Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: سازمانهای مردم نهاد یک حرکت خودجوش مردمی در راستای رفع کمبودها و معایبی جوامع فعالیت می‌نمایند.

به گزارش ایسنا محمد میهنی در نشست با کمیته ستاد مردمی پیشگیری از کرونا هدف از این نشست را گرامیداشت روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی و قدردانی از زحمات بی‌شائبه تشکلها و موسسات خیریه در راستای مبارزه و پیشگیری از کرونا، در سطح استان عنوان نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میهنی ادامه داد: سازمانهای مردم‌نهاد مکمل امورات حاکمیت‌ها و دولتها می‌باشند چنانکه جایی قصوری و کوتاهی از حاکمیت‌ها در جهت خدمت‌رسانی به مردم رخ بدهد، تشکلها ضمن برجسته نمودن عیوب، در جهت رفع آن وارد عمل خواهندشد.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری افزود: تشکیل ستاد مشارکت‌های اجتماعی برای نخستین بار با هدف پیشگیری و مقابله با بحران کرونا توانست ضمن ایجاد هم افزایی بین سمن‌ها، بحران کرونا را تا حد قابل توجهی کنترل نماید.

وی ادامه داد: توزیع اقلام بهداشتی و درمانی و بسته های حمایتی جهت امداد رسانی به آسیب دیدگان کرونایی در سطح استان، نشان دهنده‌ی دید عمیق تشکلها به امر خدمات‌رسانی و رسالت  آنان که فارغ از هرگونه وابستگی سببی، قومی، مذهبی با اهداف خیرخواهانه و بشردوستانه بود که جای تقدیر و تشکر می‌باشد.

فاطمه زیرکی یکی از نمایندگان سازمانهای مردم استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست ضمن تسلیت ایام ماه محرم الحرام و تبریک به مناسبت روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی گفت: سمن‌ها و تشکل‌ها به  عنوان حلقه اتصال بین مردم و مسئولین در امورات مختلف اجتماعی توانسته‌اند بصورت شایسته‌ای نقش آفرینی نمایند، آنان در بحران اخیر کرونا در سطح استان و بویژه شهر زاهدان( مناطق کم برخوردار) با نظرات ارزشمند و مشارکت داوطلبانه، بازوان قدرتمندی برای دولت در مهار این اپیدمی بودند.
 
وی افزود: مهمترین راه موفقیت و کارآمدی دولت در مهار و کنترل بحران و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی استفاده و بهره‌گیری از سازمان های مردم نهاد می‌باشد.

زیرکی با تاکید بر یکی از اساسی ترین نیازهای سازمانهای مردم‌نهاد گفت: یکی از مهمترین نیازهای تشکل‌ها با توجه به اینکه هرکدام در مکان‌های استیجاری فعالیت می‌نمایند و با نظربه اینکه منبع درآمدی ندارند، می‌طلبد در جهت ایجاد  هم‌افزایی بیشتر و حمایت از آنان یک مکان ثابت با کمک دیگر ارگانهای متولی به این نهادهای مدنی اختصاص داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان سازمان هاي مردم نهاد سازمانهای مردم نهاد مردم نهاد تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است