Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:38:37 GMT

تجهیز تخصصی آزمایشگاه‌های مراکز علمی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۱۵۷۴۸

تجهیز تخصصی آزمایشگاه‌های مراکز علمی

 مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با هدف تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی و همچنین رفع نیاز کشور به خرید از شرکت‌های خارجی تاسیس شده است و تاکنون بیش از ۳۰۰ مرکز آموزشی از خدمات این حوزه بهره‌مند شده اند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در سال۱۳۷۰ با هدف تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی و همچنین رفع نیاز کشور به خرید از شرکت‌های خارجی تاسیس شد که می توان گفت تا کنون بیش از ۳۰۰ مرکز آموزشی از خدمات این حوزه بهره‌مند شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از فعالیت های این مرکز عبارتند از:

- طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی 

سکوبندی و تاسیسات آزمایشگاهی (laboratory furniture) از مسائل مهم در تجهیز آزمایشگاه‌ها است. در این مرکز قبل از اجرای کار، مشاوره‌های لازم در خصوص طراحی فضای آزمایشگاه،  متناسب با استاندارد ISO۱۷۰۲۵   ارایه می‌شود.
نحوه چیدمان، تعیین جنس قطعات مطابق با کاربری آزمایشگاه، انتخاب سیستم‌های تهویه مناسب و ایجاد فضای کاری لازم جهت فعالیت کاربران و ... از جمله نکاتی است که توسط متخصصان این مرکز در زمان ارایه مشاوره و سکوبندی در نظر گرفته می‌شود.
تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی برخی از پروژه‌های اخیر این مرکز است.

- طراحی و تولید لوازم آزمایشگاهی فیزیک 

 تجهیزات آموزشی فیزیک تولیدی این مرکز مطابق با سرفصل‌های شورای‌عالی برنامه‌ریزی و در مجموعه‌های کامل ارایه می شوند. وجود دستور کار آزمایش و تمام قطعات مورد نیاز،  دانشجویان را در حین انجام کار به راهنمایی مسئول آزمایشگاه به حداقل می رساند.
در حال حاضر ۵۳ مجموعه آزمایشگاهی در زمینه‌های مکانیک، الکتریسیته و مغناطیس، نور، حرارت و سیالات، ساخته و به  دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ارایه می شود.

تجهیزات آموزشی فیزیک مطابق با سرفصل‌های شورای‌عالی برنامه‌ریزی


-  مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی 

تجهیزاتی که در طرح‌های پژوهشی مورد نیاز است و نمونه آن موجود نیست، توسط کارشناسان این مرکز طراحی و ساخته می‌شود. ساخت Bioplug،  فوتو بیورآکتور و ... نمونه هایی از کارهای انجام شده توسط این مرکز است.  

ساخت تجهیزات جدید و مورد نیاز طرح‌های پژوهشی در مرکز

در صورت تمایل، جهت کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره با شماره ۰۲۱۲۲۴۳۱۹۴۱ تماس حاصل نمایید.

فراخوان جذب ایده

مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی از صاحبان ایده‌ که طرح توجیهی(بازار،مالی،فنی و اقتصادی) در زمینه تولید تجهیزات آزمایشگاهی  دارند دعوت می‌نماید فرم مربوطه را از  آدرس yun.ir/m۹۸axa  دانلود و تکمیل نموده و با موضوع “مرکز تجهیزات” به آدرس ایمیل sec.rias@acecr.ac.ir ارسال نمایند. بدیهی است طرح هایی که تناسب بیشتری با موضوع فعالیت مرکز و امکانات موجود دارند در اولویت خواهند بود.
 جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه نیز با شماره ۰۲۱۲۲۴۳۱۹۴۱ تماس حاصل نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی شهید بهشتی لوازم آزمایشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند