Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@03:18:21 GMT

افشاگری وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از «شبکه قدرت»

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۱۱۱۷

افشاگری وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از «شبکه قدرت»

وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه "به شدت نیازمند تعامل با مردم هستیم" توضیحاتی درباره وجود یک "شبکه قدرت" در بدنه این وزارتخانه داد.

به گزارش مشرق، حسین باغ‌گلی، وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم، درباره کمبود امکانات و هیئت علمی در دانشگاه فرهنگیان در شرایطی که کمبود شدید معلم وجود دارد، اظهار کرد: ماده ۲۸ برای استخدام فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش به دلیل کمبود نیروی انسانی ایجاد شد، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان می‌توانند به جای آنکه ترمی ۲۰ واحد طی کنند، ترمی ۱۰ واحد انتخاب کرده و به جای ۴ سال درسشان در ۶ سال تمام شود؛ در این صورت درس‌های کلیدی را که پایه هستند به آنها ارائه می‌دهیم و سپس به مدارس اعزام شده تا تحت مدیریت و نظارت معلمان کارکشته فعالیت ‌کنند و در کنار آن مسیر درس خواندن را ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

بیشتر بخوانید: باغگلی هیچ نسبتی با رئیسی ندارد

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: برخی دروس مانند کارورزی را باید به مدرسه موکول کرد یعنی استاد مشاور در مدرسه با معلمان دیدار کند، هفته‌ای یک بار جلسه بگذارند و تجربیات را مطرح کنند؛ بنده دو سال این مسیر را پیش رفتم و روزهای پنجشنبه که مدرسه تعطیل بود با معلمان جلسه داشتیم و با آنان درباره موضوعات تربیتی که قبلاً طرح شده بود، برای آن راهکار در نظر گرفته بودیم و تجربه‌ای که از اجرای آن داشتند، صحبت می‌کردیم.

باغگلی گفت: بنابراین در مرحله نخست می‌توان نیروهای در حال تحصیل را زودتر وارد مدارس کرد و در مرحله دوم افرادی که بیرون هستند را وارد کرد و عملکرد آنان به طور منظم مورد بررسی قرار بگیرد تا اگر شایستگی‌های لازم را نداشتند هر جایی که باشند، حذف شوند همانند اینکه امروزه در حوزه پزشکی پذیرفتیم، اگر یک پزشک نتواند اعتبارنامه خود را در زمان‌های لازم به روز کند از سیستم حذف می‌شود.

مدیرانی که هیچ کاری نمی‌کنند

مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی در پاسخ به این پرسش که در فضای مجازی در توصیف رفتار و اخلاق شما ۴ ویژگی نگران‌کننده شامل خودرایی، عجله، مدیریت دستوری و نگاه از بالا به پایین برجسته شده است، آیا این ویژگی‌ها را دارید؟ گفت: افرادی که این صحبت‌ها را مطرح می‌کنند از درون سیستم رانده شده‌اند؛ بی تعارف می‌گویم یک شبکه قدرت وجود دارد که اتفاقاً بخش قابل توجهی از لیدرهای اصلی آن، مهره‌های بازنشسته آموزش و پرورشی هستند! این افراد خودشان سال‌ها در لایه‌های مختلف حضور داشتند، برخی در مشهد مدیرکل و برخی در حد معاون وزیر بودند یعنی سال‌ها در این سیستم حضور داشته و انگار به شعاری رسیده‌اند که "هیچ کار نمی‌توان کرد! پس چرا آقای باغگلی را بی‌جهت می‌فرستیم آنجا؟ حداقل خودمان و شبکه‌ای مثل خودمان می‌تواند باشد ما بهتر می‌دانیم که چگونه می‌توان هیچ کاری نکرد و درباره اینکه چگونه می‌شود هیچ کاری نکرد، برنامه‌ریزی کرد!"

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگی با دوستان می‌گفتیم این هنر است که بتوان صدها میلیارد پول را به گونه‌ای خرج کرد که هیچ شهروندی متوجه نشود کلی کار فرهنگی در سطح شهر انجام می‌دهیم، بنده دوره‌ای با سازمان فرهنگی مشهد کار می‌کردم و خیلی طرح انجام دادیم بنا به دلایلی یک سال با آنها پروژه‌ای نداشتم؛ در شهر که می‌رفتم می‌دیدم وقتی ما بودیم کار انجام می‌شد و وقتی آمدیم بیرون دیگر هیچ کاری انجام نمی‌شد!

به شدت نیازمند تعامل با مردم هستیم 

نامزد تصدی وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم درباره نحوه تعامل با مردم و بدنه آموزش و پرورش گفت: به شدت نیازمند این ارتباط هستیم ما باید تعاملات را سازماندهی و سازوکار بدهیم، بخشی از ارتباطات باید تبدیل به برنامه‌های دوطرفه شود و مثلا به یک برنامه مشابه خندوانه در آموزش و پرورش نیاز داریم یعنی جایی که مسئولان آموزش و پرورش حرف بزنند و والدین بازخورد نشان دهند تا تعامل اتفاق بیفتد؛ بنده حتما به سراغ مطالبه‌گری از دستگاه‌های دیگر برای ایفای ماموریت در حوزه تعلیم و تربیت کشور خواهم رفت.

انتشار برنامه مشروح، یک یا دو روز آینده

باغ‌گلی درباره زمان انتشار برنامه مشروح و تفصیلی خود برای وزارت آموزش و پرورش گفت: طی یک یا دو روز آینده برنامه را منتشر خواهیم کرد.

کوپن آموزشی را اجرا نمی‌کنم

 وی درباره ایده‌اش برای اجرای طرح "کوپن یا پته آموزشی" (School Voucher) در آموزش و پرورش مطرح کرد: درباره صحبت‌هایم در آن فایل ویدئویی باید بگویم که در مقام کارشناس، ایده‌پردازی می‌کردم، مدارسی را که راهبری می‌کردم در این مدل نبردم، در مقام عمل باید ملاحظات و چالش‌های مهمی که احتمالاً با پیاده‌سازی این روش به وجود می‌آید، در نظر گرفت به عنوان مثال اتفاقی که در حوزه یارانه‌ها افتاد، می‌تواند در خصوص یارانه تحصیلی رخ دهد و با افزایش تورم، عدد یارانه ثابت بماند بنابراین در مقام وزارت این طرح را اجرا نخواهم کرد، آموزش و پرورش رایگان با کیفیت بر اساس قانون وظیفه ماست.

وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم درباره اصلاح ستاد حجیم و جزیره‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: چابک‌سازی یک ضرورت است و اگر اهمیت بیشتری به مدرسه بدهیم با شاخص‌هایی این کار شدنی است، والدین باید سهمی برای اظهارنظر درباره کیفیت آموزشی و تربیتی که دریافت می‌کنند، داشته باشند همچنین راه تقویت مدارس دولتی توجه به کیفیت آنهاست.

حسین باغ‌گلی، وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، متولد سال ۱۳۵۷ و دارای دیپلم فنی وحرفه‌ای در رشته الکترونیک، کارشناسی علوم تربیتی (مدیریت و برنامه ریزی آموزشی) از دانشگاه فردوسی، کارشناسی ارشد علوم تربیتی (تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش) از دانشگاه تهران و دکترای علوم ‏تربیتی از دانشگاه فردوسی است.

وی استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد و از اردیبهشت ۱۳۹۷ مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی است؛ بنیاد فرهنگی رضوی زیرمجموعه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی و دارای ۱۹ مدرسه و ۷ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز است.

باغ گلی ۹ مقاله منتشر شده در نشریات علمی داخلی دارد و در سال ۱۳۸۹ در نگارش فصلی از کتاب نقدی بر روش‌های تربیت دینی از انتشارات بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی با محمود سعیدی رضوانی همکاری داشته است.

باغ‌گلی پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد خود را در سال ۱۳۸۶ با عنوان «بررسی آراء و عملکرد متفکران تربیت دینی غیررسمی در ایران» تحت راهنمایی خانم دکتر شهین ایروانی در دانشگاه تهران و رساله مقطع دکترای خود را در سال ۱۳۹۲ با عنوان «مطالعه انتقادی تربیت معنوی در دنیای معاصر» تحت راهنمایی آقای دکتر بختیار شعبانی ورکی در دانشگاه فردوسی مشهد به انجام رسانیده است. 

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان معلمان دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فردوسی حسین باغگلی وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دانشگاه فردوسی هیچ کاری باغ گلی هیچ کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر