Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@06:34:18 GMT

پزشکان خراسانی برای چند روز نسخه کاغذی بنویسند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۰۰۵۵۷

پزشکان خراسانی برای چند روز نسخه کاغذی بنویسند

به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی در روز پنجشنبه، جابه جایی سرورهای بانک اطلاعاتی با هدف بهبود و ارتقای عملکرد "دیتابیس" در دستور کاربوده است و در همین راستا پیش بینی می شود که استفاده از سامانه نسخه الکترونیک و پورتال معاونت درمان این نهاد  از ساعت ٢١ پنجشنبه تا ساعت ٢٤ روز جمعه  دچار قطعی و هفته پس از آن نیز دچار اختلالاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نهاد از پزشکان خواسته است در این مدت نسبت به نسخه نویسی کاغذی اقدام کنند.
همچنین مراکز پاراکلینیک و داروخانه ها باید ضمن پذیرش نسخ کاغذی و اخذ استحقاق درمان از سامانه های استحقاق سنجی، نسبت به ارائه خدمت اقدام کرده و نسخه مربوطه را یک روز بعد (شنبه) در پورتال معاونت درمان ثبت کنند.
روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: پذیرش و تحویل داروهایی که نیاز به اخذ تایید اصالت دارند نیز تا جایی که مقدور است به روز شنبه موکول شود.
بدیهی است در موارد اورژانس داروخانه ها ضمن ارائه خدمات دارویی، باید با اتخاذ تمهیدات لازم از قبیل نگهداری جعبه دارو، تایید اصالت دارو را به روز بعد موکول کنند.
طرح نسخه نویسی الکترونیکی از اول اسفند ماه ۹۹ در استان خراسان رضوی به طور کامل اجرا شد. 

سالانه سه میلیون نسخه الکترونیکی در مراکز ملکی تامین اجتماعی خراسان رضوی شامل سه بیمارستان و ۱۶ درمانگاه  و پلی‌کلینیک صادر می‌شود.
 این سازمان با چهار هزار و ۳۰۰ نفر و موسسه در استان قرارداد دارد که سه هزار و ۳۰۰ نفر از این تعداد پزشکان هستند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی مشهد نسخه طرح نسخه الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی مشهد نسخه سازمان تامین اجتماعی مشهد نسخه طرح نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۰۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی