Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» رحمت الله فیروزی‌پور عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت جوان‌گرایی در دولت سیزدهم گفت: برخی از وزارتخانه‌ها نیاز به افراد با تجربه و پخته دارد، مسئله‌ای است که باید به دقت بررسی شود.

فیروزی‌پور گفت: بعضی از وزارتخانه‌ها و مسندهای دولتی نیاز به افراد با تجربه و کاردان دارند، اما در مسئله اجرا سیاست‌های دولت باید توجه داشت که نیروهای جوان و جهادی می‌توانند کار را پیش ببرند، به همین دلیل انتظار از دولت سیزدهم ایجاد هماهنگی بین نیروهای جوان و نیروهای باتجربه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری راه حل برون رفت از مشکلات را دولت جوان انقلابی می‌دانند توقع از دولت سیزدهم آن است که حتی‌المقدور از نیروهای جهادی و جوان بهره‌گیری نماید، اما باید مراقب بود این مسئله باعث حجیم‌تر شدن بدنه دولت نشود.

عضو کمیسیون عمران اظهار کرد: بدنه دولت در حال حاضر بسیار حجیم است، برخی معتقدند باید از حجم آن کاسته شود تا پویایی لازم را به دست بیاورد و البته در هزینه‌های دولت هم صرفه جویی بشود؛ به علاوه اینکه بسیاری از نارضایتی‌های مردم به دلیل حضور مدیران بی‌کفایت در قوه مجریه است.

فیروزی‌پور تصریح کرد: به‌کارگیری نیروهای جوان در کنار نیروهای پخته و باتجربه به همراه وحدت کلمه قطعا موجب بهبود اوضاع در آینده می‌شود، ولی باز هم تاکید می‌کنم تزریق نیروهای جوان باید موازی با غربالگری و خارج کردن نیروهای کم توان و یا غیر همراه با سیاست‌های نظام از بدنه دولت باشد.

وی اضافه کرد: دولت آقای رئیسی با جوان‌گرایی و سایر رهنمودهای رهبری می‌تواند سطح رضایت اجتماعی را از چیزی که در حال حاضر شاهد آن هستیم بیشتر کند و این را هم اضافه کنم که مجلس با برنامه‌های انقلابی دولت‌ها و نه خاصه دولت سیزدهم همراه بوده و خواهد بود.

نماینده مردم نطنز در پایان خاطر نشان کرد: چشم امید مردم به دولت سیزدهم دوخته شده و امید می‌رود این دولت اقدامات تحول خواهانه خود را بر مبنای فرازهای بلند بیانیه گام دوم انقلاب قرار دهد و با استفاده از توصیه‌های رهبری و دلسوزان انقلاب و کشور، میهن اسلامی‌‎مان را سرفرازتر از وضعیت فعلی کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دولت سیزدهم کابینه رئیسی نیروهای جوان دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم