Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی، به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو و بیان دیگر، ترند‌های گوگل در ۴۸ ساعت گذشته اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی، چون «بهرام عین اللهی»، «جواد اوجی»، «سید احسان خاندوزی»، «حجت الله عبدالملکی»، «حسین باغگلی»، «سید اسماعیل خطیب»، «واکسن نورا برای کدام کشور است؟»، « علی اکبر محرابیان»، « حجت الاسلام ناصر رفیعی»، « چرا سعید محمد در کابینه رئیسی نیست؟» و... از مهم‌ترین موضوعاتی است که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

بهرام عین اللهی

در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام بهرام عین اللهی به عنوان وزیر بهداشت و درمان و آموزشی پزشکی به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

وی فوق تخصص قرنیه چشم و استاد دانشگاه است و در دوران وزارت طریقت منفرد بر وزرات بهداشت در سمت معاونت آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی منصوب شده بود.

بهرام عین اللهی ۶۳ ساله، متولد تهران است و رئیس قطب چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.

وی عناوین مسئول کمیته جذب دانشجویی جهاد سازندگی در شورای انقلاب فرهنگی، معاون درمان بهداری کل سپاه، معاون آموزشی وزرات بهداشت و درمان، دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی، رئیس دفتر نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی/ وزارت بهداشت، مشاور سازمان بین‌المللی آموزش پزشکی WFME، دبیر انجمن آموزش علوم پزشکی ایران، عضو: هیئت ممتحنه بورد تخصصی چشم پزشکی، شورای عالی مرکز تحقیقات چشم پزشکی، شورای عالی استعداد‌های درخشان / وزارت بهداشت، هیئت مدیره بانک چشم جمهوری اسلامی ایران، مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی (LMSRC) / دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضو هیئت تحریریه مجلات: بینا؛ طب و تزکیه، کوثر را در کارنامه خود دارد.

وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم مبدع و مخترع بیوایمپلنت بدون بخیه چشمی است و ۳۵ کتاب؛ ۴ مقاله فارسی؛ ۹ مقاله انگلیسی را در به ثبت رسانده است.

عین اللهی در جریان یک گفت وگوی رسانه‌ای اعلام کرده است که در تمامی عملیات‌های جنگ حضور داشته و از ابتدای جنگ به عنوان نیروی پزشکی تا سال ۱۳۶۳ و سپس به عنوان مسئول در امر امداد و درمان تا سال ۱۳۶۷ افتخار خدمت رسانی داشته است.

مجموعه خاطرات وی را بسیج جامعه‌ی پزشکی چاپ کرده است.

جواد اوجی

همچینین در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام جواد اوجی به عنوان نفت به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

سوابق اجرایی و تحصیلی جواد اوجی نشان می دهد که بعد از سالها، یک گزینه نفتی به عنوان وزیر نفت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

به گزارش تسنیم جواد اوجی، مدیرعامل اسبق شرکت ملی گاز ایران، به عنوان وزیر پیشنهادی نفت در دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

مشخصات فردی اوجی به شرح زیر است:

نام و نام خانوادگی: جواد اوجی

تاریخ تولد: 1345

محل صدور: شیراز

سابقه کار: 31 سال

سوابق تحصیلی جواد اوجی

فارغ‌التحصیل رشته مهندسی نفت از دانشگاه صنعت نفت (رتبه سوم در رشته مهندسی نفت دانشکده نفت آبادان در سال 1366)

اهم سوابق اجرایی اوجی:

مدیرعامل هلدینگ انرژی گستر سینا (زیرمجموعه بنیاد مستضعفان) که این هلدینگ دارای 11 شرکت بوده و در حوزه های بالادستی و پایین دستی صنعت نفت فعال می باشد، اعم از شرکت نفت بهران، شرکت حفاری شمال، ... از سال 1398 تاکنون.

مدیرعامل گروه اقتصاد مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)) که این گروه دارای 4 هلدینگ بوده و در حوزه های صنعت نفت، نیروگاهی، صنعت معدن و سرمایه گذاری فعالیت می نمود، از سال 1396 تا 1398. (هلدینگهای زیرمجموعه: حوزه صنعت نفت، نیروگاهی، صنعت معدن و همچنین سرمایه گذاری)

مدیرعامل و نایب‌رئیس هیأت مدیره هلدینگ نفت و گازی توسعه پترو مفید (زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)) از سال 1392 تا 1396.

پیشبرد طرح‌های زنجیره ارزش افزوده در حوزه صنایع تکمیلی پتروشیمی هلدینگ نفت و گازی توسعه پترو مفید

عضو هیئت‌مدیره شرکت نفت و گاز رضوی (متعلق به آستان قدس رضوی) از سال 1398 تاکنون.

سید احسان خاندوزی

همچنین در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام سید احسان خاندوزی به عنوان وزیر اقتصاد به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

سید احسان خاندوزی (زاده ۲۳ شهریور ۱۳۵۹، گرگان) پژوهشگر و سیاستمدار اصولگرا ایرانی است. او هم‌اکنون عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی است. وی توانست در یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با کسب ۸۰۱ هزار و ۶۹۶ رأی، به عنوان نفر هفتم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از استان تهران انتخاب گردد.

سید احسان خاندوزی بیان می‌کند که ایالات متحده برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران یک اتاق جنگ اقتصادی، موسوم به اتاق تحریم تشکیل داده است، اگر ما نیز می‌خواهیم در این جنگ به موفقیت دست یابیم باید مانند آنها به این مسئله به چشم یک جنگ واقعی بنگریم و ما نیز یک اتاق جنگ بنام اتاق ضدتحریم در مجلس شورای اسلامی تشکیل دهیم.

سوابق اجرایی خاندوزی مدیر کل اقتصادی سابق مرکز پژوهش‌های مجلس استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه عضو هیئت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت کارشناس کمیسیون اقتصاد کلان و بازرگانی مجمع تشخیص مصلحت نظام عضویت در هسته اندیشه ورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ۱۳۹۷/۱۱/۰۱، ۱۳۹۸/۱۰/۳۰، ایران، تهران عضویت در شورای پژوهشی سازمان امور مالیاتی، ۱۳۹۸/۰۷/۱۶، ایران، تهران کتاب‌های تألیفی خاندوزی خاندوزی سید احسان، مدینه عادله: مقدمه‌ای بر نظریه عدالت اقتصادی در قرآن، تألیف، انتشارات دانشگاهی، ۱۳۹۰/۰۴/۳۱ خاندوزی سید احسان، درس‌های آخرین موج خصوصی سازی، تألیف، نشر آماره، ۱۳۹۷/۱۰/۰۱ خاندوزی سید احسان، شاخصی برای عدالت، تألیف، انتشارات دانشگاهی، ۱۳۹۸/۰۱/۲۴ حجت الله عبدالملکی

در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام حجت الله عبدالملکی به عنوان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

حجت‌الله عبدالملکی، معاون فعلی اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام (ره) امروز در لیست فهرست وزرای پیشنهادی آیت الله سیدابراهیم رئیسی به عنوان وزیرکار تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.

حجت‌الله‌ عبدالملکی از جمله اقتصاددانانی است که در حال حاضر در سمت معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام فعالیت می کند.

در ادامه مختصری از  زندگی‌نامه و شرح خلاصه سوابق اجرایی و علمی آمده است:
الف. زندگی‌نامه:
• متولد چهارم فروردین ماه سال 1360- شهرری؛
• ساکن تهران (شهرک اکباتان)؛
• اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام؛
• دکترای اقتصاد از دانشگاه اصفهان- نفر اول دوره (1388)؛
• کارشناس ارشد معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق علیه السلام- نفر اول دوره (1384)؛
• حافظ قرآن کریم؛
• مسلط به زبان های انگلیسی و عربی؛
• قهرمان مسابقات کاراته و تیراندازی؛
• نفر اول المپیاد معارف اسلامی؛

ب. سوابق اجرایی:
• دبیر شورای اقتصاد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (1394- ادامه دارد)؛
• دبیر اندیشکده آمایش بنیادین- مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت (1392- 1393)؛
• معاون رییس دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق علیه السلام (1386- 1390)؛
• عضو هیات مدیره صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور (1389- 1391)؛
• عضو شورای فقهی صنعت بیمه (بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران) (1391)؛
• مشاور وزارت امور اقتصادی و دارایی (1385- 1388)؛
• نماینده جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بین المللی بانک جهانی- فرانسه (2010)؛
• دبیر سمینار بین المللی بازنگری در "گزارش توسعه جهانی 2009" (با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک جهانی) (2010)؛
• مدیر بنیاد دانشنامه اقتصاد اسلامی و مجری ویرایش اول دانشنامه (از سال 1390)؛
• دبیر علمی همایش بین المللی وقف و تمدن اسلامی (2008)؛

ج. سوابق علمی:
• اقتصاددان، استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام؛
• نظریه پرداز ملی در حوزه اقتصاد مقاومتی؛
• نظریه پرداز، صاحب نظر و چهره بین المللی در حوزه اقتصاد اسلامی و اقتصاد منطقه‌ای؛
کتب تالیفی:
1. اقتصاد مقاومتی؛ درآمدی بر مبانی، سیاست ها و برنامه عمل، نشر سدید؛
2. الگوی تکافل در پوشش ریسک و بیمه، انتشارات پژوهشکده بیمه- با همکاری سیدمحمد کریمی؛
3. تحلیل تاثیر سیاست های کلان اقتصادی بر رشد بخشی- منطقه ای در ایران، نشر مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛
4. بیمه و تکافل در اندیشه اقتصاددانان مسلمان- انتشارات دانشگاه امام صادق علیه السلام؛
5. مقدمه ای بر نظریه اقتصاد مقاومتی، نشر سدید؛

حسین باغگلی

در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام حسین باغگلی به عنوان وزیر آموزش و پرورش به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

دکتر حسین باغگلی متولد ۱۳۵۷ و دارای دکترای علوم تربیتی ‏‏در گرایش فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه فردوسی مشهد و هم اکنون عضو هیئت علمی این دانشگاه است. ‏

وی که تمامی مقاطع تحصیلی خود را در مدارس دولتی شهر مشهد به پایان رسانده، دارای دیپلم فنی و حرفه ای در رشته الکتروتکنیک، کارشناس علوم تربیتی در گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی از دانشگاه فردوسی ‏مشهد است. باغگلی کارشناسی ارشد در رشته علوم تربیتی با گرایش تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش از دانشگاه تهران و دکترای خود را از دانشگاه فردوسی مشهد گرفته است.‏

باغگلی معلمی را از ابتدای دوران دانشجویی خود آغاز کرده و در تمام سال‌های اشتغال به امور علمی و اجرایی، ارتباط خود با فضای تدریس و حضور میدانی در مدارس را ترک نکرده است. علاوه بر این، حضور در کارگروه‌های مختلف طراحی برنامه‌ها و الگوهای آموزشی و تربیتی مدارس مختلف نیز در کارنامه او به چشم می‌خورد. طراحی مدل بومی آموزشی و تربیتی و راهبری مدیریتی پیش‌دبستان و دبستان الگو با تیکه بر مدل زیست اجتماعی، مشاوره تخصصی در طراحی برنامه‌های آموزشی تربیتی در مدارس و عضویت در کارگروه مدارس تحول‌خواه مشهد ‏مقدس بخشی از این فعالیت‌ها را شامل می‌شود.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نقش مهمی در مطالعات پشتیبان سند بنیادین آموزش و پرورش داشته و از این جهت تسلط خوبی بر محتوای سند دارد. تدریس در دانشگاه فرهنگیان باعث شده تا باغگلی با مسائل و مطالبات دانشجومعلمان درگیر بوده و شناخت مناسبی از نقاط قوت و ضعف این دانشگاه به عنوان محل اصلی تامین نیروی انسانی نظام تعلیم و تربیت داشته باشد. او همچنین عضو رسمی انجمن فلسفه تعلیم و ‏تربیت ایران است و با انجام پژوهش‌های متعدد علمی در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی، انتشار مقالات متعدد علمی و ‏پژوهشی و طراحی و همکاری در برگزاری کنفرانس علمی «تربیت در ادیان توحیدی» به عنوان یکی از صاحب‌نظران این حوزه شناخته می‌شود. 

باغگلی در سال ۹۷ با اعتماد دکتر سیدابراهیم رئیسی، سکان مهم‌ترین بخش فعالیت‌های آستان قدس رضوی را برعهده می‌گیرد. بنیاد فرهنگی آستان قدس رضوی که مدیریت مجموعه مدارس عام‌المنفعه امام رضا(ع) با ۱۹ مدرسه و بیش از ۷ هزار دانش‌آموز را برعهده دارد، با حمایت تولیت وقت به او سپرده می‌شود. تمرکز عمده این مدارس فعالیت در مناطق مختلف شهر ‏مشهد و برخی دیگر از شهرهای خراسان رضوی به ویژه در مناطق محروم و کم‌بضاعت است.

سید اسماعیل خطیب

همچنین در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام سید اسماعیل خطیب به عنوان وزیر اطلاعات به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب متولد سال ۱۳۴۰ است و حضور در درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب و آیات عظام فاضل لنکرانی، مکارم شیرازی و مرحوم آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی، حضور و فعالیت در اطلاعات عملیات سپاه از سال ۱۳۵۹، فعالیت در وزارت اطلاعات با توجه به آشنایی با موضوعات اطلاعاتی و امنیتی، حضور در دفتر مقام معظم رهبری، ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه و رییس حراست آستان قدس رضوی از جمله سوابق اجرایی، مدیریتی و فعالیت‌های وی می‌باشد.

علی اکبر محرابیان

همچنین در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام علی اکبر محرابیان به عنوان وزیر نیرو به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

علی اکبر محرابیان متولد سال ۱۳۴۸ در شهرستان خوانسار است. وی مدرک کارشناسی ارشد علوم اقتصادی خود را از دانشگاه تهران اخذ کرده و در مقطع کارشناسی نیز در رشته مهندسی عمران در دانشگاه علم و صنعت تحصیل کرده است.

محرابیان دستیار ویژه رئیس جمهور ایران در دولت دهم و رئیس ستاد مهر ماندگار کشور و وزیر صنایع و معادن در دو کابینه محمود احمدی‌نژاد بوده که در مرداد ماه ۱۳۸۶ پس از استعفای علیرضا طهماسبی از وزارت صنایع در دولت احمدی‌نژاد به این سمت منصوب شد و پس از انحلال این وزارتخانه از کابینه خارج شد.

محرابیان مدیر فروشگاه شهروند و معاون سیما چوب در دوران شهرداری احمدی‌نژاد بوده و سابقه اداره یک شرکت خصوصی سدسازی و فروشگاه رفاه را دارد. به رغم وجود حساسیت‌های فراوان دربارهٔ انتخاب وزرای کابینه دهم، احمدی‌نژاد مجدداً او را برای عضویت در کابینه دهم به مجلس معرفی کرد.

در تاریخ ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۰، ید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، طی حکمی علی اکبر محرابیان را به عنوان وزیر نیرو به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد.

رستم قاسمی

در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام رستم قاسمی به عنوان وزیر راه و شهرسازی به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

رستم قاسمی متولد ۱۳۴۳ در سرگاه در استان فارس است وی فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران از دانشگاه امیرکبیر است. او فعالیت‌های خود را با آغاز جنگ تحمیلی در سپاه پاسداران شروع کرد. قاسمی در طول جنگ از اعضای این نهاد بود.

رستم قاسمی در سال ۱۳۸۶ به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منصوب شد و تا سال ۱۳۹۰ در همین پست خدمت کرد. وی به دلیل عهده‌دار بودن فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ع) در جای جای کشورمان کانون توجه رسانه‌های داخلی و خارجی بود. رستم قاسمی در مرداد ۱۳۹۰ در دولت احمدی نژاد به عنوان وزیر نفت به مجلس شورای اسلامی معرفی شد که با ۲۱۶ رأی موافق، ۲۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع وزیر نفت شد. وی همچنین در دولت حسن روحانی از سوی اسحاق جهانگیری به عنوان مشاور معاون اول رئیس جمهور منصوب شد و برای مدتی در این سمت بود.

یکی از نکات بسیار مهمی که در زندگی نامه رستم قاسمی وجود دارد تحریم وی به عنوان فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، دولت فدرال ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا و استرالیا است که پس از آنکه به عنوان وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران منصوب شد اسمش نیز از تمام فهرست‌های تحریمی برداشته شد؛ اما پس از آن وزارت خزانه‌داری آمریکا در سال ۲۰۱۹ رستم قاسمی و پسرش را در رابطه با یک شبکه انتقال نفت تحت کنترل سپاه پاسداران تحریم کرد.

رستمی قاسمی در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور برای شرکت در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد اما قبل از اعلام اسامی تأیید صلاحیت شدگان از سوی شورای نگهبان انصراف داد.

عیسی زارع پور

در لیست پیشنهادی وزرای پیشنهاد دولت سیزدهم به مجلس شورای اسلامی نام عیسی زارع پور به عنوان وزیر ارتباطات به چشم می‌خورد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

عیسی زارع پور یک سال از جهرمی بزرگتر است و در سن ۴۱ سالگی به این جایگاه رسیده است. او متولد ۱۳۵۹ در شهرستان اسلام آباد غرب استان کرمانشاه است و جوان‌ترین گزینه بین کاندیداها احتمالی به شمار می‌رفت و در نهایت اسمش در لیست پیشنهادی کابینه دولت جدید به چشم می‌خورد.

وی لیسانس مهندسی نرم افزار خود را از دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۸۲ با رتبه دانشجویی ۲ در سال ۸۲ اخذ کرده است. عنوان پایان نامه لیسانس وی «طراحی و پیاده سازی دایره المعارف تحت وب استان کرمانشاه» بوده است. زارع پور فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش امنیت شبکه در سال ۸۵ از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است. عنوان پایان نامه ارشد او «طراحی یک سیستم تشخیص نفوذ برای شبکه‌های ویژه سیار» بوده است

او مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر خود را از دانشگاه شریف گرفته و دکترای خود را در علوم کامپیوتر از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا در سال ۱۳۹۴ دریافت کرده است. او رتبه‌های زیادی در این دانشگاه به دست آورد و پایان نامه دکترایش به عنوان پایان نامه برتر این دانشگاه به شمار می‌رفت. عنوان پایان نامه دکترای زارع پور Efficient communication protocols for wireless nanoscale sensor networks (طراحی پروتکل‌های کارآمد برای نانوشبکه‌های حسگر بی‌سیم) با استاد راهنمایی پرفسور محبوب حسن بوده است.

زارع پور دو دوره پسادکتری را نیز در همین دو دانشگاه گذرانده و از سال ۱۳۹۶ به عضویت هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران درآمده است. او به عنوان استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، با تمرکز روی شبکه های نوظهور، اینترنت اشیا و سنسورهای پوشیدنی، دروس شبکه‌های کامپیوتر پیشرفته، اصول طراحی پایگاه داده و اینترنت اشیا تدریس می‌کند.

در مورد کابینه پیشنهادی رئیسی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید واکسن نورا برای کدام کشور است؟

در چهارمین روز تیرماه ۱۴۰۰ با حضور سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه، سعید نمکی وزیر بهداشت و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان بقیه الله (عج)  واکسن کرونا نورا رونمایی شد.

در خبری که ایلنا در این باره نوشته آمده است، پس از پایان فاز اول و دوم این واکسن به تولید انبوه رسیده و در اختیار هموطنان قرار می‌گیرد.

در صورت تائید نهایی این واکسن توسط وزارت بهداشت، ماه نخست یک میلیون دوز و سپس ماهانه ۳ میلیون دوز تولید می‌شود.

در تاریخ نهم تیرماه ۱۴۰۰ خبرگزاری ایرنا در گفتگو با دکتر حسن ابوالقاسمی در گفتگو با ایرنا روند فعالیت کارآزمایی بالینی واکسن نورا را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این واکسن به نحو مطلوبی درحال طی کردن فاز اول تست انسانی است.

وی با یادآوری اینکه طبق برنامه ریزی انجام شده طول دوره مرحله اول تست انسانی ۲ ماه است، ادامه داد: تاکنون بیش از یک ماه  از این دوره سپری شده است.

وی بر لزوم ادغام مراحل تست انسانی واکسن نورا تاکید کرد و گفت: این کار باید صورت گیرد و بسیاری از کشور‌های تولید کننده واکسن هم از این ظرفیت بهره بردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)  یادآور شد: هرچند نظارت کامل بر روند کارآزمایی بالینی انجام شود، اما در این شرایط حساس ادغام مراحل می‌تواند سرعت دسترسی مردم به واکسن را فراهم کند به عبارتی با ادغام فاز دوم تست انسانی در مرحله اول واکسن، روند فعالیت کارآزمایی بالینی شتاب مناسب می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ما از انجام این طرح مطالعاتی بسیار راضی هستیم، ابرازامیدواری کرد اجازه همپوشانی فاز‌های اول و دوم تست انسانی صادر شود، این کار را هم می‌توان برای مراحل دوم و سوم، انجام داد.

ابوالقاسمی افرود: ما تمایل داریم که مسوولان ذیربط اجازه لازم برای این کار را بدهند تا روند کارآزمایی بالینی سرعت بیشتری گیرد.

وی ادامه داد: این واکسن در مرحله حیوانی هم از نظر بی خطری و ایمنی زایی به اثبات رسیده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) همچنین اظهار داشت: واکسن نورا یک واکسن نوترکیب است و صفر تا ١٠٠ آن را محققان ایرانی انجام دادند.

واکسیناسیون دانش آموزان با واکسن نورا

در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ خبرگزاری صداوسیما با انتشار خبری به نقل از مدیر طرح واکسن نورا گفت: پس از صدور مجوز وزارت بهداشت برای استفاده از واکسن نورا، دانش آموزان بین ١٢ تا ١٨ ساله با آن واکسینه خواهند شد.

دکتر ابوالقاسمی با اشاره به پیشرفت واکسن نورا، افزود: مرحله اول آزمایش انسانی واکسن نورا در حال اتمام است و سلامت و ایمنی زایی آن بسیار خوب بود که مدارک آن به وزارت بهداشت ارسال شده است.

مدیر طرح واکسن نورا با بیان اینکه بزودی مرحله دوم آزمایش انسانی نورا آغاز خواهد شد، گفت: واکسن نورا برای سنین ۱۲ تا ۱۸ سال بسیار مناسب است و می‌تواند برای دانش آموزان دبیرستانی استفاده شود.

دکتر ابولقاسمی افزود: به محض صدور مجوز از طرف وزارت بهداشت، مطالعات ایمنی زایی واکسن نورا برای روی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال آغاز خواهد شد.

وی تاکید کرد: تا کنون واکسن‌های کرونا روی سنین بالای ۱۸ سال مطالعه شده است و واکسن نورا قابلیت ایمنی زایی روی نوجوانان را دارد.

بیشتر بخوانید

واکسن «نورا» رونمایی شد؛ واکسنی نوترکیب علیه کرونا، محصول سپاه پاسداران حجت الاسلام ناصر رفیعی

حجه الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی یکی از خطیب و روحانیون مشهور کشور است که همواره در ایام ماه محرم و نیز ماه مبارک رمضان با حضور در مجالس روضه و نیز سخنرانی با استقبال فراوان شهروندان رو به رو می شود.

در ایام محرم الحرام سال جاری خبر ابتلای او به ویروس کرونا منتشر و موجب نگرانی علاقمندانشان شد. همین موضوع او را به یکی از ترندهای اصلی گوگل تبدیل کرد.

در همین رابطه خبرگزاری «حوزه» با انتشار این خبر نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی عضو هئیت علمی جامعةالمصطفی قرار بود دهه اول ماه محرم در حسینیه آیت‌الله حق‌شناس و شب‌ها در مسجد جامع امام صادق (ع) در اقدسیه منبر برود که با این شرایط در این برنامه‌ها حضور پیدا نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید 

دو خطیب مشهور به کرونا مبتلا شدند چرا سعید محمد در کابینه رئیسی نیست؟

سعید محمد، فرمانده پیشین قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) بود که با سودای ریاست جمهوری از این مقام استعفا داد و نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد.

پس از عدم احراز صلاحیت او از سوی شورای نگهبان، وی حضور جدی و فعالی در ستادهای آقای رئیسی داشت و برای ایشان در شهرهای مختلف کشور سخنرانی انجام داد.

بر اساس همین رویه و نیز دیگر روابط و تعاملات سیاسی بسیاری تصور می کردند که سعید محمد یکی از چهره های کابینه دولت سیزدهم خواهد بود، اما چنین نشد.

حالا غیبت او در لیست پیشنهادی کابینه برای بسیاری چرایی این اتفاق را به یک سوال مهم تبدیل کرده که در گوگل مطرح می کنند.

در مورد سعید محمد در ویکی تابناک بیشتر بخوانید

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی علی سلیمانی بهرام عین اللهی جواد اوجی سید احسان خاندوزی حجت الله عبدالملکی واکسن نورا علی اکبر محرابیان ناصر رفیعی سعید محمد علیرضا زاکانی محمد مخبر محرم شب های محرم کابینه پیشنهادی رئیسی علی سلیمانی دانشگاه امام صادق علیه السلام جمهوری اسلامی ایران حجت الله عبدالملکی دانشگاه علوم پزشکی علی اکبر محرابیان سید احسان خاندوزی کارآزمایی بالینی خود را از دانشگاه عنوان پایان نامه مهندسی کامپیوتر بهرام عین اللهی واکسن نورا آستان قدس رضوی بیشتر بخوانید چشم می خورد عنوان وزیر آموزش و پرورش سوابق اجرایی وزارت بهداشت سعید محمد رشته مهندسی حجت الاسلام بین المللی ناصر رفیعی احمدی نژاد رستم قاسمی دبیر شورای ایمنی زایی تست انسانی فعالیت ها جواد اوجی هیات علمی منصوب شد صنعت نفت زارع پور عضو هیئت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۱۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا

برخی همچنان بر این باور هستند که واکسن‌های ویروس کرونا، عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته است. 

فرانسوا ژاویه فومو تاموزو، فوتبالیست سابق اهل فرانسه و کنگو، علیه شرکت‌های فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او معتقد است این شرکت‌ها که سازنده واکسن کووید-۱۹ هستند، بر حرفه او تأثیر گذاشته‌اند.

طرفداری | به گزارش اکیپ، فومو تاموزو در حالی که حالا در سن ۲۹ سالگی بازنشسته شده است، علیه شرکت‌های داروسازی فایزر و بیون‌تک به دادگاه شکایت کرده است. او می‌خواهد مشخص شود که آیا واکسن کووید-۱۹ نقش مهمی در مصدومیت‌های او داشته که به شدت بر حرفه وی تأثیر گذاشته است. فومو تاموزو که پیش از خداحافظی از فوتبال در تیم‌های اوسر، یو اس کویوی-روئن، ماریتیمو و استاد لاوال بازی می‌کرد، همچنین از فدراسیون فوتبال فرانسه به دلیل تحت فشار گذاشتن بازیکنان زیر نظر خود برای واکسینه شدن، شکایت کرده است.

به گفته‌ این بازیکن، از زمان واکسیناسیون، مصدومیت‌های پی در پی باعث آسیب به دوران حرفه‌ای او شده است: درد زانو (گونالژی)، تاندونوپاتی و پارگی تاندون آشیل، او را ماه‌ها از زمین دور نگه داشته‌ است. این مصدومیت‌ها اکنون بر زندگی روزمره او نیز تأثیر می‌گذارد:

راه رفتن طولانی مدت به سختی قابل تحمل است، از طرف دیگر دویدن هم برایم غیرممکن است. به محض اینکه می‌خواهم به خودم فشار بیاورم، مثلاً از پله‌ها بالا بروم یا چیزی از قفسه بردارم یا حتی پایین بیایم، درد شدیدی احساس می‌کنم.

دادگاهی برای تعیین ارتباط احتمالی بین واکسن و مصدومیت‌های فومو تاموزو در نظر گرفته شده است. دادگاه پاریس در تاریخ ۲ جولای جلسه‌ای برای این پرونده برگزار خواهد کرد تا در مورد لزوم تشکیل هیئت کارشناسان که وظیفه آن‌ها تعیین ارتباط (یا عدم ارتباط) بین دوزهای واکسن و مصدومیت‌های این بازیکن ۲۹ ساله است، تصمیم‌گیری کند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • آشوبی: پرسپولیس بدون توجه به بازی‌های استقلال می‌تواند فاصله یک امتیازی را جبران کند/ در مورد رفیعی جای نگرانی وجود ندارد
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • دلیل غیبت سعید صادقی برابر آلومینیوم
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است