Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قربانی

تصویری از  سفارت روسیه در ایران منتشر کرده با واکنش تند در شبکه های اجتماعی روبرو شده است اولین واکنش را وزیر امور خارجه به نمایش گذاشت و به سوژه های در تصویر یاداوری کرد که الان در ماه اوت ۲۰۲۱ هستیم و البته واکنش تندتری هم اصحاب رسانه و قشر نخبگانی جامعه داشتند.

تصویر منتشر شده یاداور کنفرانس تهران در سال۱۳۲۲ می باشد که سران سه کشور امریکا و انگلیس و شوروی بدون اطلاع تهران و به صورت مخفیانه در سفارت روسیه حضور پیدا کردند عکس یادگاری گرفتند که این عکس بعدها نماد حضور اشغالگران و حیاط خلوت آنها در میهنمان بشمار می رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا روز گذشته سفیر روسیه با دعوت از سفیر انگلیس و قراردادن صندلی خالی در وسط عکسی را منتشر کرده که تداعی کننده همان تصویر  اشغاگری در اذهان عمومی شد.

اما از نگاهی دیگر این تصویر را می توان حقیقت واقعی سرنوشت مکتوم این سه قدرت آنروز در مواجهه با قدرت جمهوری اسلامی در این ۴۰ سال قلمداد نمود. 

صندلی وسط(شماره ۱):

صندلی وسط نمایانگر  غیبت شخصی است که عدم حضورش در واقع ۴۲ سال پیش توسط مردم و دانشجویان پیرو خط امام به شکل یک انقلاب رقم خورد و تا به امروز این صندلی همیشه در جمهوری اسلامی خالی بوده و خالی خواهد ماند و دست امریکاییها از دستبرد به منافع ایران قطع گردید.

صندلی دوم:

صندلی نیمه شکسته ای که سفیر انگلیس روی ان نشسته جایگاه متزلزل انگلیس در مناسبات دو جانبه با کشورمان است که با تحقیر ها ی گوناگون توسط مردم و دولت ایران از بازداشت ملوانان متجاوز و عملیات هلیبرد سپاه بر روی نفتکش غیرمجاز انگلیسی و … سیلی های پی در پی جمهوری اسلامی این صندلی در حال شکستن است و دیگر جایگاهی برای نشستن صاحبش وجود نخواهد داشت.

و‌تکلیف صندلی سوم:

جمهوری اسلامی، روسیه منزوی  را که بعد از فروپاشی شوروی رمق حضور در تحولات بین المللی را نداشت و با حضور داعش در سوریه آخرین پایگاه خاورمیانه ایش را از دست داده بود وارد بازی کرد و با نفش دادن به روس ها و استفاده از امکانات نظامی اجاره ای مسکو علیه اهداف داعش در سوریه بخشی از هویت آنها را در عرصه بین المللی بازسازی کرد. 

با پیروزی کامل جبهه مقاومت به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی و قدرت نمایی کامل ایران در منطقه غرب آسیا هم در عرصه دیپلماتیک و هم میدانی، روسها متوجه این موضوع هستند که باید ایران را شریک راهبردی خود انتخاب کند تا قدرت منطقه ای و جهانی خود را بازتعریف کنند در غیر این صورت ممکن است صندلی آنها نیز به سرنوشت دو صندلی دیگر تبدیل شود چون در مواجه با جمهوری اسلامی قدرتشان از قدرت صاحبان  آن دو صندلی بیشتر نخواهد بود.

آنوقت است که باید با منطقه خاورمیانه خداحافظی کنند درست کاری که امریکایی ها بعد از شهادت حاج قاسم به آن سرعت بخشیده اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روسیه شبکه های اجتماعی وزیر امور خارجه اصحاب رسانه جامعه انگلیس جمهوری اسلامی انقلاب ایران دولت سوریه خاورمیانه بازی مسکو آسیا چین روسیه علی قربانی جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۱۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آنها غیرقانونی عمل می کنند، می توانیم علیه آنها اقدام کنیم، در نظام تحریمی‌ ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می دهد.

کامرون عنوان کرد:‌ «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود... من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • نگاهی کارتونی به پیروزی ۳-۲ آرسنال مقابل تاتنهام (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۲۳/۲۴) / فیلم
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • فرمانده کل سپاه، پیام صادر کرد +جزئیات
  • قدردانی سرلشکر سلامی از صداوسیما
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • استان بوشهر خط مقدم محور مقاومت ایران اسلامی است + تصویر
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد