Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سناتور آمریکایی اعلام کرد ایالات متحده باید موضع سرسخت‌تری در قبال عربستان در پیش بگیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از العهد، کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی و عضو کمیته روابط خارجی مجلس سنا، در گفت‌وگو با مرکز  مطالعات استراژیک و بین‌الملل گفت: نگرانی من این است که اگر لبنان از هم بپاشد ، سوریه بعدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله دغدغه منطقه - و آمریکا - برای ۲۰ سال آینده و منبعی از بی ثباتی بزرگ خواهد بود که در واقع ممکن است باعث ایجاد سازمان های تروریستی شود که نقشه هایی در مورد ایالات متحده دارند.

وی تاکید کرد: من می گویم که واشنگتن باید تعهد قابل ملاحظه‌ای برای اصلاحات در لبنان داشته باشد و ما باید خط مشی سخت‌تری با سعودی‌ها ترسیم کنیم. ظاهرا سعودی ها اساساً لبنان را رها کرده‌اند. آنها از نقشی که حزب الله در لبنان ایفا می کند بسیار ناراحت هستند. سعودی ها باید با این واقعیت کنار بیایند که - حداقل در کوتاه مدت - حزب الله بخشی از زیرساخت‌های سیاسی لبنان خواهد بود.

مورفی تصریح کرد: خیلی بهتر است که سعودی ها با ایالات متحده - با فرانسه و دیگر کشورها - شریک باشند و سعی کنند نوعی حمایت اقتصادی ارائه شود که به اصلاحات سیاسی منجر شود و در نهایت به تکنوکرات‌ها و بازیگران غیر فرقه‌ای اجازه دهد نفوذ بیشتری در دولت داشته باشند. این امر از نفوذ حزب الله می کاهد ، بنابراین من فکر می کنم تصمیم سعودی‌ها برای کناره‌گیری و دخالت دیرهنگام آمریکا در لبنان در حال حاضر دعوت به فروپاشی است - و در نهایت ، دعوت برای بی‌ثباتی فوق العاده‌ای که ایالت‌های آمریکا را هم تهدید خواهد کرد.

این سناتور آمریکایی تاکید کرد: فقط فکر می کنم زمان آن رسیده با سعودی ها جدی باشیم. من این استدلال را مبنی بر اینکه سعودی‌ها از اتحاد امنیتی با آمریکا کنار می روند ، باور ندارم. آنها هرگز از چینی‌ها و روس ها چیزی که امروز از ایالات متحده دریافت می کنند دریافت نخواهند کرد. بله ، آنها بیشتر می خواهند. آنها می خواهند ما در مورد ایران سختگیرانه رفتار کنیم ، اما آنها شریک بالقوه دیگری مانند آمریکا ندارند. فکر می کنم زمان آن فرا رسیده است که ما ، هم به سعودی ها و هم اماراتی ها ، بگوییم: "گوش دهید ، اگر ما را به عنوان شریک امنیتی می خواهید ، انتظار داریم شما اولویت های ما را در مورد یمن ، لبنان ، را بپذیرید و اگر شما حاضر نیستید این کار را انجام دهید ، سپس ما در ایالات متحده با هم گفتگو خواهیم کرد که آیا باز هم با یکدیگر در معامله باشیم یا خیر. آنها شریک امنیتی دیگری با قابلیت های ایالات متحده نمی بینند .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کریس مورفی عربستان حزب الله لبنان ایالات متحده سعودی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آنها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد