Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان گلستان در بیانیه خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان خواستار پاسخ شفاف نسبت به نحوه توزیع این دارو حیاتی در بیمارستان‌ها شد.

در این بیانیه ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام و سپاس و تشکر از زحمات مبارزان خط مقدم عرصه بهداشت و درمان در میدان جنگ ویروس منحوس کرونا تاکید کرد: باتوجه به وخیم شدن شیوع و همه‌گیری موج جدید ویروس کرونا در استان گلستان و افزایش بستری بیماران در بیمارستان‌ها، اکنون شاهد کوتاهی در نحوه توزیع و زمان مناسب توزیع داروی حیاتی «اکتمرا» در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* وظیفه توزیع و پخش مناسب داروی حیاتی «اکتمرا» بر عهده دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان است

این بیانیه می‌افزاید: همچنین باخبر شده‌ایم که متاسفانه به دلیل عدم نظارت بر نحوه توزیع و میزان نیاز بیمارستان‌ها به این دارو، همراهان بیماران به خارج از بیمارستان‌ها، برای دریافت این دارو هدایت می‌شوند.

در این بیانیه آمده است: ضمن اینکه، هزینه آزاد تهیه این دارو در بازار آزاد چیزی به ارزش متغیر ۱۰ الی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان است که همین مبلغ در سهمیه دولتی با قیمت ۲ میلیون تومان فروخته می‌شود و وظیفه توزیع و پخش مناسب آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی استان است، بدیهی است که این عدم مدیریت مناسب دراین بهبوهه نامناسب اقتصادی باعث لطمه دیدن بیماران کرونایی می‌شود و در این حین جیب دلالان دارو و بازار سیاه دارو، از خون بیماران پر پول می‌شود.

* هرگونه غفلت و کوتاهی در این زمینه یعنی بازی با جان بیمارانی که شاید اندک امیدی برایشان باقی مانده باشد

در این بیانیه تاکید شد: خواستار پاسخ شفاف نسبت به نحوه توزیع این دارو حیاتی در بیمارستان‌ها هستیم و همچنین تاکید می‌کنیم که رسیدگی به این امر بسیار ضروری بوده و از آنجایی که این دارو در نجات‌بخشی بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌ها نقش بسزایی دارد هرگونه غفلت و کوتاهی در این زمینه یعنی بازی با جان بیمارانی که شاید اندک امیدی برایشان باقی مانده باشد.

این بیانیه می‌افزاید: در مقام مسئول، شایسته است که به توزیع این دارو در بیمارستان‌ها توجه شود تا به همان نیاز اعلامی دارو دریافت کرده تا نکند که خانواده بیماران کرونایی برای تهیه این دارو در بازار سیاه، دست به دامان دلالان مرگ شوند.
انتهای پیام/۲۳۰۷/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماران کرونایی بیمارستان ها دلالان مرگ هرگونه غفلت پاسخ شفاف دارو حیاتی بازار سیاه دارو خون بیماران پر پول می شود بازار آزاد عدم نظارت نحوه توزیع داروی حیاتی پخش مناسب اکتمرا علوم پزشکی استان گلستان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان گلستان پاسخ شفاف بیمارستان ها استان گلستان نحوه توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد