Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی نیکزاد روز پنجشنبه در بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کلیبر اظهار کرد: سال ها است که سد پیغام چای نیمه کاره مانده و بر این اساس اعتبار یاد شده به زودی تخصیص می یابد.

وی افزود: اجرای طرح ساخت سد پیغام چای ماده ۵۶ می شود که بنا بر آن، بانک ها فاینانس می کنند و اعتبار در اختیار طرح قرار می گیرد و اصل سود بانکی را دولت بعدا به بانک پرداخت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیرعامل بانک ملت قول داده این کار را انجام دهد، ولی بانک دیگری نیز باید کمک کند تا با تشکیل کنسرسیومی، این سد را تمام کنند.

 نیکزاد با اشاره به ضرورت اتمام این سد برای جلوگیری از وقوع سیل ، ادامه داد: در سیل اخیر کانال های آب اگر  درست عمل می کردند آب به طور قطع از بالا دست به پایین دست منتقل می شد و موجب خسارت احشام، ادوات کشاورزی و واحدهای مسکونی در سیل کلیبر نمی شد.

وی ادامه داد: پس از بازدید از روستاهای آسیب دیده از سیل، کمک های بلاعوض در اختیار سیلزدگان قرار می گیرد و سازمان مدیریت بحران در ترمیم و بازسازی زیرساخت ها کمک خواهد کرد.

وی گفت: بنیاد مسکن نیز در بازسازی واحدهای مسکونی و اجرای طرح های هادی کمک خواهد کرد.

اعطای تسهیلات ۱۶۵ میلیون تومانی برای خروج منازل روستایی از بستر رودخانه 

رییس سازمان مدیریت بحران کشور نیز گفت: ربر اساس ماده ۱۱ قانون حوادث غیرمترقبه، سطح حادثه، محلی است و خوشبختانه از نخستین ساعات وقوع سیل در کلیبر، همکاران ما در اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی حضور فعال و همه جانبه ای در محل حادثه داشتند.

نجار افزود: ما در سطح کشور به دلیل تغییر اقلیم، از این سیل ها زیاد داشتیم و مردم عزیزمان دچار خسارت جانی نیز شدند.

وی اضافه کرد: همکاران ما خسارات ناشی از سیل کلیبر را برآورد و به ما منکعس کردند و بنا داریم با کمک بنیاد مسکن، واحدهای مسکونی مستقر در بستر رودخانه ها را به خارج از آن منتقل کنیم.

وی ادامه داد: برای این کار هم تسهیلات و  هم کمک های بلاعوض بانکی به روستاییان سیل زده عزیز به میزان حدود ۱۶۵ میلیون تومان به ازای هر واحد اعطا خواهد شد.

سیل اخیر کلیبر در یک سده اخیر بی سابقه است

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این بازدید با اشاره به بی سابقه بودن سیل اخیر کلیبر در ۱۰۰ سال اخیر گفت: در اثر این حادثه خسارت فراوانی به زیرساخت ها و  ابنیه های شهرستان و راه های روستایی وارد  آمد و پل های رودخانه تخریب شدند.

محمدرضا پورمحمدی افزود: برآوردهای اولیه حاکی از خسارت بیش از ۲۷۰ میلیارد تومانی سیل به منلطق سیلزده در شهرستان کلیبر است. 

وی هدف از این بازدید را بررسی میدانی و حضوری کیفیت خسارات و آسیب های وارد شده به مردم شهرستان کلیبر و اتخاذ تصمیمات لازم برای کمک به آنان اعلام کرد.

وی اضافه کرد: در این بازدید برای سازمان ها و  نهادهای مسوول تعیین و تعریف نقش و وظیفه  می شود تا آنان در حداقل زمان ممکن نسبت به بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل اقدام کنند.

 نایب رئیس مجلس شورای اسلامی امروز به همراه نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی از مناطق سیل زده شهرستان کلیبر، روستای گوار و خانواده جان باخته سیل در روستای عرب شاهی خواجو دیدار کردند.

عصر یکشنبه این هفته در زمان بسیار کوتاهی، بارش ۷۰ میلی متری باران در شهرستان کلیبر موجب وقوع سیل مهیبی شد که بر اثر آن سه نفر جان خود را از دست دادند.

سیل در چهار روستای این شهرستان شامل گوار، سهریق، عربشاه خان و چای کندی رخ داد و در این حادثه، خساراتی جدی به تاسیسات زیربنایی شامل خط انتقال گاز، برق و آب شرب وارد شد.

سیل ۱۱ دستگاه خودرو و تراکتور را با خود برد؛ ۲ دهنه‌ پل آسیب جدی دید و بیش از ۲۰۰ راس دام سبک و سنگین تلف شدند؛ باغات حاشیه رودخانه «سئلین چای» و کلیبر چای نیز در این سیل خسارت دیدند. 

شهرستان ۸۰ هزار نفری کلیبر در ۱۸۰ کیلومتری شمال شرق تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است. 

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی کلیبر علی نیکزاد سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی کلیبر مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی کلیبر علی نیکزاد سیل آذربایجان شرقی شهرستان کلیبر مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۹۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است

علی حیدری اناری در نشست با منتخب مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طرح آبرسانی مشگین شهر از سد احمد بیگلو دارای ۱۶ کیلومتر خطوط انتقال، تعداد ۳ باب ایستگاه پمپاژ و ۴ مورد مخزن ۵ هزار متر مکعبی است که فاز اول آن به طول ۶ کیلومتر و احداث مخزن ۵ هزار مترمکعبی آب خام در محل تصفیه‌خانه در حال اتمام بوده و تکمیل و بهره‌برداری کامل این طرح نیازمند مبلغ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او افزود: شبکه آبیاری و زهکشی سبلان در ۲ ناحیه عمرانی (شمالی و جنوبی) با هدف زیر پوشش قرار دادن اراضی کشاورزی منطقه رضی و مشگین شهر در دست اجرا است که تکمیل آن توسعه زنجیره آبیاری مدرن در مشگین شهر را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل تصریح کرد: برای تکمیل عملیات باقی مانده شبکه آبیاری سبلان، شامل تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ، لاینینگ ۸ کیلومتر کانال اصلی و سایر عملیات عمرانی در ناحیه جنوبی جمعا مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز می‌باشد.

حیدری اناری عنوان کرد: مرمت و بازسازی سد اینچه نو جهت افزایش ضریب اطمینان پایداری تامین آب شرب شهر مشگین‌شهر و روستا‌های اطراف نیز از دیگر پروژه‌های مهم این شهرستان به شمار می‌رود که با در نظر گرفتن خطوط انتقال نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

او گفت: اصلاح و تغییر مسیر خطوط انتقال آب در منطقه رانش ایلاندو و احداث حوضچه آبگیر در راستای تامین آب شرب پایدار مردم این شهرستان از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در منطقه است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • اختصاص۱۳۵ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد
  •  میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های ورزشی گناباد تخصیص یافت
  • تخصیص ۴۰ میلیارد تومان برای تکمیل ۲ طرح بازآفرینی شهری در نجف آباد
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • امروز با صائب تبریزی: شرم یوسف مانع رسوایی یعقوب ماست
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد