منظور تولید گرافن شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گرافن فناوری نانو کامپوزیت اپلاید گرافن متریالز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با تکیه بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله