Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- 72 تسهیل‌گر بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در 22 شهرستان و 993 روستای استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا، معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت با اعلام این خبر گفت: بنیاد امسال 7 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان در دست اجرا دارد که از این تعداد، یک‌هزار و 650 طرح به بهره‌برداری رسیده و 5 هزار و 200 طرح دیگر در مرحله شناسایی و طی فرآیند قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضی نیازی افزود: بهره‌برداری از 7 هزار طرح اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان ایجاد 21 هزار شغل را در مناطق محروم و کم‌برخوردار این استان به دنبال خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: 22 شهرستان و 993 روستای استان سیستان و بلوچستان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت قرار دارند.
به گفته معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت، 72 مجری و تسهیل‌گر این بنیاد در مناطق محروم سیستان و بلوچستان مشغول خدمت‌رسانی در حوزه ایجاد اشتغال پایدار هستند.
نیازی یادآور شد: میزان حجم کل سرمایه‌گذاری برای طرح‌های پیش‌بینی شده برکت در استان سیستان و بلوچستان بالغ بر 9 هزار و 450 میلیارد ریال است.
وی بیان کرد: بنیاد برکت امسال علاوه بر 7 هزار طرح اجتماع‌محور، اجرای 300 طرح کسب و کار خانوادگی(کارگاه‌های خرد) را نیز در مناطق محروم سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی کرده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره فعالیت‌های  این بنیاد در سیستان و بلوچستان نیز توضیح داد: بنیاد برکت تا پایان سال 99 بالغ بر 14 هزار و 530 طرح اشتغال‌زایی را در مناطق محروم استان به بهره‌برداری رسانده که باعث ایجاد فراهم آمدن فرصت‌های کسب و کار برای بیش از 43 هزار و 500 نفر شده است.
نیازی اظهار داشت: مشاغل ایجاد شده در سیستان و بلوچستان عمدتا در رسته‌های پرورش دام سبک و سنگین، آبزی‌پروری، تولید پوشاک، پرورش طیور و خدمات فنی است.
وی با تاکید بر اشتغال‌زایی در مناطق محروم کشور خاطرنشان کرد: بنیاد برکت امسال راه‌اندازی 70 هزار طرح اجتماع‌محور جدید را در دستور کار دارد که باعث ایجاد بیش از 210 هزار فرصت شغلی برای متقاضیان در مناطق محروم و روستایی کشور خواهد شد.
معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت گفت: بنیاد تا به امروز 120 هزار طرح اجتماع‌محور را با حجم سرمایه‌گذاری 115 هزار میلیارد ریال در مناطق محروم راه‌اندازی کرده که اشتغال‌زایی برای 360 هزار نفر را در پی داشته است.
به گفته نیازی، تعداد روستاهای تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت از 7 هزار و 575 روستا در سال گذشته به 8 هزار روستا در سال جاری رسیده است. همچنین بنیاد در 440 شهرستان فعال است.
وی از فعالیت بیش از 800 تسهیل‌گر بنیاد برکت در مناطق روستایی کشور خبر داد و تاکید کرد: بنیاد برکت بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق محروم را با هدف محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی در این مناطق به عنوان هدف و اولویت اصلی در دستور کار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تسهیل گر برکت استان سیستان و بلوچستان مناطق محروم اشتغال زایی هزار طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول