Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ارم نیوز، عوامل زیادی وجود دارد که به بهبود شرایط سلامتی کمک می‌کند که بیشتر آن‌ها از طریق تغذیه به دست می‌آیند. پروبیوتیک ها یکی از عوامل تغذیه‌ای هستند که به ایجاد یک سیستم بهداشتی قوی کمک می‌کنند.

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که در برخی مواد غذایی یافت می‌شوند و در صورت مصرف در مقادیر مناسب، فواید زیادی از جمله برای سلامت دستگاه گوارش، سلامت قلب و کاهش افسردگی به همراه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش ۷ ماده غذایی سرشار از پروبیوتیک برای داشتن یک زندگی سالم آورده شده است:

ماست

ماست یکی از بهترین منابع پروبیوتیک‌هاست؛ به گونه‌ای که حاوی باکتری‌های خوبی است که برای بهبود سلامت شما مفید است. باکتری‌های ماست تخمیر شده از شیر تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک، که به بیفیدوباکتریا نیز معروف است، تهیه می‌شوند.

خوردن ماست می‌تواند استحکام استخوان‌های شما را بهبود بخشد، همچنین برای افرادی که فشار خون مداوم دارند، مفید است و به کودکان در کاهش خطر ابتلا به اسهال و سندرم روده تحریک پذیر کمک می‌کند. ماست ممکن است جایگزینی برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باشد.

کفیر

یک نوشیدنی هندی که کفیر نامیده می‌شود، یک شیر تخمیر شده است که با قرار دادن دانه‌های کفیر در شیر گاو یا بز تهیه می‌شود و یک نوشیدنی اسیدی پر از باکتری‌های خوب برای روده تولید می‌کند.

کفیر حاوی باکتری‌های اسید لاکتیک مشابه با ماست بوده و شبیه گل کلم است و مزایای سلامتی زیادی دارد؛ زیرا می‌تواند شما را در برابر انواع عفونت‌ها و مشکلات گوارشی محافظت کند.

کفیر یکی از منابع اصلی پروبیوتیک هاست و حاوی انواع زیادی از باکتری‌ها و مخمر‌های خوب است که آن را بسیار منحصر به فرد می‌کند.

کلم ترش

کلم ترش نوعی کلم ریز رنده شده است که توسط باکتری‌های اسید لاکتیک تخمیر می‌شود و به عنوان غذای جانبی یا همراه سالاد و ... استفاده می‌شود و طعم شور و ترش نامطلوبی دارد، اما بسیار مفید است.

این غذا سرشار از فیبر، ویتامین B C و K است، همچنین دارای مقدار زیادی سدیم، آهن و آنتی اکسیدان‌هایی است که به سلامت کلی بدن، به ویژه بهبود سلامت چشم کمک می‌کند.

خیار شور

ترشی‌ها نیز برای سلامتی مفید هستند؛ زیرا در محلول آبکی و نمکی تخمیر می‌شوند و این فرآیند باکتری‌های اسید لاکتیک را در آن ایجاد کرده و ترش می‌کند.

متخصصان تغذیه به خوردن ترشی خیار برای دستیابی به پروبیوتیک‌ها و بهبود سلامت دستگاه گوارش توصیه می‌کنند، زیرا منبع خوبی از ویتامین K است و در صورت لخته شدن خون مفید است.

در عین حال، کارشناسان در مورد مصرف زیاد ترشی‌ها هشدار می‌دهند، زیرا آن‌ها باید در مقادیر کم، بیش از ۱-۲ برش در روز مصرف نشوند.

موز

موز حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی است که می‌تواند باعث کاهش سریع وزن شود و منبع خوبی از نشاسته مقاوم است که به هضم غذا کمک می‌کند و باعث کاهش سریع وزن می‌شود و روده کوچک را سالم نگه می‌دارد. موز سرشار از ویتامین C و فیبر‌های محلول و نامحلول است، بنابراین به بهبود سلامت کلی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید

سلامت کلیه‌ها را با ۱۶ خوراکی خوشمزه تضمین کنید سم زدایی روده بزرگ با راهکارهای خانگی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروبیوتیک ها پروبیوتیک ها غذاهای سالم موز ترشیجات پروبیوتیک ها بهبود سلامت باکتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، افزود: تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری به دبیرخانه جهت گزارش به رئیس جمهور ارسال نمایند.

وی ضمن اشاره به رهنمودهای رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تاکید ویژه به امنیت غذایی و تأمین غذای سالم برای مردم کشور، اظهار داشت: اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، مستلزم تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرایی شدن سند در محورهای مختلف از جمله تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم است.

کد خبر 6088255 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • نوشیدنی‌های سرشار از آهن
  • خواص جکوزی برای پوست
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها