Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ محمد مهدی بانشی در نشست ستاد کرونا استان کهگیلویه و بویراحمد به برخی از مشکلات مربوط به واکسیناسیون در استان اشاره کرد و گفت: برای مثال در یکی از روستاهای توابع یک شهرستان، مردم روستا حاضر به تزریق واکسن نبودند چراکه ریش سفید و معتمد روستا آن‌ها را از واکسینه شدن منع کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شایعات اشاره کرد و گفت: بعضی‌ها شایعه کرده‌ناد که داخل واکسن تراشه‌ای وجود دارد و ممکن است در آینده منجر به سکته زدن شود که باید در این زمینه فرهنگ سازی لازم انجام شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: سالانه تا ۲۷۰۰ مرگ در استان داریم که بسیاری از آنها ۷۰ تا ۸۰ ساله بوده و اکنون نیز روزانه تا ۶ نفر افراد کهنسال بر اثر مرگ طبیعی فوت می‌کنند که متاسفانه عده‌ای با شایعه این مرگ و میرها را به واکسن ارتباط داده‌اند که در برخی شهرستان‌ها چنین شایعاتی پررنگ تر از نقاط دیگر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در یکی از شهرستان‌ها مردم را توجیه کردیم که بالاترین مقام کشور یعنی رهبری معظم انقلاب واکسن تزریق می‌کند وقتی رهبری در جلوی چشم همه مردم واکسن تزریق کرده است چرا باید اسیر شایعات شویم.

این مسئول به موفقیتی که حاصل شد اشاره کرد و گفت: با این نوع فرهنگسازی توانستیم تعداد متقاضیان واکسینه شدن را در آن شهرستان افزایش دهیم.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به اقدامات بسیار خوبی که در بحث نمونه گیری در استان انجام شده گفت: وقتی در یک قلم و در آزمایشگاه ۱۵۰۰ نمونه گیری در یک داشته‌ایم نشان دهنده کار شبانه‌روزی و طاقت‌فرسای همکاران ماست.

وی همچنین به آمار بالای شیوع و ابتلا در استان نسبت به میانگین کشوری اشاره کرد و گفت: اگر درمان سرپایی نداشتیم 400 نفر تعداد بستری‌های ما بیشتر می‌شد.

این مسئول همچنین به اقدامات هفته گذشته اشاره کرد و گفت: در هفته گذشته 2 هزار و 483 مورد بازدید داشتیم که از این تعداد ۱۳۷ مورد معرفی به مراجع قضایی و ۴۷ مورد داشتیم.

وی گفت: در مجموع در اصناف رعایت بهداشت فردی ۷۷ درصد رعایت ماسک ۷۳% رعایت فاصله گذاری ۷۱ درصد و در کل میانگین رعایت دستورالعمل های بهداشتی در میان اصناف استان ۷۴ درصد بوده که نسبت به گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا دانشگاه علوم پزشکی واکسن مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • در سفر استاندار به شهرستان بیجار چه گذشت؟
  • ماشین بنز لهجه کنی‌ها را تغییر داد! |ماجرای کدخدای پونک و ماشین‌هایش
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب فلسطین اشغالی
  • نیروهای مقاومت در نزدیکی گذرگاه رفح علیه اشغالگران وارد عمل شدند
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی عراق علیه رژیم صهیونیستی
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • حمله دیگری از مقاومت اسلامی عراق به یک مرکز نظامی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی