Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از توزیع یک هزار و سیصد تن سیمان در بین مردم زلزله زده دنا در یک روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سید حشمت الله صمیمی دوست، اظهار داشت: باتوجه به کمبود سیمان در شهرستان دنا به ویژه حوزه ساخت و ساز مربوط به مردم زلزله زده این شهرستان بنا به دستور ویژه استاندار از نزدیک در این منطقه حضور یافته و بعد از مشاهده مشکلات از نزدیک نشست  اضطراری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد علی رغم کاهش تولید سیمان در کارخانه سیمان مارگون به دلیل تخصیص کم برق ، عنوان کرد: مقرر شد یک هزار تن سیمان پاکتی در بین مردم شهرستان زلزله زده دنا توزیع  و سیصد تن سیمان فله ای به واحد تولید بتن آن شهرستان اختصاص یابد که این مهم بلافاصله عملیاتی شد و اکنون در حال توزیع است.

صمیمی گفت: باتوجه به تاکید و ماموریت استاندار مبنی بر حضور معاونت اقتصادی استانداری و دستگاه های مرتبط تا رفع مشکلات توزیع سیمان در آن شهرستان حضور یافته و اکنون  مشکل تا حدود زیادی برطرف و تا رسیدن به نقطه مطلوب این ماموریت همچنان ادامه خواهد یافت. 

وی افزود: امروز مجددا از شهر سی سخت و انبار عامل توزیع بازدید کرده که شاهد تخلیه و توزیع حجم عظیمی از سیمان در آن مکان بودیم و این مهم  رضایت شهروندان سی سختی و روستاهای اطراف را به همراه داشت. 

گفتنی است؛ مدیرکل بنیاد مسکن،  رئیس سازمان صمت استان، سرهنگ صالحی به نمایندگی از مسئولان سپاه استان و مدیرعامل کارخانه سیمان مارگون نیز در این نشست حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون اقتصادی استاندار زلزله زده تن سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • توزیع کننده غیر مجاز دارو در فلاورجان دستگیر شد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود