Web Analytics Made Easy - Statcounter

هم زمان با پیشروی نیروهای طالبان در افغانستان و افزایش نگرانی‌ها درباره سرنوشت این کشور، نخست وزیر انگلیس تصریح کرد که تحولات کنونی نتیجه تصمیم دولت جو بایدن برای خروج نیروهای ناتو است.

به گزارش برنا، بوریس جانسون روز جمعه پس از پایان نشست اضطراری اعضای کابینه (موسوم به کبرا) درباره تحولات اخیر در افغانستان به خبرنگاران گفت که اوضاع این کشور بسیار وخیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه حل نظامی در افغانستان را رد کرد و بیان داشت: باید نسبت به توان انگلیس و هر قدرت دیگری برای اعمال راه حل نظامی در این کشور واقع‌بین باشیم. کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که با شرکایمان در منطقه و سراسر جهان که در زمینه جلوگیری از اینکه افغانستان بار دیگر برای تروریست‌ها مستعد شود اشتراک منافع داریم،  کار کنیم.

نخست وزیر انگلیس افزود که بیشتر کارکنان سفارت این کشور در افغانستان طی روزهای آینده کابل را ترک خواهند کرد. جانسون همچنین عنوان کرد که دولت تلاش‌های خود را برای انتقال افغان‌هایی که طی ۲۰ سال گذشته به نیروهای انگلیسی کمک کرده‌اند افزایش خواهد داد.

گزارش‌ها حاکیست که گروهی از وزارت کشور انگلیس (هوم آفیس) راهی افغانستان شده‌اند تا در روند رسیدگی به پرونده اقامت افغان‌ها سرعت بخشند.

این درحالیست که شمار زیادی از نمایندگان مجلس انگلیس با تصمیم دولت این کشور برای خروج نیروهای نظامی از افغانستان مخالف بوده و معتقدند که دولت لندن، کابل را به حال خود رها کرده است.

لیسا ناندی وزیر امور خارجه کابینه در سایه پیشتر به شبکه رادیویی بی‌بی‌سی گفت که دولت می‌تواند اقدامات بیشتری برای حمایت از افغانستان صورت دهد اما از خود سلب مسئولیت می‌کند. جانی مرسر وزیر دفاع اسبق انگلیس اوضاع افغانستان را یک تراژدی خواند که عواقب آن تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت.

نخست وزیر انگلیس می‌گوید که تحولات افغانستان نتیجه غیر قابل اجتناب تصمیم دولت بایدن برای خروج نیروهای ناتو از این کشور است. او با این حال ادعا کرد که در نتیجه حضور نظامی نیروهای ناتو طی ۲۰ سال گذشته، تهدید ناشی از القاعده در خیابان‌های لندن، سراسر کشور و بلوک غرب به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

جانسون در دفاع از مداخله نظامی انگلیس در جنگ افغانستان گفت: به نظر من این تصمیم درستی بود. ارزشش را داشت و کاری که اکنون باید انجام دهیم این است که به افغانستان پشت نکنیم.

طالبان در حالی‌که نیروهای خارجی پس از ۲۰ سال اشغال افغانستان، در حال خروج از این کشور هستند، حملاتش را برای شکست دولت کابل افزایش داده است.

امرالله صالح معاون ریاست جمهوری افغانستان گفته است به مردم اطمینان می دهم که تحت هیچ شرایطی  در برابر هیچ امتیازی و بخاطر هیچ مصلحتی سلطه طالبان را بر مردم افغانستان نمی پذیرم و به هیچ معامله ای که طالبان شرایط آن را دیکته و تحمیل کند، تن در نمی دهم.

اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان بدتر شدن وضعیت امنیتی در کشورش را ناشی از تصمیم "ناگهانی" خروج نیروهای آمریکایی اعلام کرده است.

رئیس جمهوری افغانستان به پارلمان کشورش گفته است: ما با یک وضعیت پیش بینی نشده در سه ماه گذشته مواجه بودیم. دلیل وضعیت کنونی ما این است که این تصمیم (خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان) ناگهانی گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افغانستان انگلیس جهان دولت وزارت کشور نمایندگان مجلس وزیر امور خارجه وزیر دفاع ناتو القاعده جنگ ریاست جمهوری طالبان افغانستان انگلیس طالبان آمریکا خروج نیروهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نتانیاهو در حال سقوط است/ نیروهای حماس به مقاومت خود ادامه دهند

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: به نظر می‌رسد که امید چندانی به مجامع بین الملل در جایی که آمریکا در هر تصمیمی حق وتو دارد وجود ندارد.

کنعانی مقدم ادامه داد: دولت نتانیاهو به لحاظ بحران هویت و شکست‌های پی در پی در غزه و صحنه بین المللی هر لحظه امکان انحلال و سقوط دارد و ممکن است دولت بعدی جنگ و نسل کشی را تا حدودی متوقف کند.

وی افزود: اکنون جنبشی در غرب و سراسر دنیا به راه افتاده و دانشجویان در مرکز تولد رژیم صهیونیستی جنبش اجتماعی بسیار قوی مشابه سال ۱۹۶۰ در آمریکا به راه انداخته اند و ادامه آن دولت آمریکا را وادار می‌کند تا حمایت‌های خود از رژیم کودک کش صهیونیستی را متوقف کند.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به این مساله که نیرو‌های حماس باید به مقاومت خود در برابر اسرائیل ادامه دهند متذکر شد: اکنون یک انتفاضه جدید در حال شکل گیری است. همچنین باید فشار‌ها روی کشور‌های اردن و مصر برای بازگشایی مرز‌ها و ارسال کمک به مردم در منطقه رفح بیشتر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تعویق بررسی جنایات جنگی انگلیس در افغانستان برای یک سال دیگر
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • برنامه جدید دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • دولت نتانیاهو در حال سقوط است/ نیروهای حماس به مقاومت خود ادامه دهند
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است