Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد در پی افزایش آمار مبتلایان به کرونا و کمبود دارو‌های مختص به درمان این بیماران و ایجاد صف‌های طویل و ازدحام جهت تهیه این داروها بر آن شدیم این موضوع را از دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان و معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی مشهد جویا شویم.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص کمبود داروهای مختص درمان بیماران کرونایی گفت: دلیل اینکه تعداد داروخانه‌های توزیع داروهای کرونایی بیشتر نمی‌شود به این خاطر است که جلوی سوءاستفاده از این موضوع گرفته شود، ممکن است، به علت کمبود این داروها در بازار عده‌ای از افراد سودجو بخواهند از این شرایط سوءاستفاده کنند و بازار سیاه راه بیاندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحمید موسوی عنوان کرد: داروی مورد نیاز بیماران مطمئنا به اندازه کافی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد و برنامه افزایش مراکز توزیع دارو با توجه پراکندگی شهر مشهد در دستور کار است تا این داروخانه‌ها از چهار مرکز به هشت داروخانه توزیع داروی کرونا افزایش یابد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود اگر داروهای درمان را در تمام داروخانه‌های سطح شهر پخش کنیم، ممکن است نصف موجودی این دارو هم به دست افراد نیازمند به این دارو نرسد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این رابطه گفت: پیشنهاد انجمن داروسازان این بود که در چند روز تعطیلات پیش‌رو چون تنها داروخانه‌های شبانه‌روزی دایر هستند، به این داروخانه‌ها سرم داده شود و خوشبختانه امروز عصر این موضوع تصویب شد و شرکت‌های داروسازی از امشب و یا فردا صبح به این داروخانه‌ها سرم مورد نیاز را می‌دهند، همچنین از روز گذشته در تعداد زیادی از داروخانه‌های شبانه‌روزی مشهد و روزانه شهرستان‌ها سرم توزیع شده است.

جبرائیل موفق با بیان اینکه بیماران کرونایی که در بیمارستان‌ها و مراکز موقت تحت درمان هستند، به اندازه کافی رمدسیویر و سرم در اختیار دارند، اظهار کرد: تنها بیماران کرونایی سرپایی ممکن است به جهت تأمین داروی خود با مشکل مواجه شوند که خوشبختانه با مجوز وزارت بهداشت ‌و‌ درمان از دو روز آینده سرم به تعداد زیادی در داروخانه‌ها توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: ما برای اینکه از تجمع مردم در جلوی داروخانه ‌ها بکاهیم، تعداد داروخانه‌هایی که به عنوان مرکز توزیع داروهای مختص به بیماران کرونایی بودند را نیز از روز گذشته از چهار داروخانه به هشت داروخانه در چند نقطه  شهر افزایش دادیم تا مردم هر منطقه به راحتی به داروی کرونا دسترسی داشته باشند‌.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش داروخانه‌های توزیع‌کننده داروی کرونا با توجه به موجودی این دارو خبر داد و گفت: هم اکنون داروخانه‌های امام رضا، هلال احمر، ۲۲ بهمن، داروخانه‌های شبانه‌روزی ولیعصر، واحدی، باستان، بیات، جعفری‌نژاد و مهنوش ایرانی در نقاط مختلف شهر با توجه به مجاورت این داروخانه‌ها به مراکز درمانی انتخاب شده‌اند تا مردم سفر درون شهری نداشته باشند و از تجمعات کاسته شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: سیدحمید موسوی داروی کرونا بیماران کرونایی داروخانه ها بیماران کرونا توزیع دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت

آفتاب‌‌نیوز :

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به موضوع مطالبات داروخانه‌ها از بیمه‌ها، گفت: پرداخت یارانه دارو ربطی به ما ندارد.

محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی، در اولویت سازمان بیمه سلامت است؛ مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: تامین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران