Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون روابط عمومی سپاه قدس گیلان، مخاطب را سرمایه اصلی یک رسانه دانست و یادآور شد: برای مردم قلم بزنید و سوژه های مردمی را دنبال کنید و نقد منصفانه را سرلوحه قرار دهید و با انعکاس اقدامات مثبت، بسیجی وار از هویت کشور و نظام و مردم دفاع کنید.

سرهنگ مهدی پارسا در بازدید از ایسنا گیلان، ضمن قدردانی از تلاش های خبرنگاران این رسانه، اظهار کرد: رسانه ها باید دستاوردهای نظام را برجسته و مطالبات آن را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون روابط عمومی سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه بسیج رسانه به دنبال رشد و تقویت رسانه های استان است، متذکر شد: در ایام شیوع کرونا سعی کردیم بخش عمده ای از خبرنگاران عضو و غیر عضو سازمان بسیج رسانه را تحت پوشش بسته های معیشتی قرار دهیم.

وی از رسانه ها خواست به معرفی سپاه و بسیج در جامعه کمک کنند و بیان کرد: سپاه و بسیج همیشه در کنار مردم است و کمک به دولت را در دستور کار دارد. همانگونه که در جریان واکسیناسیون فلج اطفال از ظرفیت های بسیج مردمی استفاده شد و ۹۵ درصد جامعه هدف را واکسینه کردیم، در جریان کرونا نیز شاهد نقش آفرینی سپاه و بسیج از نخستین روزهای شیوع بیماری تاکنون در حوزه های مختلف گندزدایی و غربالگری و بسته های معیشتی و کمک به کادر درمان و... هستیم.

معاون روابط عمومی سپاه قدس گیلان، با اشاره به آمادگی سپاه و بسیج جهت مشارکت در امر واکسیناسیون کرونا، اضافه کرد: سپاه یک حوزه خبرساز و هر کدام از دستاوردهای آن یک سوژه است و رسانه ها می توانند به این دستاوردها به عنوان دستاورد نظام بپردازند.

وی با بیان اینکه سپاه و بسیج گوش به فرمان رهبر انقلاب جهت کمک رسانی به مردم است، خاطرنشان کرد: سپاه قدس استان گیلان ۲۰۰۰ واحد مسکن محرومین را احداث کرده است که انعکاس این خبر در جامعه به نوعی امیدآفرینی ایجاد می کند.

پارسا، حضور نیروهای بسیجی و جهادی در فضای آلوده بیمارستان ها به ویژه در موج پنجم را یادآور جبهه جنگ دانست و گفت: همانگونه که شهید املاکی ما در شرایط بمباران شیمیایی ماسک خود را برداشت و به صورت یک جوان بسیجی زد، بسیجیان ما نیز به خاطر کشور و نظام و رهبری و مردم، خطر کرونا را به جان می خرند و به کادر بهداشت و درمان جهت خدمت رسانی بهتر به مردم کمک می کنند.

وی با بیان اینکه تلاش های سپاه و بسیج در جهت خدمت رسانی به مردم نباید از دید رسانه ها مغفول بماند، عنوان کرد: رسانه ها باید دغدغه مردم را بیان کنند، اما وارد عرصه تخریب و سیاهنمایی نشوند، زیرا انتقاد با تخریب فرق دارد.

معاون روابط عمومی سپاه قدس گیلان، مخاطب را سرمایه اصلی یک رسانه دانست و یادآور شد: برای مردم قلم بزنید و سوژه های مردمی را دنبال کنید و نقد منصفانه را سرلوحه قرار دهید و با انعکاس اقدامات مثبت، بسیجی وار از هویت کشور و نظام و مردم دفاع کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ایسنا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه باهم علیه کرونا روابط عمومی سپاه قدس کشور و نظام سپاه و بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی

 حمید مولانا، استاد بین‌الملل علوم ارتباطات که روز دوشنبه سوم اردیبهشت سال 1403 در جمع مدیران و برنامه‌سازان سازمان صداوسیما در نشست اندیشه‌ورزی شورای فرهنگی رسانه ملی حضور یافته بود، نظام رسانه‌ای سازمان صداوسیما را امتی و جهانی دانست و گفت: در روزگار کنونی می‌توان دو نظام رسانه‌ای را برای رادیووتلویزیون‌های جهان ترسیم کرد. اولین نظام رسانه‌ای که بسیار هم در دنیا فراگیر است، نظام دولتی و حکومتی است که تلاش می‌کند خدمات مختلفی را به جامعه ارائه دهد و بنگاه خبری برای نظام خودش باشد. شبکه‌های بی‌بی‌سی انگلستان، ان. اچ. کی. ژاپن و سی. بی. اس کانادا از مدعیان این نظام رسانه‌ای‌اند.

وی افزود: نمونه دوم نظام رسانه‌ای که کاملاً خصوصی و بازرگانی است، رسانه‌های آمریکایی‌اند که هدف اولیه‌شان تنها اطلاع‌رسانی نیست، بلکه ماهیت بازرگانی دارند.

مولانا نظام رسانه‌ای ایران را نظامی متفاوت از دیگر رسانه‌های جهان دانست و گفت: روند شکل‌گیری سازمان صداوسیما مفهومی‌برخاسته از نظام امتی است که تنوع اجتماعی و سیاسی را در دل خود دارد و به‌لحاظ نظری نیز با دیگر نظام‌ها متفاوت است؛ چراکه نه مبتنی بر خصوصی و بازرگانی است و نه بر پایه نظام دولتی و خدماتی شکل گرفته است.

این استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه آمریکن واشنگتن آمریکا تصریح کرد: آنچه این نظام را از نظام‌های رسانه‌ای دنیا متمایز می‌کند، دو عنصر استقلال فکری و اصالت رسانه است. رسانه ملی باید با عدم وابستگی به جریان خاص به ویژگی امتی خود که برخاسته از مردم است، توجه کند و در کنار آن در تولیداتش خلاقیت داشته باشد؛ چراکه نماینده طبقه وسیعی از جامعه متکثر ایران است.

وی افزود: این روند تغییرناپذیر است، به این معنی که یک نظام رسانه‌ای نمی‌تواند در میانه راه تغییر هویت دهد؛ کمااینکه هیچ‌گاه رسانه بی. بی. سی. تغییر دیدگاه نداده و مسیر نظام رسانه‌ای‌اش را تغییر نمی‌دهد.

مولانا در خصوص نظام رسانه‌ای صداوسیمای ایران اظهار کرد: این نظام رسانه‌ای ریشه در اندیشه اسلامی دارد و مبتنی بر قانون اساسی، وصیت‌نامه امام (ره) و فرهنگ ایرانی است و جلوه آن را در انعکاس حضور مردم در رسانه می‌بینیم. این رسانه بر حضور فعال مردم و لایه‌های مختلف اجتماع استوار است و بیشتر حول محور مخاطب گستره داخلی برنامه‌سازی می‌کند. این استاد دانشگاه گفت: در رسانه امتی باید پیشرفت‌های کشور دیده شود؛ چراکه مردم می‌خواهند روند روبه‌رشد کشورشان را مشاهده کنند.

مولانا با اشاره به لزوم مشروعیت افرادی که در تولیدات رسانه‌ای سهیم‌اند، اظهار کرد: این مشروعیت برخاسته از مشروعیت حرفه‌ای، علمی و تجربی است که صاحبان رسانه را قدرتمند می‌کند و به نظام‌های رسانه‌ای اعتبار و قدرت می‌بخشد. به‌گفته این کارشناس رسانه، رسانه ملی باید همسو با رسانه‌های مردمی‌باشد و در مسیر بهتر شدن نماینده همه گروه‌های جامعه باشد، چراکه بنیان این رسانه بر امت نهاده شده است.

مولانا بر اهمیت پژوهش‌های بنیادی در رسانه تأکید کرد و گفت: بخش مهمی از کارکرد و بقای رسانه مبتنی بر پژوهش‌های علمی و رسانه‌ای است که باید در کنار پژوهش‌های معمول رسانه ملی انجام شود. این پژوهش‌ها بازوی عملیاتی رسانه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی خواهند بود.

مؤلف کتاب ارتباطات جهانی درحال گذار در پایان، درخصوص تهیه آرشیو تاریخی و اجتماعی به‌عنوان آرشیو ملی بیان کرد: رسانه ملی در کنار آرشیو صوتی و تصویری‌ای که از محتوا‌های تولیداتش دارد، باید با اهتمام برای گردآوری منابع مختلف رسانه‌ای، مرجعی برای رسانه‌های داخلی و بین‌المللی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • حمایت مردم گیلان از جنبش‌های دانشجویی در امریکا و اروپا
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت
  • حفظ فرهنگ وهویت هر ملت مستلزم نگهداری اسناد هویت دار
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است