Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@01:46:23 GMT

واردات انرژی هند صفر می‌شود!

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۹۴۸۴

واردات انرژی هند صفر می‌شود!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، نارندرا مودی در سخنرانی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد استقلال هند اعلام کرد نقشه راه خودکفایی انرژی شامل تبدیل هند به قطب جهانی هیدروژن سبز و صفر کردن انتشار کربن توسط راه آهن این کشور تا سال ۲۰۳۰ است.

هند که سومین مصرف کننده انرژی و واردکننده بزرگ نفت جهان است، ۸۵ درصد از نیازهای نفتی خود را از طریق واردات تامین می کند و به گفته مودی، سالانه ۱۲ تریلیون روپیه برای واردات انرژی هزینه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست وزیر هند اعلام کرد دولت به توسعه سوخت مبتنی بر گاز و برقی سازی وسایل حمل و نقل متمرکز شده است.

همزمان با محدود شدن حمایت سرمایه گذاران جهانی از شرکتهایی که آلایندگی کربن بالایی دارند، دولت مودی شرکتهای هندی را تشویق می کند به جای استفاده از سوخت فسیلی، به طور کامل به استفاده از انرژی تجدیدپذیر روی بیاورند. این کشور قصد دارد ظرفیت نیروی تجدیدپذیر را تا سال ۲۰۳۰ پنج برابر کند تا به اهداف کربن زدایی نائل شود.

مودی با اعلام برنامه میان مدت دولت برای تقویت رشد اقتصادی، برنامه زیرساخت ملی را رونمایی کرد که شامل یکپارچه کردن حمل و نقل است.

هند که با چین برای جذب زنجیره تامین جهانی رقابت می کند، در تلاش برای جذب سرمایه گذاریهای تولید برای رشد اقتصادش در دوران پساکروناست.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مودی هفته گذشته خواستار هدف گذاری ۴۰۰ میلیارد دلار صادرات در سال مالی جاری شد. صادرات این کشور سال گذشته ۷.۲ درصد کاهش داشت و به ۲۹۰.۶ میلیارد دلار رسید. این کشور به دنبال منطقی سازی قوانین نیروی کار، اصلاحات کشاورزی و اصلاح قوانین مالیات است تا رشد اقتصادی را تقویت کند.

پربیننده ترین جدول جدید خاموشی‌ های احتمالی تهران هندی‌ها محموله‌های گران LNG را پس دادند ارائه ۴ برنامه مهم محرابیان برای حل مشکل تولید برق به مجلس خشکسالی بزرگترین منبع انرژی پاک جهان را خشکاند در ۶روز تعطیلی پیش رو قطعی برق نداریم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه