Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در بازدید از وضعیت خدمات دهی بیمارستان صحرایی شهید فاطمی (ره) نیروی دریایی سپاه در بندرعباس، گفت: ما برای عرض خدا قوت و خسته نباشید حضور همکاران عزیزمان در بخش خدمات درمانی این بیمارستان حضور یافته‌ایم.

وی افزود: ما با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری و ابلاغ دستور فرمانده کل سپاه، با تمام ظرفیت نیروی دریایی سپاه برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در کنار کادر درمان می‌ایستیم و آنها را یاری می‌کنیم و هر جا نیاز باشد برای کمک رسانی به مردم آماده هستیم و بهداری نیروی دریایی سپاه هماهنگ با ستاد ملی مبارزه با کرونا با نهایت توان در حال خدمت رسانی درمانی می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تشکر از همه خبرنگاران جهادی که مسؤلیت انتقال امید، آرامش و نشاط به مردم جامعه هستند، افزود: باید از زحمات مخلصانه و شبانه روزی پرسنل شریف و نجیب بهداشت و درمان کشورمان که بصورت جهادی و دلسوزانه در یک سال و نیم اخیر صبورانه مشغول خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند خاضعانه تشکر نماییم.

دریادار تنگسیری افزود: با ندای لبیک به فرمایش اخیر مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا و ابلاغ فرمانده کل سپاه، با بهره برداری حداکثری از امکانات، تجهیزات و بسیج منابع انسانی متخصص، و احتصاص بخش‌ها قابل توجهی از ظرفیت درمانی بیمارستان‌های استقراری نیروی دریایی سپاه در شهرهای بوشهر، شیراز، بندرعباس، چالوس، چاه مبارک و بندرلنگه برای درمان بیماران کرونایی و همینطور بنا بر نیاز مردم در مراکز درمانگاهی ماهشهر، چابهار، جاسک چالوس و بندرلنگه کلینیک حاد تنفسی راه اندازی و مجهز شده است.

وی اضافه کرد: البته با درخواست ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت و درمان، یک واحد بیمارستان صحرایی مزین به نام شهید فاطمی (ره) در کنار بیمارستان شهید محمدی (ره) بندرعباس بر پا و راه اندازی شده که هم اکنون به طور میانگین روزانه بالغ بر ۴۰۰ نفر مراجعه کننده کرونایی دارد، علاوه بر این، ظرفیت پذیرش بخش‌های «سی تی اسکن» در بیمارستان‌های استقراری نیرو به بیماران کرونایی افزایش داده شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: در بخش‌های بهداشتی هم در برخی نقاط کم برخوردار و حاشیه شهرهای جنوبی با راه اندازی کارگاه‌های ماسک سازی، بصورت رایگان، ماسک و بعضاً مواد ضدعفونی کننده، به مردم این مناطق توزیع گردید و سرم مورد نیاز بیماران کرونایی به بخش‌های درمانی برخی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واگذار شده است.

دریادار تنگسیری در موضوع همکاری در زمینه واکسیناسیون، گفت: تزریق واکسن در جزایر خلیج فارس توسط بخش بهداشت فرماندهی بهداری نیروی دریایی سپاه انجام شده است. در شهر بندرعباس و برخی نقاط جنوبی نیز همکاران ما طبق نظام هماهنگ بهداشت درمان کشور در حال تزریق واکسن به مردم هستند و آمادگی داریم هر جا که نیاز باشد بنا بر ظرفیتی که داریم خدمات رسانی درمانی و ترزیق واکسن انجام دهیم.

وی گفت: از مردم عزیز می‌خواهیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت فرمایند و اصلأ نگران نباشند. الحمدلله همه ظرفیت‌های نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج، ارتش، ناجا و وزارت دفاع به میدان آمده‌اند و تا جایی که هموطنان نیاز داشته باشند برای رفع مشکلات درمانی در کنار آنان خواهند بود.

کد خبر 5280294 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری ستاد ملی مقابله با کرونا سپاه نیروی دریایی سپاه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مجلس شورای اسلامی سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران صحن مجلس ویروس کرونا وزارت امور خارجه طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی رای اعتماد محمد باقر قالیباف ایران محمد جواد ظریف محمد مخبر رئیسی نیروی دریایی سپاه بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۵۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین