Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ تجارت نیوز نوشت: گویا دوباره قرار است یک وزیر جوان به ساختمان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قدم بگذارد. عیسی زارع‌پور گزینه پیشنهادی رئیسی برای وزارت ارتباطات، یک چهره اسرارآمیز است که سالها در سکوت خبری کار کرده است.

گزینه پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزینه‌ای است که به محمدجواد آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات روحانی شباهت بسیاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عیسی زارع‌پور حدود دو سال از آذری‌جهرمی بزرگتر است. زارع‌پور در سال ۵۹ در اسلام‌آباد کرمانشاه متولد شده است و دانش‌آموخته رشته کامپیوتر است.

زارع‌پور مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر- گرایش نرم افزار خود را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرده و دکتری خود در رشته علوم و مهندسی کامپیوتر _ گرایش شبکه‌های رایانه‌ای از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا گرفته است.

 

تخصص و پست زارع پور در دولت احمدی نژاد

 

تخصص اصلی او شبکه‌های رایانه‌ای، اینترنت اشیا و بحث‌های مرتبط با آن است و از سال ۹۶ عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران است.

زارع‌پور در دولت محمود احمدی‌نژاد ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد را برعهده داشت و آنجا به عنوان کارمند نمونه شناخته شد.

پس از آن او معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه را بر عهده گرفت. گفته می‌شود که الکترونیک شدن ساختار قوه قضائیه محصول اقدامات تیم زارع‌نژاد است.

گزینه پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای وزارت ارتباطات رسانه‌گریز به نظر می‌رسد و از او نقل قول و مصاحبه چندانی وجود ندارد. برای همین رمزگشایی از تفکرات او برای اداره وزارت ارتباطات دشوار به نظر می‌رسد.

با وجود این، کدهایی درباره او وجود دارد که نگرانی برخی از فعالان مجازی را به دنبال داشته است.

 

 

زارع پور در زمان فعالیت خود در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد، با روح‌الله مومن‌نسب یکی از حامیان اصلی طرح صیانت از فضای مجازی همکاری بسیار نزدیکی داشته و شاید بتوان این بیم را داشت که با طرح مجلس و طراحان آن هم‌صدا باشد.

هرچند که البته او موضع‌گیری صریحی در این زمینه نداشته است اما اندک گفتگوهایی که از او در دسترس است، نشان می‌دهد که او هم مانند آذری‌جهرمی به توسعه اپلیکیشن‌های بومی مانند سروش، گپ یا جستجوگرهای بومی مانند یوز و … علاقه دارد.

بسترهایی که به اعتقاد بسیاری از کاربران فضای مجازی به معنی فراهم کردن زیرساخت‌های اینترنت ملی است. چنانکه معاون جهرمی سال گذشته در مصاحبه‌ای به ایرنا گفته بود که ۸۰ درصد زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در دولت حسن روحانی و با تلاش آذری‌جهرمی مهیا شده است.

 

 

زارع‌پور هم در مهر ماه ۹۶ در مراسم دیدار نخبگان با رهبری به موضوعاتی چون لوازم اصلاح قوانین شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرده بود و از ضرورت مقابله با واردات در فضای مجازی گفته بود.

او همچنین تاکید کرده بود که راه مبارزه با واردات در فضای مجازی تولید محتوای سالم و داخلی است. ناگفته نماند خود زارع پور مجری این مراسم نیز بود و تاکید کرد که همه نخبگان در کشور «پاسدار» هستند.

زارع‌پور همچنین در گفتگویی قدیمی در زمان فعالیتش در وزارت ارشاد درباره صفحه پیوندها که هنگام فیلتر شدن یک سایت به کاربر نشان داده می‌شود گفته بود: «صفحه پیوندها، سایت‌های مفید را به مردم معرفی می‌کند و گرچه این صفحه در هنگام فیلترینگ به نمایش در می‌آید، اما بررسی‌ها نشان داده که بیش از ۳۰ درصد مراجعات به این صفحه بر اثر جست‌وجوی مردم برای یافتن سایت‌های مفید بوده است. این سایت هر لحظه به روز می‌شود و تاکنون حدود ۲ هزار لینک سایت‌های مفید در آن قرار گرفته است.»

حالا باید دید که در صورت کسب رای اعتماد، زارع‌پور با فضای مجازی چه خواهد کرد؟

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 فضای مجازی محمود احمدی نژاد طرح صیانت طرح صیانت از فضای مجازی طرح ضد اینترنت مجلس طرح صیانت از کاربران فضای مجازی طرح صیانت از فضای مجازی مجلس عیسی زارع پور سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات زارع پور آذری جهرمی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۷۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات

معاون راهبردی و تنظیم بازار رگولاتوری گفت مشترکین درصورتی می‌توانند از اینترنت فیبرنوری استفاده کنند که در سایت اصلی اپراتورها ثبت اولیه را انجام داده باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی روحانی نژاد، معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص نحوه دریافت خدمات از سامانه iranfttx و اینترنت فیبر نوری اظهار کرد: این سایت به مشترکین اعلام می‌کند که کدام مناطق و محلات فیبرکشی شده است.

روحانی نژاد ادامه داد: اگر اینترنت بر بستر فیبر می‌خواهید باید به پرتابل اپراتور مورد نظر بروید، مبلغ اولیه را پرداخت کنید در این صورت اپراتور موظف است در صورت طی شدن این فرایند ظرف ۳۰ روز خدمات اتصال فیبر را برای کاربران انجام دهد.

وی افزود: اگر اپراتور از ارائه خدمات طی ۳۰ روز خودداری کرد در این صورت باید در سامانه ۱۹۵ شکایت کنند، پس از اعلام شکایت ما طرف حساب اپراتور خواهیم بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: زمانی مشترک به ۱۹۵ مراجعه می‌کند که اپراتور به تعهد خود عمل نکرده باشد در این صورت رگولاتور به موضوع ورود می‌کند و علاوه بر جریمه اپراتور خدمات مورد نیاز به درخواست کننده ارائه خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی مشترکین همچنان گلایه‌مند از عدم دریافت خدمات هستند، تصریح کرد: این موضوع با اپراتورهای خدمات دهنده فیبرنوری مطرح شده است، بسیاری از نمونه‌ها حکایت از این دارد که مشترکین نیز کم لطف بوده‌اند.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورها مستنداتی ارائه کردند که نشان می‌دهد یک مشترک در گذشته درخواست خود را بدون پرداخت هزینه ثبت کرده است، اپراتور بر اساس نیاز مشترک فیبر را تا درب منزل آورده ولی مشترک لحظه آخر با دلایل مختلف اعم از اینکه ملک اجاره است یا از درخواست خود پشیمان شده‌ایم.

روحانی نژاد اضافه کرد: مصوبه می‌گوید مشترک پس از ثبت درخواست ابتدا باید پرداخت اولیه خود را انجام دهد تا اپراتور این اطمینان را داشته باشد که این مشترک حقیقی است و در مراحل بعد موظف به ارائه خدمات خواهد بود.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اپراتوری به مشترکین اعلام کند تا پوشش‌دهی یک منطقه کامل نشود به سایر مشترکین نیز خدمات اینترنت بر بستر فیبر ارائه نخواهم کرد، گفت: این ادبیات در گذشته مورد استفاده مخابرات بود، در گذشته سیستم نجما وجود داشت که مدل تجمیعی بود یعنی به طور مثال در یک مجتمع حداقل ۱۰ واحد درخواست بدهند که برای من صرفه داشته باشد و بعد خدمات ارائه دهم.

روحانی نژاد ادامه داد: اپراتورهای دیگر اما چنین رویه‌ای ندارند زیرا برای همه مراحل کار هزینه می‌کنند و یک مشترک هم برای آنها ارزشمند است در نتیجه به همه درخواست‌ها در اولین فرصت پاسخ می‌دهند.

معاون راهبردی و تنظیم بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار کرد: البته هفته گذشته پروانه مخابرات بعد از مدتها به آنها داده شده و تاکید کرده‌ایم که پس از دریافت پروانه موظف هستند مثل بقیه اپراتورها ظرف ۳۰ روز به تک تک متقاضیان خدمات ارائه کنند در غیر این صورت به کمیته تخلفات خواهند رفت.

روحانی نژاد خاطرنشان کرد: مشترکین باید دقت کنند که حتماً در منطقه سبز پوشش قرار گرفته باشند تا درخواست آنها اجرایی شود.

کد خبر 748748

دیگر خبرها

  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات