Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره اشتغال‌های خانگی اظهار کرد: اشتغال‌های خانگی به ویژه برای جوانان و بانوانی که مسئول درآمد زایی خانواده هستند، ایجاد شده است.

او افزود: استعداد بانوان در اشتغال‌های خانگی سنجیده می‌شود و با آموزش‌های مناسب و مکرر در صورت لزوم به صورت حرفه‌ای فعالیت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طیبی تصریح کرد: این بانوان برای اینکه بازار‌های پیوسته‌ای داشته باشند به یک سری از برند‌های معروف متصل می‌شوند و در خانه محصولات را تولید می‌کنند و به کارخانه می‌فرستند؛ بنابراین این کار در ۳۱ استان کشور به شیوه موفقیت آمیزی انجام شده است و همه این مسائل به دلیل این بوده که نشان دهیم توانایی انجام کار‌های بزرگ در کشور وجود دارد و مدیران ما با اتکا و باور به توانایی‌های خود باید به گسترش و توسعه آن اقدام کنند تا اقتصاد دانش بنیانی که مورد نظر است، تحقق پیدا کند.

رئیس جهاددانشگاهی کشور درباره ساخت موتور‌های هیدرولیکی گفت: موتور‌های هیدرولیکی در صنعت حفاری‌های جهت دار و افقی استفاده می‌شوند و بسیاری از مخازن نفتی ما به صورتی است که باید شیوه افقی حفاری کنیم و گفتنی است که این موتور‌ها در داخل تولید نمی‌شدند و ما دو سایز از آن‌ها را تولید کردیم و در حال حاضر آماده فیلتس هستیم.

او ادامه داد: یکی از مشکلات موجود کشور در حوزه صنعت این است که آزمایشگاه‌های مرجع نداریم و به علت عدم تجهیزات مناسب نمی‌توانیم تست‌ها را انجام دهیم. به هر حال وقتی مته‌ای را برای اولین بار می‌سازیم باید یک حفار آن را تست کند که می‌تواند دولتی، نیمه دولتی یا خصوصی باشد و با انجام ریسک بایستی به استفاده از مته ما اقدام کند.

رئیس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: همواره می‌گویند این ریسک وجود دارد که وفتی مته‌ای برای اولین بار ساخته می‌شود، بشکند که در اینصورت به معنای این است که تعمیرات جزئی صورت گیرد و هزینه‌های زیادی برای رفع آن وجود دارد، در صورتی که وجود آزمایشگاه‌های مرجع در کشور باعث می‌شوند که تست‌ها را در درون آزمایشگاه‌های خود انجام دهیم و به پس انداز کردن زمان بپردازیم.

طیبی افزود: برای مثال، در حال حاضر برای یکی از نمونه‌ای مته ساخت جهاددانشگاهی حدود ۹ ماهی می‌شود که منتظر هستیم تا یک شرکت حفاری کننده با سازنده مناسب به ویژگی سخت برسد و به استفاده از مته ما اقدام کند و گفتنی است که در این مدت فرصت‌های خوبی را از دست داده ایم.

برخی‌ها می‌گویند که به کیفیت تولید محصول داخلی اعتماد نداریم

رئیس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: همچنین یکی از دلایلی که باعث عدم استفاده از مته‌های ما شده این است که سازندگان می‌گویند به کیفیت اولین محصول تولید داخلی اعتماد ندارند؛ بنابراین باید آزمایشگاه‌های مرجع را داشته باشیم تا کارفرما بتواند با انجام تست‌های مربوطه به استاندارد‌های داخلی راه پیدا کند و در صورت صدور گواهی دیگر نگرانی از آن بابت نداشته باشند.

بیشتر بخوانید

پیشرفت جهانی جهاددانشگاهی کشور در زمینه سلول‌های درمانی رشته‌های دانشگاهی باید بر محور تقاضا بودن توسعه پیدا کنند فعالیت‌های جهاددانشگاهی به عنوان نماد در دانشگاه‌ها شناخته می‌شوند نام جهاد دانشگاهی در بین ۱۰ موسسه برتر در زمینه ناباروری اتکا به پژوهشگران ایرانی برای پیشرفت‌ کشور/ جهاددانشگاهی در ۴۰ سال اخیر چه فعالیت‌هایی انجام داده است؟

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاددانشگاهی اقتصاد دانش بنیان رئیس جهاددانشگاهی کشور آزمایشگاه های مرجع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور