Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از تدوین سه برنامه تحولی دروس معارف تا سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: دروس معارف باید منطبق با نیازهای هویتی و معرفتی دانشجویان بازنگری شود.

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب از برنامه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها برای بازنگری دروس معارف خبر داد و اظهار کرد: دروس معارف به اقتضای نیازهای معرفتی و هویتی دانشجویان که در ابتدای سن جوانی وارد فضای آموزشی می‌شوند، تدوبن می شود و لازمه اثربخشی این دروس انطباق آن با نیازهای معرفتی و هویتی دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخش از نیازها به تناسب نیازهایی که جوان با آن رشد می کند و شرایط حاکم در جامعه  تغییر می کنند.  در حالی که تاکنون تغییر و تحولات دروس معارف متناسب و همسان با این نیازهای بیرونی نبوده است.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر احصاء نیاز برای تغییر در بخش هایی از دروس معارف وجود دارد و باید چالاکی و چابکی در سرعت انتقال اتفاق بیفتد به همین جهت ما در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها  سه طرح تحولی کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدت در دروس معارف در پیش گرفتیم که طرح کوتاه مدت آن انجام و ابلاغ شده و بر این اساس سرفصل های دروس معارف را بازنگری کرده ایم.

رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تاکید کرد: در طرح های بلند مدت و میان مدت فوق  ما تدوین کتاب های متناسب با شرایط تحولی را داریم نهایتا باز تدوین اصل، محتوی، نوع و شکل آن صورت بگیرد.

حجت الاسلام رستمی در پایان خاطرنشان کرد: طرح بلند مدت ما برای دروس معارف تا سال ۱۴۰۲ و برنامه میان مدت برای این دروس نیز تا پایان امسال اجرایی خواهد شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رهبری در دانشگاه ها نهاد نمایندگی دروس معارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع

به گزارش جام جم انلاین البرز، اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اینکه بازنگری در تعاریف درجه بندی مراتع یک ضرورت است و تعاریف گذشته از درجه بندی نتوانسته است شرایط واقعی مراتع را نشان دهد گفت: تعاریف جدید باید به گونه‌ای باشد که ضمن جامع بودن بتواند وضعیت واقعی مراتع را بیان کند.
وی همچنین با اشاره به تبصره یک ماده ۳۱ ق. ح. ب که اجاره مراتع غیر مشجر درجه یک را برای مصارف غیر کشاورزی ممنوع کرده است افزود تعاریف دقیق درجه بندی مراتع می‌تواند زمینه ساز حفاظت از مراتع باشد.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از حضور اساتید دانشگاه تهران و موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در این جلسه، استفاده از ظرفیت بخش آموزش و تحقیقات در همفکری و همکاری با بخش اجرایی را دارای اهمیت توصیف کرد.
گفتنی است اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران آقایان دکتر ارزانی، دکتر آذرنیوند، دکتر جعفری، دکتر طویلی، آقای دکتر جنیدی از دانشگاه کردستان، سرکار خانم دکتر نادیا کمالی از موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در این جلسه حضور یافته و ضمن بررسی موضوع در خصوص عوامل موثر در درجه بندی مراتع نظرات فنی خود را ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است